Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah bebekim yaa hepimiz çok istiyoruzzzinşallah tedavi sonucunda
10uzmu tek hedefimmmm

Rabbim ınş gonlumuze gore verırde bızde evlat sevgısını tadarız cnm ,hayırlısı olsun hakkımızda inş ,cnm ben yatayım uykucuk geldı ,allaha emanet ol cnm ,opuyorum hepınızı tek tek gelırım omrum yeterse inş ,ıyı uykular cnm

ömrüm yeterse nedemek rabbım daha meleklerimize kavusturcak bizi inşallahhh
allah rahatlık versın bıtanem tatlı rüyalarrrrr ıyı gecelerrrr

tv programımıbak buda 53 müşniye tv programı gibi

bebekim sana yazıyom ya numara tik oldu şimdi bende bence sen biyere yaz kuzum dediklerimi ben kendimi durduramıyorum çünkü

evet nm tv progrmı saygılar bızden falan gunluk yasantıda unuttugumuz sozcukler ya hoşuma gıttı cnm yazdım kagıda tesekkurler ugrastın ıyı geceler cnm

tv programımıbak buda 53 müşniye tv programı gibi

bebekim sana yazıyom ya numara tik oldu şimdi bende bence sen biyere yaz kuzum dediklerimi ben kendimi durduramıyorum çünkü

ömrüm yeterse nedemek rabbım daha meleklerimize kavusturcak bizi inşallahhh
allah rahatlık versın bıtanem tatlı rüyalarrrrr ıyı gecelerrrr

cnm olumun zamanı yok ki genc yaslı allah bılır ,inş o gunlerıde goruruz ,bu ara kalbım sıkıstırıyo doktora gıttım stresten dedı olumde gelmıcek sry degıl sonucta unutmamak lazım neyse cnm cok knutum gıttı ben ıyı geceler cnm

doğru kuzum öyle boşver şimdi bugünümüze bakalım geçmiş olsun sıkıntı yapma kuzum allah gonul rahatlıgı versınnnmeleklerimizi düşünelim hadi git uykunu kaçırma tatlım iyi gecelerrr

Son düzenleme:
tek başıma kaldım yaaaabusaatten sonra kim geliyodu:44::44::44:nurlummmm nerdsin bitanemmm yaaa merak ediyorummmmmselencelkımde hala yokkkk:26::26::26:inşallah iyisinizdirrr

tek başıma kaldım yaaaabusaatten sonra kim geliyodu:44::44::44:nurlummmm nerdsin bitanemmm yaaa merak ediyorummmmmselencelkımde hala yokkkk:26::26::26:inşallah iyisinizdirrr

İyi geceler tatlimmm..kankalarla taksimdeydik yeni döndük cok eglendik valla iyi geldi.sindi yatma vakti.kocis uyudu.
Herkes iyidir insallah kusum öptümmm

kimseciklerrrr kalmadı yineee bende çıkayım artıkkk
hiçte uykum yok yok yaaaa
nesem yarın gorusuruk kızçelrim herifinde uyuyacağı tuttu iyimi uykum yokken
tatlı ruyalar canlarım ıyı uykularrrr

Canım Hayalotum nasılda düşünürmüş bizleri
İyiyiz bitanem hepimiz
teyzoşlarına kocaman kocaman geliyor kuzularından.
geliyorum arada şöyle bakınıp çıkıyorum ama sana denk gelemedim uzun süredir.
Sen nasılsın hayalotum,gezmelerin bitti mi
Hep aklımdasın birtanem.

Medcezirim sana ve tüm topik meleklerine de selamlar canım,
geceniz huzurla ,göbişleriniz sağlıklı bebişlerle dolsun bian önce hepinizin inşallah.

biri bana su versin acilen lütfen bu laf ağır geldi yutamadım

sanki bi ses duydum

umut81 sana dedim duy sesimiiiiiiiiiiii

halen bi ses mi duyyom acaba

Çok şükür birilerini buldum kuzum yaa ben iyiyim ama buraya erken yazmısım galibabugün doktora gittin 6+1 günlük çıktı senin nasıl gidiyor bitanem

hmm.. ohh ohh maassAllah..
nasıl olsun tedavideyiz işte.. ilaçlarım iğnelerim var.. persembe günü yine gidicez bakalım.. öyle iste bitanem

hmm.. iyi barim .
evt aynen medcezirimin kuzucukları gibisin sadece bikaç boy büyüğüü

selammm habibtelerimmm tum gun internetimmm yopktu o yuzden giremedim bende bu durumdan faydalanarakkk esyalarimui yavas yavas turkiyeye gondermek icin paketledimm...31 martta turkiyede olacam allah kismet ederse...kocami cok ozleyecemmm

