- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.721
Canım Hayalotum nasılda düşünürmüş bizleri
İyiyiz bitanem hepimiz
teyzoşlarına kocaman kocamangeliyor kuzularından.
geliyorum arada şöyle bakınıp çıkıyorum ama sana denk gelemedim uzun süredir.
Sen nasılsın hayalotum,gezmelerin bitti mi
Hep aklımdasın birtanem.
Medcezirim sana ve tüm topik meleklerine de selamlar canım,
geceniz huzurla ,göbişleriniz sağlıklı bebişlerle dolsun bian önce hepinizin inşallah.
sanki bi ses duydum
halen bi ses mi duyyom acaba
hmm.. ohh ohh maassAllah..
nasıl olsun tedavideyiz işte.. ilaçlarım iğnelerim var.. persembe günü yine gidicez bakalım.. öyle iste bitanem
hmm.. iyi barim.
evt aynen medcezirimin kuzucukları gibisin sadece bikaç boy büyüğüü
ahh habiptemm benimm.. hayırlısınla gidi dönersin insaAllah kuzumm..ve evine dönüste iki kuzu olarak dönersin insaAllah küçük kuzucuğunla birliktebizde seni tr de giremediğin zamanlarda özliycez ballı habiptemm benimm
ooooo... iyi ki bisey dedik yaww :44::44:
selam keserim.. nassın dicem ama sn simdi kimbilir kaçıncı rüyandasındır..bizde seni özledik.. hmm bizde isterik o yelekten dimi kızlar
habiptem benim.. hem kardeslerinle,. hem babanla birlikte olucan.. senin adına çok sevindim..anneciğinde senin hep yanında bitanem.. masaAllah kuzucuğum kendini baya belil etmiss, keskem resim halinde görebilseydik seni bizde seni seviyoruz kuzum benimm.. sizde bizim cansın .. insaAllah tr de gititğin yerde bizlere bağlanam fırsatın olur bitanemm , öpüyorum senii
bilmem ki can versem mi kişaka şaka veririk tabi nolcak, daha ölmedim çok sükür
ahh habiptem bnde sn gibi yaralıyım.. bigün olduğunda bnde senin gibi düsünüyom simdiden.. smdi transferden snra yatıp dinlenirken, keskem annem olsaydı diyorum ama yok işte ..
insaAllah habiptemm.. Rabbim bizlerede yaşatır o mutluluğu insaAllah günün birinde sağlıklan
içeri gidem dedim tekrar gelemedim kuzum yaa..
hadi size simdiden iiy gezemeler, yarın benim ki de su koyvermezse, benide gezdircekti bakim. insaAllah yorgunum demez, yoksam hayalotum yumruk geliyo
valla her zaman demişimdir. hayaltoum gibi çalıskan var mı acepp.. numaraları rüyasında görecek en sonunda o derece yani
acı varmı he.. Allah seni ne etmesin
aboww toptan moptan.. bunlar ben yokkene siparişi toptan vermisler.. gerçi ben kaç tane bekliyorum heçç bilmiyorum valla, ama kurtcuklar meselesini düsünürsek.. bilemiyorum yaniiii
adımız da gonzales kaldı yaww
heya start verdik..... bitiş çizgisined ne olcam bakalım
saolasın bebekim.. seninde müjdeli haberini yakın zamanda alırık insaAllahh
aboww.. ziyaretçiyi bilem kaçırmışş elinden
selam nurlum nasılsın kuzum
seninle fazla konusmadık sanırım ama insaAllah denk geldiğimiz de her zaman konusuruz cnm
evvveeeeeettttt... gelelim bana
bi içeri gidim tv ye dedim. bizim pc diğer odada.. ve 8 gibi ilaçlarım ve iğnem vardıiğnemi yapınca bi zaman göbeğim acıyor..bi 15-20dk fln..yatıp uzanıyorum.. derken. 9buçuk gibi esim geldi.. onunla iki laf edim , sizlere bakarım derken.. o yarısma programınada bakarken uyuya kalmısım hepten kanepede
bi kalkdım ki saat 1 e geliyo olmussnra hadi yatim dedim bu kez de uyuyamadım.. geldim bide biraz da pc açılsın die bekledim iki saat dönüp duruyo mevlana gibi zaten mause n ucu nysem işte bikaç alıntı yaptım da sizlere yazdım..
