- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.761
hoşgeldinnnizzzzzznassınız bitanemmm
offf nasıl becerdın bıtanemm:26:soğuk suya tutsaydın hemen.geçmiş olsun
iiiiyiiiizz çok şükür hayalotum sen nasılsın?
alala sana söktürücü vermesi gerekti aslında ama bu gittiğin de kesin verir canımsaol bitanem bakalım yarın banada nediyecek busefer farklı bı doktora gıdıyorum hayırlısı artık inşallah aşılamaya falan gönderirde rahatlarım
canım demliğin üstne suyu korken elmden kydı diğer elimin üzerne kaynar su dökülüverdi
iyi diyelim iyi olalım sizi gördüm daha iyi oldum asetonummm
görkemim nasıl tekmecikleri nasıl yorulmamışmı daya ayakları
canım demliğin üstne suyu korken elmden kydı diğer elimin üzerne kaynar su dökülüverdi
yaa benm de bu dr yeni, prof kendisi, tüpbebek de yapymuş bende bir an önce sökülsem tahlil ve denemeler filan ilerlicez inşallah ama bi sökülemedikki dahainşallah istediğin şekilde yönlendirir seni canım daha önceden gebelik oldumu hiç??
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
yorulur mu hiç ayaykları karnımın şekli değişiyor tekmeledikçeelmalı kurabiye tarifi var mı sende kızçem krizim tuttuda.
benimde bu ay olmadı ya biz başlayalı 1 ay oldu ama bende hemen olur sanıyordum niye olmuyor ya bazıları bir defada bile kalıyor
ay bebeğim yaaa teyzoşu yesin onuuuu
yokki bende hiççç hancekim olaydı onda bulunurdu seni paklasa paklasa google paklar bitanemmmben kurabiye sevmiyorum ya hiçte yapmam
benimde bu ay olmadı ya biz başlayalı 1 ay oldu ama bende hemen olur sanıyordum niye olmuyor ya bazıları bir defada bile kalıyor
krem sürdm şimdi bakalm geçmezse gderm
bende sekerli çok sevmezdim ama hamile kalınca dengem değişti tuzludan çok tatlılara yöneldim
hoşgeldin bitanemmmoh neguzel gezmısınızzz anam kızçem 6okm yolu kahve içinmi gittinizzz keşkem bize geleydınız ben daha yakınım sana ateşinmi var şuanlık normal kuzum 38den ıtıbaren grıbe donuyo allah vermesın belkım teyzoşmun belirtisi olabılırmı aceppp ondada yuksek oluyormus ya hanii
valla bitanem 2 saat oturup döndük..özlemiştim yaa eşim yine hafta içi babasını görebiliyo işleri nedeniyle..
valla senle daha yakınızzzzz..köprüyü geçtikmi sendeyimmmmmmmm
yaa kuzum daha 22. günüm..yumoşum çatlayalı 6 gün oldu..bu kadar erken belirti vermez heralde..sanırım gribim bitmeden başlayacakkkk
saol bıtanem yok sökülemedim dahasankim böyle içim yırtılıyomuş gibi oluyo hani kumaş yırtarsın ya onun gibi ama kistle ilgili bi durum olsa agrısından duramam herhalde.şimdi boyle bo yarım saat kıvrandırıyo 10dakka geçiyor gıbı bıseyım yok öyle diyeyim ben sana olamadan biticem yine sanırsam yarın olsada doktora gıtsem artık duracak gıbı olmassam gıderım canım.uzanıyorum şimdi uyudum uyucaktım bı baınım dedım yıne gorusuruz tatlım akşama daha kızçeler gelmemiş daha
selam hayalot .. sen demi regl bekliosun yoksa?? ben de yarın dr gidicem, çok gecikti ama bebek de yoksenin ne kadar geciktikistim vardı noldu bilmyrum artk yarn çıkar ortaya inşallah ??
eh işte ii gibiym:) çay demlerken elimi yaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?