- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.701
ay kendımı tv programında hısettım
inşallah bebekim yaa hepimiz çok istiyoruzzzinşallah tedavi sonucunda
10uzmu tek hedefimmmm
Rabbim ınş gonlumuze gore verırde bızde evlat sevgısını tadarız cnm ,hayırlısı olsun hakkımızda inş ,cnm ben yatayım uykucuk geldı ,allaha emanet ol cnm ,opuyorum hepınızı tek tek gelırım omrum yeterse inş ,ıyı uykular cnm
tv programımıbak buda 53 müş niye tv programı gibi
bebekim sana yazıyom ya numara tik oldu şimdi bende bence sen biyere yaz kuzum dediklerimi ben kendimi durduramıyorum çünkü
evet nm tv progrmı saygılar bızden falan gunluk yasantıda unuttugumuz sozcukler ya hoşuma gıttıcnm yazdım kagıda tesekkurler ugrastın ıyı geceler cnm
tv programımıbak buda 53 müş niye tv programı gibi
bebekim sana yazıyom ya numara tik oldu şimdi bende bence sen biyere yaz kuzum dediklerimi ben kendimi durduramıyorum çünkü
ömrüm yeterse nedemek rabbım daha meleklerimize kavusturcak bizi inşallahhh
allah rahatlık versın bıtanem tatlı rüyalarrrrr ıyı gecelerrrr
cnm olumun zamanı yok ki genc yaslı allah bılır ,inş o gunlerıde goruruz ,bu ara kalbım sıkıstırıyo doktora gıttım stresten dedı olumde gelmıcek sry degıl sonucta unutmamak lazım neyse cnm cok knutum gıttı ben ıyı geceler cnm
tek başıma kaldım yaaaabusaatten sonra kim geliyodu:44::44::44:nurlummmm nerdsin bitanemmm yaaa merak ediyorummmmm selencelkımde hala yokkkk:26::26::26:inşallah iyisinizdirrr
İyi geceler tatlimmm..kankalarla taksimdeydik yeni döndük cok eglendik valla iyi geldi.sindi yatma vakti.kocis uyudu.
Herkes iyidir insallah kusum öptümmm
iyiyiz kzuum hepimiz yok bi yaramazlıkçok sevındım canım eglenmene iyi geceler tatlı rüyalarrrr
İyi geceler tatlummmm.biraz kk da dolanip yatayim
tek başıma kaldım yaaaabusaatten sonra kim geliyodu:44::44::44:nurlummmm nerdsin bitanemmm yaaa merak ediyorummmmm selencelkımde hala yokkkk:26::26::26:inşallah iyisinizdirrr
biri bana su versin acilen lütfenbu laf ağır geldi yutamadım
umut81 sana dedim duy sesimiiiiiiiiiiii
Çok şükür birilerini buldum kuzum yaaben iyiyim ama buraya erken yazmısım galiba bugün doktora gittin 6+1 günlük çıktı senin nasıl gidiyor bitanem
temem okutcam ama şuan evde yok kendileri gonzalezim gelince artık
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttaynı meddcezırımın kuzucukları gibim oldummm
ama sizi oraya yazmayı unutmuşum sadece yaaa bitanem vallahi aklımdasınız ama teker teker yazarken isimler gidiyo aklımdan yoksa sizi ayırdığımdan değil vallaaa
vallahi senide yazmamışımmm:26::26:
selammm habibtelerimmm tum gun internetimmm yopktu o yuzden giremedim bende bu durumdan faydalanarakkk esyalarimui yavas yavas turkiyeye gondermek icin paketledimm...31 martta turkiyede olacam allah kismet ederse...kocami cok ozleyecemmm
teşkür ettim canım suyun için umut 81 lafı boğdu beni bi anda
slm canlarım nasılsınız sizi çok özlüyorum fazlada giremiyorum yeğenime yelek başladım onu örüyorum :)))
habibteemmmmmmm 31 martaaa turlkiyedeyimm kardeslerimi cok ama cok ozledimmm...babam 20 martta gidiyor..kaynimin dugunu varrr esas oglanin...ama en ionemlisi annem 1.senesini dolduracakk orada olmaliyim kardeslerimin yaninda...bebegim iyi karnim cikti 4,aya gectim darisi tum isteyenlereee sanada habibtemmm dualarim sizinleee her animda dualarimdasinizzz..sizleri cok seviyorummmmm insallah orada baglanmama imkan olur...sizler benim canlarimsinizzz
gonzalezim (umudum)tekrar can verir sana kuzum onunki bi anlık bi olay
sagol habibtemmm ahhh keske annecim olsaaa...canmmmsin benim hayalotummm...annem haric herkes yanimda olacakkk...allahim sizlerede yasatsin kucaginiz bos kalmasinnn
canlarımmmm size doyum olmaz amaa ben kaçıyorum izninizleeeeeee....
yarın kocişimle erkenden şehit dışına çıkcaz gezip tozup akşam da evimize gelcez inşşşşşşşşşşşşşş
hepinizi çoooooooook seviyorum iyi geceler
ozaman bak gitar çalan 24 dişli canavar 27 sarılan kızlar29 göz kırpan 34 öpücük 54 hamile 49 utangaç kız vardı hani oda 17
bak sana yazdım en çok kullandıklarımızıhe bu en son yaptıgım suratta 52
burdayımmmşeyyy keserım hoşgeldınnnn nassınnn
acı varmı acı
toptanda var olmazma gonzalezımınkı toptan olcekkkbenim onuz hayalimi ona sattım nasıl amaaa
diğerleri artık açık çıktıkça tamamlıcaz inşallah 3üz beşiz allah ne verdiyse
hani umudumuz varya bebekim ben ona gonzalez ismini taktımyok kuzum tüp bebek için start verdiler ya ha gayret onuz olcek inşallahhh
saolasın bebekim.. seninde müjdeli haberini yakın zamanda alırık insaAllahhumudum mu cok sevındım ınş basarılı olurda yegen severık,senınde 1o severık
ziyaretçi arkadaşımmmm duy sesimi sen gel bareee
bak tek başıma kaldım buralarda gel sohbet edelimmmm
abovvvv ziyaretçide kaçtııııı
Canım Hayalotum nasılda düşünürmüş bizleri
İyiyiz bitanem hepimiz
teyzoşlarına kocaman kocamangeliyor kuzularından.
geliyorum arada şöyle bakınıp çıkıyorum ama sana denk gelemedim uzun süredir.
Sen nasılsın hayalotum,gezmelerin bitti mi
Hep aklımdasın birtanem.
Medcezirim sana ve tüm topik meleklerine de selamlar canım,
geceniz huzurla ,göbişleriniz sağlıklı bebişlerle dolsun bian önce hepinizin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?