- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.361
meddcezırım afıyet olsunnnnhoşgeldinnn
hayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaaçoğunluk herkesde olabiliyomus..
bunu gidermek için verilen ilacın kağıdını okudum da demin .. yazıyor ki ..
çabuk yorulma.. halsizliz.. sinirlilik.. yorgunluk hali..
bütün hepis var bende.. bi yere gidiim gelim.. yorgunluk gözlerimden akıyo , uyuyup duruyom hep
diyodum bende bu yaşta böyle, hep uyuyasım var..
geçen görümcemin kızı gelmisti ya.. yiğen diyo ki.. yenge noldu sana önceden böyle değildin ..dedim nebilim yaşlanıyom mu ne.. çabuk yoruluyom, çabuk uykum geliyo.. demek ki varmıs bi sebebi
snrada dedim onun annesi de aksamları uyur .. dedim görümceme çekmişim , aksam oldu mu uyumam lazım hemengülüyo O da
hayırlı geceler kızlar
hoşbulduk bebeğimmmmm
beklenen bebek hoşgeldin , nerelerdesin kuzuumm:26:
alem bizim kocişler yaaa
ay kuzum hangi birini anlatsam bilemedim meela sadece bugünü anlatayım sana sadece 1 dersimi.... zorla derse konsantre olmalarını sağlıyorum, sınıftan birinin çişi geliyo.. sonra hepsinin geliyoneyse çiş krizii atlatıyoruz, alakasız bi yerde öğretmenim tenefüste bahçeye çıkalım mı bugün hava güneşli diyo.. neyse onu atlatıyorum, kaleini alıp yanıma geliyo öğretmenim yeni kalemim güzel mi diyo, neyse onunda gönlünü alıyorum tabi bi arada ders anlatmaya devam paaaatt diye bi ses bi bakıyorum ıcırın biri sıradan düşüyo.. sonra bütün sınıf ona gülüyo sonra onu da susturana kadar, bir sürü vakit geçiyo... hele tenefüsleri saymamayım.. hepsi yanıma geliyo şu oldu bu oldu diye bi ton şikayet , tenefüs zaten topu topu 10 dk, 5. dk şikayetlerini dinleyip arası bozuk olanları barıştırıyorum kalan 5 dk.nın 1 dk kantine giderken gidiyo.. toplasan var ya en fazla 3 dk tenefüs yapabiliyorumdur... oğlum sus kızım buraya baaakkk falan felonnn .. sıkıysa popon sandalyeye değsin, sonra herkes aynı anda ko şmaya başlıyo.. anam ben yokken sınıfta çıt yok hepsi oturup kitap okur, ben sınıfa ayak basar basmaz kuduruyo afacanlar ama herşeye rağmennnn çooooooooooook seviyorum onları ve aşığım mesleğimeee
hadi hayıırlısııı
demek ilaç yoruyomuş kuzuumuu.. inşş vücudun alışır bitanemmmm
hoşbuldum kızlar ıyıyım şükür sizler nasılsınız ,arkadasımdaydım cnm
hoşbuldum kızlar ıyıyım şükür sizler nasılsınız ,arkadasımdaydım cnm
bıraktıgın gibiyiz bebekimeşin döndünmü iyimi aranız tatilin nasıl geçti bakalım
neka güzel yaaaaçok komikkk keşkem okusaymışım da bende öğretmen olaymışımmm
gurur duyuorum senınle
alaalaaa :44::44:en son bize nezaman gelmişti yaaa:26:inşallah bişeyi yoktur bıtanemın ya cok merak ettım şimdi
umudum seksenbirimnaptın gittin mi doktora ne dedi doktor
alaala bende son zamanlarda hatta kışa girdiğimizden beri öyleyim gonzalezimacaba bendedemi var:44::44:
bende diyorum acaba kış uykusuna girdim herhalde küçük ayı olaraktannnbelkim bendede yok bu vitaminden
bak şimdi ya bu doktor niye beni iyice bi araştımıyo alaalaaaa
alem bizim kocişler yaaa
ay kuzum hangi birini anlatsam bilemedim meela sadece bugünü anlatayım sana sadece 1 dersimi.... zorla derse konsantre olmalarını sağlıyorum, sınıftan birinin çişi geliyo.. sonra hepsinin geliyoneyse çiş krizii atlatıyoruz, alakasız bi yerde öğretmenim tenefüste bahçeye çıkalım mı bugün hava güneşli diyo.. neyse onu atlatıyorum, kaleini alıp yanıma geliyo öğretmenim yeni kalemim güzel mi diyo, neyse onunda gönlünü alıyorum tabi bi arada ders anlatmaya devam paaaatt diye bi ses bi bakıyorum ıcırın biri sıradan düşüyo.. sonra bütün sınıf ona gülüyo sonra onu da susturana kadar, bir sürü vakit geçiyo... hele tenefüsleri saymamayım.. hepsi yanıma geliyo şu oldu bu oldu diye bi ton şikayet , tenefüs zaten topu topu 10 dk, 5. dk şikayetlerini dinleyip arası bozuk olanları barıştırıyorum kalan 5 dk.nın 1 dk kantine giderken gidiyo.. toplasan var ya en fazla 3 dk tenefüs yapabiliyorumdur... oğlum sus kızım buraya baaakkk falan felonnn .. sıkıysa popon sandalyeye değsin, sonra herkes aynı anda ko şmaya başlıyo.. anam ben yokken sınıfta çıt yok hepsi oturup kitap okur, ben sınıfa ayak basar basmaz kuduruyo afacanlar ama herşeye rağmennnn çooooooooooook seviyorum onları ve aşığım mesleğimeee
hadi hayıırlısııı
demek ilaç yoruyomuş kuzuumuu.. inşş vücudun alışır bitanemmmm
hayırlı geceler kızlar
canım bendede vardı b12 eksikliği hatta hiç yokmuş bende b12 ben onun için aylarca iğne kullandım sanada verdilermi iğne
bıraktıgın gibiyiz bebekimeşin döndünmü iyimi aranız tatilin nasıl geçti bakalım
onun profilinden , nereye ne yazmıslar kısmında, etkenleri mi ne öyel biseyde buraya en son ne zaman yazıdğı çıkar..