ahh habiptemm benimm.. hayırlısınla gidi dönersin insaAllah kuzumm..ve evine dönüste iki kuzu olarak dönersin insaAllah küçük kuzucuğunla birlikte bizde seni tr de giremediğin zamanlarda özliycez ballı habiptemm benimm
teşkür ettim canım suyun için umut 81 lafı boğdu beni bi anda

ooooo... iyi ki bisey dedik yaww :44::44:

slm canlarım nasılsınız sizi çok özlüyorum fazlada giremiyorum yeğenime yelek başladım onu örüyorum :)))

selam keserim.. nassın dicem ama sn simdi kimbilir kaçıncı rüyandasındır.. bizde seni özledik.. hmm bizde isterik o yelekten dimi kızlar

habiptem benim.. hem kardeslerinle,. hem babanla birlikte olucan.. senin adına çok sevindim.. anneciğinde senin hep yanında bitanem.. masaAllah kuzucuğum kendini baya belil etmiss, keskem resim halinde görebilseydik seni bizde seni seviyoruz kuzum benimm.. sizde bizim cansın .. insaAllah tr de gititğin yerde bizlere bağlanam fırsatın olur bitanemm , öpüyorum senii
gonzalezim (umudum)tekrar can verir sana kuzum onunki bi anlık bi olay

bilmem ki can versem mi ki şaka şaka veririk tabi nolcak, daha ölmedim çok sükür

sagol habibtemmm ahhh keske annecim olsaaa...canmmmsin benim hayalotummm...annem haric herkes yanimda olacakkk...allahim sizlerede yasatsin kucaginiz bos kalmasinnn

ahh habiptem bnde sn gibi yaralıyım.. bigün olduğunda bnde senin gibi düsünüyom simdiden.. smdi transferden snra yatıp dinlenirken, keskem annem olsaydı diyorum ama yok işte ..
insaAllah habiptemm.. Rabbim bizlerede yaşatır o mutluluğu insaAllah günün birinde sağlıklan

içeri gidem dedim tekrar gelemedim kuzum yaa..
hadi size simdiden iiy gezemeler, yarın benim ki de su koyvermezse, benide gezdircekti bakim. insaAllah yorgunum demez, yoksam hayalotum yumruk geliyo

valla her zaman demişimdir. hayaltoum gibi çalıskan var mı acepp.. numaraları rüyasında görecek en sonunda o derece yani
burdayımmmşeyyy keserım hoşgeldınnnn nassınnn
acı varmı acı

acı varmı he.. Allah seni ne etmesin
toptanda var olmazma gonzalezımınkı toptan olcekkkbenim onuz hayalimi ona sattım nasıl amaaa
diğerleri artık açık çıktıkça tamamlıcaz inşallah 3üz beşiz allah ne verdiyse

aboww toptan moptan.. bunlar ben yokkene siparişi toptan vermisler.. gerçi ben kaç tane bekliyorum heçç bilmiyorum valla, ama kurtcuklar meselesini düsünürsek.. bilemiyorum yaniiii

hani umudumuz varya bebekim ben ona gonzalez ismini taktım yok kuzum tüp bebek için start verdiler ya ha gayret onuz olcek inşallahhh

adımız da gonzales kaldı yaww
heya start verdik..... bitiş çizgisined ne olcam bakalım
umudum mu cok sevındım ınş basarılı olurda yegen severık ,senınde 1o severık
saolasın bebekim.. seninde müjdeli haberini yakın zamanda alırık insaAllahh

ziyaretçi arkadaşımmmm duy sesimi sen gel bareee
bak tek başıma kaldım buralarda gel sohbet edelimmmm
abovvvv ziyaretçide kaçtııııı

aboww.. ziyaretçiyi bilem kaçırmışş elinden

selam nurlum nasılsın kuzum
seninle fazla konusmadık sanırım ama insaAllah denk geldiğimiz de her zaman konusuruz cnm

evvveeeeeettttt... gelelim bana
bi içeri gidim tv ye dedim. bizim pc diğer odada.. ve 8 gibi ilaçlarım ve iğnem vardı iğnemi yapınca bi zaman göbeğim acıyor..bi 15-20dk fln..yatıp uzanıyorum.. derken. 9buçuk gibi esim geldi.. onunla iki laf edim , sizlere bakarım derken.. o yarısma programınada bakarken uyuya kalmısım hepten kanepede
bi kalkdım ki saat 1 e geliyo olmus snra hadi yatim dedim bu kez de uyuyamadım.. geldim bide biraz da pc açılsın die bekledim iki saat dönüp duruyo mevlana gibi zaten mause n ucu nysem işte bikaç alıntı yaptım da sizlere yazdım..
benim ki de tam durum bildirisi oldu.., sizler uyuyun uyuyun

nysem bu kadar iştem.. hadi bende gidem barim.. geceyi yarıladık zaten
kmbilir kızçelerim kaçıncı rüyasındadır e tabi çalısma yapmıyolarsa tatLı rüyalarr..
hadi bnde kaçtım.. öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…