Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet tatlım netten bakıyorum bu aydaki bebeklere büyükler
sanki ilk bebegim öle heyecanlıyımmRabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsünnn inşşş(AMİNNNN)

ay valla bende cok heyecanlıyım yaaaaa
ama selenim ılkleri yaşıyosun bunda diğerlerinde yaşayamadıklarını bunda yaşıycan inşallah
hem daha tecrübelisin hem araya zaman girdidaha değişik bi duygu olcakkk emınımmmm

CANIMSIN BİTANEMMM
evet canım dedigin gibi ilkleri yaşıyorumm digerlerinde çok çektimmama saolsun eşim bunda dedigimden çıkmıyoodedim sende ilkleri yaşa digerlerinde yanımda olmadın bunda bariii her dedigimi yappoda yapıyo memnunum şimdilikdarısııı sana ve tüm bekleyenlere canımm benimm duamdasınız her zamann

canım haylotum çıkıyorum ben bişiler yiycemm diGer arkadaşlarda iyidir inşşş gene gelmeye çalışcamm
hepinizi öpüyorumm görüşmek üzereee RABBİME EMANETSİNİZ

allah razı olsun bitanem sende benim dualrımdasınnn
ben biraz çıkıyorum selencelkım agrım var bıraz ..
doktorada gıdımmı napsam bılemedım yapabılecegı bısey varmıdır acaba :26:terslemesın sonra nıye geldın dıyem diye:18:
biraz dınlenım belkı uyuyunca hafıfler bıraz
allaha emanet ol kuzum sık sık gır mear edıyoruz seni çokkendıne ıyı bak

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM RABBİM ŞİFA VERSİNN görüşürüz canımm gelirim inşşş

mutlu pazarlarrrrr..
dün geceki yorgunluğuma ragmen sabah 9 da kalmış bulunmaktayımmm
kahvaltıdan sonra kayınvaldemlere kahveye gittik..yakın da oturmuyopruz haaa.git gel 60 kilometreeeee
eve geldik şimdi çamaşırdı yemekti derken akşam olur zatennn...sanki biraz da ateşim var gibi geliyo ama 36,5..inşallah yükselmez yeniden mi hasta olcam ben yaaaaaaa
neyse kuzular bende havadisler böleee..sizler nasılsınız bakalımmm keyifler iyidirinşallahhh

hayalotum tatlımmm geçmiş olsunnn..sökülmedimi yoksam kırmızılarrrrr:26:
tatlım bak geçmezse git doktora..ne tersliycek onun işi sensin sonuçta..kıyamam ben sanaaaaa

hoşgeldin bitanemmmoh neguzel gezmısınızzzanam kızçem 6okm yolu kahve içinmi gittinizzzkeşkem bize geleydınız ben daha yakınım sanaateşinmi var şuanlık normal kuzum 38den ıtıbaren grıbe donuyo allah vermesınbelkım teyzoşmun belirtisi olabılırmı acepppondada yuksek oluyormus ya hanii
hayalotum tatlımmm geçmiş olsunnn..sökülmedimi yoksam kırmızılarrrrr:26:
tatlım bak geçmezse git doktora..ne tersliycek onun işi sensin sonuçta..kıyamam ben sanaaaaa

saol bıtanem yok sökülemedim daha sankim böyle içim yırtılıyomuş gibi oluyo hani kumaş yırtarsın ya onun gibiama kistle ilgili bi durum olsa agrısından duramam herhalde.şimdi boyle bo yarım saat kıvrandırıyo 10dakka geçiyor gıbı bıseyım yok öyle diyeyim ben sanaolamadan biticem yine sanırsam yarın olsada doktora gıtsemartık duracak gıbı olmassam gıderım canım.uzanıyorum şimdi uyudum uyucaktım bı baınım dedımyıne gorusuruz tatlım akşama daha kızçeler gelmemiş daha

selam hayalot .. sen demi regl bekliosun yoksa?? ben de yarın dr gidicem, çok gecikti ama bebek de yok senin ne kadar geciktikistim vardı noldu bilmyrum artk yarn çıkar ortaya inşallah ??

selam hayalot .. sen demi regl bekliosun yoksa?? ben de yarın dr gidicem, çok gecikti ama bebek de yok senin ne kadar geciktikistim vardı noldu bilmyrum artk yarn çıkar ortaya inşallah ??

hoşgeldin canımmyok bitanem benim kistim vardı ilaç kullanıyodum duphaston ama ilaçtan galiba 9 gün erken oldumbugün 3 günüm ama hala lekelenme oluyor sökülemiyorum kistlerden dolayı agrı yapıyor oyuzdenbende yarın doktora gıdıcem kç gün geçti batın peki canımilaç kullandınmı kist için

cnm ya benm kist olmuş dr gereksiz hormon yüklemyelim olucaksınız gibi görünüyo dedi ama bir ay geçti yok satla beraber toplam 2 aydır olmadım (((( yarn dr gidicem artk canım inşallah ilaç filan verir de kendime gelirim braz, sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda rahatlarız beraberce

alala sana söktürücü vermesi gerekti aslında ama bu gittiğin de kesin verir canımsaol bitanem bakalım yarın banada nediyecek busefer farklı bı doktora gıdıyorum hayırlısı artıkinşallah aşılamaya falan gönderirde rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…