benim ki de tam durum bildirisi oldu.., sizler uyuyun uyuyun
nysem bu kadar iştem.. hadi bende gidem barim.. geceyi yarıladık zaten
kmbilir kızçelerim kaçıncı rüyasındadıre tabi çalısma yapmıyolarsa tatLı rüyalarr..
hadi bnde kaçtım.. öptüm sizi
hoşbulduk canım bende yeni gördüm yazınımelek181 hoşgeldn yazdım sanıyodum canımcımmm ama yazmamışım k. bakma benim net bugün deli ediyo da benii :26:
neyse tekrar hoşgeldin diyeyeimm, nasıslın
evvveeeeeettttt... gelelim bana
bi içeri gidim tv ye dedim. bizim pc diğer odada.. ve 8 gibi ilaçlarım ve iğnem vardıiğnemi yapınca bi zaman göbeğim acıyor..bi 15-20dk fln..yatıp uzanıyorum.. derken. 9buçuk gibi esim geldi.. onunla iki laf edim , sizlere bakarım derken.. o yarısma programınada bakarken uyuya kalmısım hepten kanepede
bi kalkdım ki saat 1 e geliyo olmussnra hadi yatim dedim bu kez de uyuyamadım.. geldim bide biraz da pc açılsın die bekledim iki saat dönüp duruyo mevlana gibi zaten mause n ucu nysem işte bikaç alıntı yaptım da sizlere yazdım..
benim ki de tam durum bildirisi oldu.., sizler uyuyun uyuyun
nysem bu kadar iştem.. hadi bende gidem barim.. geceyi yarıladık zaten
kmbilir kızçelerim kaçıncı rüyasındadıre tabi çalısma yapmıyolarsa tatLı rüyalarr..
hadi bnde kaçtım.. öptüm sizi
selencelkimmm çok şükürr geldinnn yaaa
nasılsınnnnnteyzoşum nasıllll
sen nasılsın melegim kendimi anlatmışım
nasıl gidiyo tatlımm
saol meleğimmmbitanem benım cok sevındım ıyı olmananeka güzel kardeşinde gelmiş inşallah bu ay son bulur bulantıların kuzummm demnı cıkmak zorunda kaldım kusura bakma
iyiyim bitanem uzanıyorum kırmızalardayım olamıyorum ya çok sancı yapıyor ya
hoşbuldum hayolotum sen nasılsınnabersiniz canbonlarımmm
melekimmm hoşgeldinnnama çıkmışınn
pazar olduğu nasılda belli dükkan sinek avlıyorrr
saol meleğimmm
evet kardeşim çok iyi oldu gelmesii inşş son bulurda sosyal hayatıma dönerim hemencik
çok geçmiş olsun bitanemm zordur o agrılarr:26:önemli deil canım bazen acil çıkışlar oluyoo
hoşbuldum hayolotum sen nasılsın
bugün pazar kimse yok umut81 de yok meydanda
canım daha bir kere gördüm ozaman çok küçüktüü nisan 3de gene gitcem testmi ne yapacaklarmışş bAKALIM ozaman görürüm iyce inşşselenim gördünmü teyzoşumu napıyoduuu
iyiym kuşum yaww bugün benimki çalışıyo bende ara sıra yokluyom kk yıuzanıyorum meleki iyiyim çok şükür
herkez geziyodur şimdi canım
umudum gezmekte şuan gezsin benim gonzalezimmmsonram karnı burnundayken zor gezer
sen nasılsın
canım daha bir kere gördüm ozaman çok küçüktüü nisan 3de gene gitcem testmi ne yapacaklarmışş bAKALIM ozaman görürüm iyce inşş
iyiym kuşum yaww bugün benimki çalışıyo bende ara sıra yokluyom kk yı
umudum gezsin inş ikizleri olurda bidaha bakar gezcem diye
evet tatlım netten bakıyorum bu aydaki bebeklere büyükleranam şimdi kocaman olmuştur benim teyzoşum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?