Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nurlum gelmişşş yaaaaaohh be çok şükür teyzoşuda ile gıdıklıyor onlarıı
nurlum gezmeler bitti daha 2 haftaya yakın kimse dışarı çıkaramaz beni
sen gel yaz bakınıp çıkma bi iyiyim de yeterr kuzum
seni seviyorum allaha emanet olunnnn
:13:

neka uzun yazmışın yazmışın yaabarem sıra sıra cevap verem çok çalışkanım ben gonzalezimmm bak heryerimden kk fışkiiriiiyorrrkeserimin artık yarası gitti ya çok şükür gonzalezım oyuzden sorduydum verdik kuzum senin kurtcukları hesaba katarsak benim onuzları sana satmam gerektiiihayırlı ugurlu olsunnn 10 bebenle mutluluklar dilerimmmm

gonzalezimmm benim biricik umudum bitiş çizgisinde ne mi olcan allahın izniyle olcan
napam ziyaretçi gitti alaalaa ben elimden geleni yaptım amaherşey kk için

eeeevvvvvvvvvvvveeeeeeeeettttttt gelelimmm sanaaa
bi içeri gittin ddidim herhalde umudum masaya yumruk atarkene hastaneye kaldırıldı (allah korusun)
gonzalezim iğne çokmu canını acıtıyor yaadayan gonzalezim inşallah bu sefer gelcek meleğim bütün acılarını dındırcek inşallah
o mause niye dönüp duruyor yaaaa ben döndürecem onu en sonundaaa
valla bıleydım gelcenız masaya yumrugumu atıp beklerdım sızlerı ben cıkmısım peşimden gelmişiniz
bende çalışma yok kırmızı bayrak dikili
bugün gezmelere gidecen inşallahhhh doya doya gez gonzalezim seni seviyorummm

melek181 hoşgeldn yazdım sanıyodum canımcımmm ama yazmamışım k. bakma benim net bugün deli ediyo da benii :26:
neyse tekrar hoşgeldin diyeyeimm, nasıslın
hoşbulduk canım bende yeni gördüm yazını

dün gece ta böyle seni bekledim gelsinde bi yudum su versin diye
ama sağolsun senin yerine hayolot verdi suyumu

nabersiniz canbonlarımmm
melekimmm hoşgeldinnnama çıkmışınn
pazar olduğu nasılda belli dükkan sinek avlıyorrr

sen nasılsın melegim kendimi anlatmışım
nasıl gidiyo tatlımm

bitanem benım cok sevındım ıyı olmana neka güzel kardeşinde gelmişinşallah bu ay son bulur bulantıların kuzummmdemnı cıkmak zorunda kaldım kusura bakma
iyiyim bitanem uzanıyorum kırmızalardayım olamıyorum ya çok sancı yapıyor ya

saol meleğimmm
evet kardeşim çok iyi oldu gelmesii inşş son bulurda sosyal hayatıma dönerim hemencik
çok geçmiş olsun bitanemm zordur o agrılarr:26:önemli deil canım bazen acil çıkışlar oluyoo

uzanıyorum meleki iyiyim çok şükür
herkez geziyodur şimdi canım
umudum gezmekte şuan gezsin benim gonzalezimmmsonram karnı burnundayken zor gezer
sen nasılsın
iyiym kuşum yaww bugün benimki çalışıyo bende ara sıra yokluyom kk yı

umudum gezsin inş ikizleri olurda bidaha bakar gezcem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…