Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sagol habibtemmm ahhh keske annecim olsaaa...canmmmsin benim hayalotummm...annem haric herkes yanimda olacakkk...allahim sizlerede yasatsin kucaginiz bos kalmasinnn

hosgeldinnn beklenen bebekimmm nasilsinnnn canim benim gecen acil cikmam gerekti yazamadim sana kusura bakmaa nasilsinnnnn guzelimmm

sagol habibtemmm ahhh keske annecim olsaaa...canmmmsin benim hayalotummm...annem haric herkes yanimda olacakkk...allahim sizlerede yasatsin kucaginiz bos kalmasinnn

cansın sen kuzum benim annecınde hep yanında bıtanem hernereye gıdersen gıt hep yanında şimdide sen gidiyorsun bak bundan güzel brşey varmı annenı zıyarete gıdıyosun ve torununuda gotureceksın kuzum hep mutlu olhiç üzülme geri döndüğünde teyzoşumuzla o günü sabırsızlıkla beklıycemayy çok mutlu oldum yaaaaamın habıbtem dualarım senınlee

canlarımmmm size doyum olmaz amaa ben kaçıyorum izninizleeeeeee....
yarın kocişimle erkenden şehit dışına çıkcaz gezip tozup akşam da evimize gelcez inşşşşşşşşşşşşşş
hepinizi çoooooooook seviyorum iyi geceler

estafurullah cnm ne kusuru bılıyorum ,cnm ıyıyım sehır dısında tatıldeydım arkadasımda 2 gun oldu donelı ,sen nasılsın bebıs nasıl

oyyyy ne guzelll habibtemmmmm degisiklik olmustur senin icin...biz uyiyizzz bebisim de uyu simdi kokteyl getirmisti esim sabah kahvaltiyi kendisi hazirlamisss cok sevindimmm geldigimden beri ilk defaaaa

iyi geceler habibtemmm allah rahatlik versinnnnnn...iyi gezmeler tozmalarrrr...bizde seni cok seviyoruzzzzzzzzzz

oyyyy ne guzelll habibtemmmmm degisiklik olmustur senin icin...biz uyiyizzz bebisim de uyu simdi kokteyl getirmisti esim sabah kahvaltiyi kendisi hazirlamisss cok sevindimmm geldigimden beri ilk defaaaa

evet cnm cok ıyı oldu valla ruhum dınlendı ,masallah kuzuma saglık nasıl gıdıyor sorun yok dımı cnm ,esıne koca bır eferın o zaman

hoşbulduk cnm ıyım şukur tesekkurler sen nasılsın
bende iyiyim canım nolsun yorgunum bugün gelen gidenim coktuçok şükür

tamam bitanem ıyı gezmeler size ıyı gecelerrr

ıyı geceler medd cezırım allaha emane ol

kuzuummm sohbt edemedik seninle de yaa, inşş yarın bol bol konuşuruz öpüyorum bitanem sana da iyi geceler
sen de Allaha emanet ol bitanemmmmmm

iyi geceler habibtemmm allah rahatlik versinnnnnn...iyi gezmeler tozmalarrrr...bizde seni cok seviyoruzzzzzzzzzz

sağol bitanemmmmm sana ve minik habibteme de Alalh rahatlık versin kuzuummm

bende iyiyim canım nolsun yorgunum bugün gelen gidenim coktuçok şükür

tamam bitanem ıyı gezmeler size ıyı gecelerrr
sana da canımın içii, çoooooook öpüyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…