ama aradan biraz zaman gelmeyince, onlar gidiyo gibi oluyo ve görünmüyo :26:
burdayımheya gittim. yazmıstım kuzum az bi kaç sayfa geri bakarsan yada benim profilden bak.. daha kolay bulursun..
işte ilaçlar verdiler.. kan tahlillerinden biri yüksek çıkınca, diğeride ona eşlik etmis, ama ikisi birbirini dengeliyormus.. öyle dedi hemotolji dr u
ve iğnemin biri basladı, artık haftaya kadar bunları kullancam.. haftaya 14 üned gittiğimde bska neler vericekler simdilik bilimyom .. durum byle yani
kız valla onada baktır.. bak sürekil uyku hali.. ve diğer sebepler yapıyomus öyle insanı :44:
ne kçük ayı mıı alemsin kuzum yaaa
dr a söyle sor yada.. içmenin faydası olabilir sanada
medcezirimm .. valla komikler he senin bıcırıklar
öğretmenlik sevgiis böyle bisi sanrım.. kendine bile zaman ayırman az oluyo ve bundan mutlu olabiliyosun
senin gibi öğrtmen az bulunur heralde
ooo beklenen bebek nerelerdesin yahu.. özlettin .. hsgledinne var ne yok.. neler yaptın görüsmeyeli :44::44:
iğne değilde canm hap benim ki.. :26:
ve simdi ki verilen ilaçlarım yani haplarım.. iştah açıyomus.. aksamdan al ayın saatde dedi..
heh dedim.. tamam bulduk..
daha demin içimden geçirdim.. ne yesem acaba, canım ne istiyodur ki diye , pekmez geldi aklıma iyi mi
iyi olun canlarım benım özledım sızleri ,canım donucekti ama donmedı bır muddet orda kalması gerekiyormus bende fırsat kafa dınlerım dedım gıttım şehır dısına ıyıde geldı
onun profilinden , nereye ne yazmıslar kısmında, etkenleri mi ne öyel biseyde buraya en son ne zaman yazıdğı çıkar..
ama aradan biraz zaman gelmeyince, onlar gidiyo gibi oluyo ve görünmüyo :26:
burdayımheya gittim. yazmıstım kuzum az bi kaç sayfa geri bakarsan yada benim profilden bak.. daha kolay bulursun..
işte ilaçlar verdiler.. kan tahlillerinden biri yüksek çıkınca, diğeride ona eşlik etmis, ama ikisi birbirini dengeliyormus.. öyle dedi hemotolji dr u
ve iğnemin biri basladı, artık haftaya kadar bunları kullancam.. haftaya 14 üned gittiğimde bska neler vericekler simdilik bilimyom .. durum byle yani
kız valla onada baktır.. bak sürekil uyku hali.. ve diğer sebepler yapıyomus öyle insanı :44:
ne kçük ayı mıı alemsin kuzum yaaa
dr a söyle sor yada.. içmenin faydası olabilir sanada
medcezirimm .. valla komikler he senin bıcırıklar
öğretmenlik sevgiis böyle bisi sanrım.. kendine bile zaman ayırman az oluyo ve bundan mutlu olabiliyosun
senin gibi öğrtmen az bulunur heralde
ooo beklenen bebek nerelerdesin yahu.. özlettin .. hsgledinne var ne yok.. neler yaptın görüsmeyeli :44::44:
iğne değilde canm hap benim ki.. :26:
ve simdi ki verilen ilaçlarım yani haplarım.. iştah açıyomus.. aksamdan al ayın saatde dedi..
heh dedim.. tamam bulduk..
daha demin içimden geçirdim.. ne yesem acaba, canım ne istiyodur ki diye , pekmez geldi aklıma iyi mi
iyi yapmışın canımkafanı dağıtmışındır biraz eee bundan sonra bırakmak yok ozaman bızlerı
ayy okulda beni tanıyan herkes aynı şeyi söylüyoo
teşekkür ederim kuzum, bak bi daha utandım şimdikkkkkk
aslında işin sırrı çocukları sevmek, ben kendimş bildim bileli çocuklara olan sevgim bi başka.. mesela açrşıda pazarda gördüğüm çocukları tutar severdi, annem bana deli olurdu elalemin çocuğunu ne seviyon diyee
Dagıldı dıyelim dagılsın kuzumallahın ıznıyle sık sık gırerım cnm artık laptopta esımde bende tabletten yazıyorum ,bazen yazı gıtmıyor sanıyorum bastsn yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?