Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım bendede vardı b12 eksikliği hatta hiç yokmuş bende b12 ben onun için aylarca iğne kullandım sanada verdilermi iğne

neka güzel yaaaaçok komikkk keşkem okusaymışım da bende öğretmen olaymışımmm
gurur duyuorum senınle

alaalaaa :44::44:en son bize nezaman gelmişti yaaa:26:inşallah bişeyi yoktur bıtanemın ya cok merak ettım şimdi

onun profilinden , nereye ne yazmıslar kısmında, etkenleri mi ne öyel biseyde buraya en son ne zaman yazıdğı çıkar..
ama aradan biraz zaman gelmeyince, onlar gidiyo gibi oluyo ve görünmüyo :26:

umudum seksenbirim naptın gittin mi doktora ne dedi doktor

burdayım heya gittim. yazmıstım kuzum az bi kaç sayfa geri bakarsan yada benim profilden bak.. daha kolay bulursun..
işte ilaçlar verdiler.. kan tahlillerinden biri yüksek çıkınca, diğeride ona eşlik etmis, ama ikisi birbirini dengeliyormus.. öyle dedi hemotolji dr u
ve iğnemin biri basladı, artık haftaya kadar bunları kullancam.. haftaya 14 üned gittiğimde bska neler vericekler simdilik bilimyom .. durum byle yani

kız valla onada baktır.. bak sürekil uyku hali.. ve diğer sebepler yapıyomus öyle insanı :44:
ne kçük ayı mıı alemsin kuzum yaaa
dr a söyle sor yada.. içmenin faydası olabilir sanada

medcezirimm .. valla komikler he senin bıcırıklar
öğretmenlik sevgiis böyle bisi sanrım.. kendine bile zaman ayırman az oluyo ve bundan mutlu olabiliyosun
senin gibi öğrtmen az bulunur heralde

hayırlı geceler kızlar

ooo beklenen bebek nerelerdesin yahu.. özlettin .. hsgledin ne var ne yok.. neler yaptın görüsmeyeli :44::44:

canım bendede vardı b12 eksikliği hatta hiç yokmuş bende b12 ben onun için aylarca iğne kullandım sanada verdilermi iğne

iğne değilde canm hap benim ki.. :26:

ve simdi ki verilen ilaçlarım yani haplarım.. iştah açıyomus.. aksamdan al ayın saatde dedi..
heh dedim.. tamam bulduk..
daha demin içimden geçirdim.. ne yesem acaba, canım ne istiyodur ki diye , pekmez geldi aklıma iyi mi

Son düzenleme:
bıraktıgın gibiyiz bebekim eşin döndünmü iyimi aranız tatilin nasıl geçti bakalım

ıyıyım kızlar saolun bende sızlerı ozledım ,esım donmedı daha bende kafa dınlemek ıcın sehr dısına cıktım ıyıde geldi hanı ,aramızda ıyı sadece bebek için canım cok sıkkın aklımdan cıkmıyor dahada sorun yok şükür

ayy okulda beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyoo
teşekkür ederim kuzum, bak bi daha utandım şimdikkkkkk
aslında işin sırrı çocukları sevmek, ben kendimş bildim bileli çocuklara olan sevgim bi başka.. mesela açrşıda pazarda gördüğüm çocukları tutar severdi, annem bana deli olurdu elalemin çocuğunu ne seviyon diyee

iyi olun canlarım benım özledım sızleri ,canım donucekti ama donmedı bır muddet orda kalması gerekiyormus bende fırsat kafa dınlerım dedım gıttım şehır dısına ıyıde geldı

iyi yapmışın canımkafanı dağıtmışındır biraz eee bundan sonra bırakmak yok ozaman bızlerı

küçük ayı hayalotttkuzum sen beni pek bi küçük görmedin sanırsam

anam bende öyleyim bitanemmmen çirkin çocuk bıle gorsem bı tatlı bı tatlıeşim yapma ya neresi tatlı diyor vallahi ben cok sevıyorum cocukları ama en fazla 4 5 yaşa kadar sonra dilleri pabuç kadar oluyor sevesim gelmiyor hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…