- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.661
habıbtem üzülme net bulabılırsen bizlerle konusursunkalplerımızle dualarımızla yanındayız hergun annecın babacın kardeslerın yanında olucaklar yanlız hıc kalmassın. eşinlede hergun konusursunuz hem herşeyden önce meleğin seninle habıbtem bundan daha güzel bişey varmı inşlalh hayırlısıyla bı kucagına al başka hıcbır sıkıntın kalmıcak ağlama sakın bak hergun bı adım daha yaklasıyosun meleğini kucagına almak için
sagol habibtemmm ahhh keske annecim olsaaa...canmmmsin benim hayalotummm...annem haric herkes yanimda olacakkk...allahim sizlerede yasatsin kucaginiz bos kalmasinnn
hosgeldinnn beklenen bebekimmm nasilsinnnn canim benim gecen acil cikmam gerekti yazamadim sana kusura bakmaa nasilsinnnnn guzelimmm
hoşbulduk cnm ıyım şukur tesekkurler sen nasılsınhoşgeldin canım nasılsın
estafurullah cnm ne kusuru bılıyorum ,cnm ıyıyım sehır dısında tatıldeydım arkadasımda 2 gun oldu donelı ,sen nasılsın bebıs nasıl
canlarımmmm size doyum olmaz amaa ben kaçıyorum izninizleeeeeee....
yarın kocişimle erkenden şehit dışına çıkcaz gezip tozup akşam da evimize gelcez inşşşşşşşşşşşşşş
hepinizi çoooooooook seviyorum iyi geceler
oyyyy ne guzelll habibtemmmmm degisiklik olmustur senin icin...biz uyiyizzz bebisim de uyu simdi kokteyl getirmisti esim sabah kahvaltiyi kendisi hazirlamisss cok sevindimmm geldigimden beri ilk defaaaa
bende iyiyim canım nolsun yorgunum bugün gelen gidenim coktuhoşbulduk cnm ıyım şukur tesekkurler sen nasılsın
canlarımmmm size doyum olmaz amaa ben kaçıyorum izninizleeeeeee....
yarın kocişimle erkenden şehit dışına çıkcaz gezip tozup akşam da evimize gelcez inşşşşşşşşşşşşşş
hepinizi çoooooooook seviyorum iyi geceler
ıyı ol cnm hep inş, tatlı orgunluktur o dımı
Eki Görüntüle 653023
kkdan alıntı yaptımnekdar güzel bunlarr yaaa özelliklee 2.sıradaki en baştaki tulum çokkk tatlıııı
ıyı geceler medd cezırım allaha emane ol
iyi geceler habibtemmm allah rahatlik versinnnnnn...iyi gezmeler tozmalarrrr...bizde seni cok seviyoruzzzzzzzzzz
sana da canımın içii, çoooooook öpüyorum bitanembende iyiyim canım nolsun yorgunum bugün gelen gidenim coktuçok şükür
tamam bitanem ıyı gezmeler size ıyı gecelerrr
evet hayolotum çok sırınler tulumda gercekten harıkaymış hepsi bırbırınden guzel vallagıyecek bebış lazım bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?