Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibteemmmmmmm 31 martaaa turlkiyedeyimm kardeslerimi cok ama cok ozledimmm...babam 20 martta gidiyor..kaynimin dugunu varrr esas oglanin...ama en ionemlisi annem 1.senesini dolduracakk orada olmaliyim kardeslerimin yaninda...bebegim iyi karnim cikti 4,aya gectim darisi tum isteyenlereee sanada habibtemmm dualarim sizinleee her animda dualarimdasinizzz..sizleri cok seviyorummmmm insallah orada baglanmama imkan olur...sizler benim canlarimsinizzz

anladım canım ne güzel mübarek topraklardasın demek anlatsana niye gittiniz oraya eşin türk değilmi ayy çok sordum ya kusura bakma ne olur
bide orda bakılmıyomu yoksa cinsiyete:26:

seviyorumm buralariiii ama insanlar cahill...esim turk buradaa isyeri acti...18 yasindan beri burdaaaa ahitkada...cinsiyete bakiliyorrr canimmm ama bizimkisi gostermedi kendini bir kac hftaya ogrenirimmm insallah..

tatlimmm ben esimin yanindayimmm arabistandaaaa...9 aydir buradayimmmm...cinsiyetini ogrenemedik dahaa,,buraya ilk uye oldugumdan beri bu avatrim varr cok begendigim icin koymustummm..insallah canimm isteyen herkeseeee bebek nasip etsinnn...

seviyorumm buralariiii ama insanlar cahill...esim turk buradaa isyeri acti...18 yasindan beri burdaaaa ahitkada...cinsiyete bakiliyorrr canimmm ama bizimkisi gostermedi kendini bir kac hftaya ogrenirimmm insallah..

o zaman kızdır bence utunıyodur kızcen göstermiyodur kendini

canım benimmmmm, iyi yapıyosun valla... hem baban da mutlu olur hepinizi bir arada görünce.. destek olursunuz birbirinize, anneciğinize dualar edersiniz hep birlikte... Rabbim mekanını cennet etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş....
duların için de çoooooooooook sağol bebğimmmm Allah razı olsun habibtemden..
benim az kaldı batıma son 3 gün... ama ne adet belirti m var ne hamilelik.. bi tek ateşim var 36.8-36.9 .... bide rakı beyazı gibi bi akıntım var o kadar canımmcım.. inşş bu ay güzel haberler vermek nasip olur

keserimmm habibtemmmm nasilsinnnnn yara ne durumda insallah kurtulmussundurrr...gecmis olsun tatlimm

evetttt cok heyecanlilarrrrr yegen geliyor diyeee sadece bizim taraf kaynanamlar o kadar degilll...sevmeselerde olur zatenn...onlar gibi yetisitirmeyecem bebegimi,...saglikli dogsun baska birsey istemiyorummm...

insallahhh habibtemmmmmmm bu ay adet olmazzz bebisin seninle olurrrr...canim benimmmmm iliskiye girmeden 3 kere ihlas suresini oku okee...scorpime siylemistimm sanada soyluyumm dedim..

ahh bebeğimmmmmmmmmmmmm okumaz mıyım ihlas suresini, neler okuyorum nelerrrrrr bir bilsennn

boşver kaynanan tarafını kuzuummmmm, sen istediğin gibi yetiştirir bütün sevgini de verirsin bebişine.. varsın onlar sevmesin ne çıkarrr

selammm habibtelerimmm tum gun internetimmm yopktu o yuzden giremedim bende bu durumdan faydalanarakkk esyalarimui yavas yavas turkiyeye gondermek icin paketledimm...31 martta turkiyede olacam allah kismet ederse...kocami cok ozleyecemmm

hoşgeldinnnn habıbtemmmm31 martmı okadar yakınmı yaaaaamaaa ondan sonra nezaman dönüceksin yine arabistana canım habıbtemmm:26:

melek181 hoşgeldn yazdım sanıyodum canımcımmm ama yazmamışım k. bakma benim net bugün deli ediyo da benii :26:
neyse tekrar hoşgeldin diyeyeimm, nasıslın

oku bitanemmm insalllahhhh bu sefer olacakk....tum sevgimi verecemmmmm insallah hayirlisiyla dogsun

hoşgeldinnnn habıbtemmmm31 martmı okadar yakınmı yaaaaamaaa ondan sonra nezaman dönüceksin yine arabistana canım habıbtemmm:26:

evet habibtemmmm esim bugun bilet kesmisss...31 mart tekrar donmeyecemmm doguma kadar ordayimmm sadece esimi cok ozleyecemmm ayrilmak zor olacakkk...hayirlisi diyelimmm...oradan baglaniirim habibtemmm bmerak etme

teşkür ettim canım suyun için umut 81 lafı boğdu beni bi anda
gonzalezim (umudum)tekrar can verir sana kuzum onunki bi anlık bi olay
ben geldimm ama her an gidebilirim
netim de sorun var yaaaaaaaaaaaaa
gittmmmmeeeee
slm canlarım nasılsınız sizi çok özlüyorum fazlada giremiyorum yeğenime yelek başladım onu örüyorum :)))
hoşgeldin keserimmmmnegüzel inşallah bigin teyzoşumada örcen kuzummm
habıbtem gerekçelerin çok büyük oyuzden türkiyeye gelmene izin veriyorum

allahım inşallah yaaa

evet habibtemmmm esim bugun bilet kesmisss...31 mart tekrar donmeyecemmm doguma kadar ordayimmm sadece esimi cok ozleyecemmm ayrilmak zor olacakkk...hayirlisi diyelimmm...oradan baglaniirim habibtemmm bmerak etme

ama doğumdan sonra gelcen dime habıbtemmm
ya habıbtem nasıl doldu gözlerim bi bilsen ama teyzoşum doğcak ee bide annecin kardeşlerin baban yanında olcak sende mutlu mesut olcaneşin gelemezmıkı hıc yanına arasıra canım:44:rabbım kolay dogum nasıp etsın guzel habıbteme

kuzuumm 5 ay ayrı mı klacaksınız sizzzzz :26:

esimden ayrilmak cok zor olacakkk...simdi bana mesaj gonderdi biletin numarasini agladimmm bir yandan seviniyorum kardeslerimi gorecem cok ozledim...esim agustos ayinda yanima gelecekkk dogumdan bir kac gun oncee gelir...
kuzuumm 5 ay ayrı mı klacaksınız sizzzzz :26:

evet habibtemmm ayri kalacazzz...ayriligi hic sevmiyorum tek basimda evimde kalacammmm

kıyamam benn sana yaaaa
Canınız sağ olsun ikinizin de kuzum, Rabbim kalıcı ayrılıklar vermesin size kuzummmmmmmmm

habıbtem üzülme net bulabılırsen bizlerle konusursun kalplerımızle dualarımızla yanındayız hergunannecın babacın kardeslerın yanında olucaklar yanlız hıc kalmassın.eşinlede hergun konusursunuzhem herşeyden önce meleğin seninle habıbtem bundan daha güzel bişey varmıinşlalh hayırlısıyla bı kucagına al başka hıcbır sıkıntın kalmıcak ağlama sakın bak hergun bı adım daha yaklasıyosun meleğini kucagına almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…