Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

söylemiyim canım banlanırımanladın sen onuBEN BİLMEM EŞİM BİLİR başladı ben çok seviyorum u programı

ayy evt bnde seviyorum o yarışmayı.. içeri gidip bakıyorum.. pc bska odada
nyse az içeir gidem barim

evet beni unutmuşsun

bak seenn. hani evde duracakdın.. hayalotum bi enisteye okutsana bu yazıyı..--->>> gönderme eniste

çekirgeye bak seennn
temem okutcam ama şuan evde yok kendileri gonzalezim gelince artık
söylemiyim canım banlanırımanladın sen onuBEN BİLMEM EŞİM BİLİR başladı ben çok seviyorum u programı
anladım kuzum anladımmm
tüstüm bana sarılmak gokmu

hoşbulduk hayolotum
kız çook fazla yanaşma bana ben senin bilidiğin kızcelerden değilim heeeee
bak bu lafından sonra aynı bizim kızçeler gibisinnnn
Huuu huuu kimse yok mu
hayalimm hoşgeldinnnn teyzoşummm nasılll
sana sarılcam da, seni bulamıyom ki.. gezip duruyon
burda olana sarılıyoz, öteki topiğe gidene değil demi kızlar
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttaynı meddcezırımın kuzucukları gibim oldummm
evet beni unutmuşsun
ama sizi oraya yazmayı unutmuşum sadece yaaabitanem vallahi aklımdasınız ama teker teker yazarken isimler gidiyo aklımdan yoksa sizi ayırdığımdan değil vallaaa
biri bana su versin acilen lütfen bu laf ağır geldi yutamadım
buyrun efemmm

vallahi senide yazmamışımmm:26::26:

selammm habibtelerimmm tum gun internetimmm yopktu o yuzden giremedim bende bu durumdan faydalanarakkk esyalarimui yavas yavas turkiyeye gondermek icin paketledimm...31 martta turkiyede olacam allah kismet ederse...kocami cok ozleyecemmm

aysimaaa habibtemmm nasilsinnnn bebisler nasilllllllll canim benimm diger bebisin cinsiyetini ogrendinmi bakalimmmmmm.....ayy yerim ben onlari

medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm nerelerdesinnnnnnn seni cok ozledimmmm canim benimmmmmmm

teşkür ettim canım suyun için umut 81 lafı boğdu beni bi anda

slm canlarım nasılsınız sizi çok özlüyorum fazlada giremiyorum yeğenime yelek başladım onu örüyorum :)))

selammm habibtelerimmm tum gun internetimmm yopktu o yuzden giremedim bende bu durumdan faydalanarakkk esyalarimui yavas yavas turkiyeye gondermek icin paketledimm...31 martta turkiyede olacam allah kismet ederse...kocami cok ozleyecemmm
canım sen nerdesin ki türkiyeye gelicen ben bilmiyomda

bişey daha dicem kızınmı olacak eğer olursa avatarında ki kızce çook tatlı ona benzesin inş

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kal yanimdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereye gidiyorusunnnn

medcezirimmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm nerelerdesinnnnnnn seni cok ozledimmmm canim benimmmmmmm

bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben de seni çook özledim habibtemmmm.. misafirlerim vardı ondan gelemedim..
1 saattir de net yüzünden gelemedim
ne var ne yok bitanem, fındığım nsıl.. demek hazırlıklar başladı türkiye içinn

canım sen nerdesin ki türkiyeye gelicen ben bilmiyomda

bişey daha dicem kızınmı olacak eğer olursa avatarında ki kızce çook tatlı ona benzesin inş

tatlimmm ben esimin yanindayimmm arabistandaaaa...9 aydir buradayimmmm...cinsiyetini ogrenemedik dahaa,,buraya ilk uye oldugumdan beri bu avatrim varr cok begendigim icin koymustummm..insallah canimm isteyen herkeseeee bebek nasip etsinnn...

tatlimmm ben esimin yanindayimmm arabistandaaaa...9 aydir buradayimmmm...cinsiyetini ogrenemedik dahaa,,buraya ilk uye oldugumdan beri bu avatrim varr cok begendigim icin koymustummm..insallah canimm isteyen herkeseeee bebek nasip etsinnn...
anladım canım ne güzel mübarek topraklardasın demek anlatsana niye gittiniz oraya eşin türk değilmi ayy çok sordum ya kusura bakma ne olur
bide orda bakılmıyomu yoksa cinsiyete:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…