Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rabbim daim etsin mutluluğunuzu melekim
ben kendımı parçaladım 5. yılda yapalım dıyem ama yok anam odun beyınlışimdik 10.yılda rabbım nasıp ederse bakalım ne savaşlar cıkacak
aminn canım sağol hepimize....
sen kendinmi yapmadın kaç yıldır bebiş olmadımı yosam....
korundunmu yani

gördünmü şubat topiinde üçüzlere hamilemiz var....
inş bizimde ikiz olur kııııııızzzzzzzzzzz

valla görünüşte memikler iyiye benzıyor ama

şimcikkkkkkkkkkkkkkk öhööööööööö öhööööööööööööööööses 1 2 3 deneme 1 2 3 4 5 denemeeee
gonzalezim test sonuçları çıkıyo yavaş yavaş eşimin testi cumartesı gunu sabah vercek ogen alırrr
sonra doktordan randevu almaya calısıyorum suan yok gozukuyorrr devlet hastanesınde aynı doktoru bulmak zor iz takıp edıyorum egerkı pazartesiye randevu alabılırsem yada onumuzdekı hafta içi herhangı bı güne gosterıcem inşallahhh.çünkü bütün tahlıllerı bırlıkte ıstedı bu cıkan sonucları oyuzden bekletıuyorummm bende merak ettım çünkü neymiş diyemm
ondan sonra egerkı eşimin filmi sorunlu olursa spoşlara tüp bebeğe direk geçiş yapılcak ama osırda eşim çin tedavı nasıl işliycek bilmiyorum:26:
egerkı eşimin fılmı sorunsuz ıyı olursada direk rahim filmi dedi o sırada rahım fılmının gıdısatına gore o esneda laparoskopi için parça alabılırım dedi
yani herşey eşimin testıne baglı gonzalezım

kim gııı ..valla bgün buraya bakdım ilk. oraya bakamadım daha :26::26::26:

ben kayra vardı ya o işte 2 embriyodan 3 tane olmuş ya şansa bak .......
allahım artık sıra bize gelsin yaaaaaaaaaaaaa ne olur amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hmmm.. dr a deseydin keske, hani simdi sıra almak zor ya, ona göre bi kağıt vereydi sana, hani bida acilde fırça atamıcaklar demis ya..
cünkü zaman geçmemesi lazım.. sende ki istenilen zaman .. insaAllah dr ona göre bi ayarlama yapar :26:

kuzum eşinde sorun çıkarsa eğer.. eşlere birsey yapılmıyor.. hemen tüp deniliyor o zamanda bütün islemler sana kuzum..
önceden esinin tahlillleri ne yöndeydi :44::44:

nyes bakalım. bu kadar belli oldu ya.. gerisi gelir insaAllah balım

ben kayra vardı ya o işte 2 embriyodan 3 tane olmuş ya şansa bak .......
allahım artık sıra bize gelsin yaaaaaaaaaaaaa ne olur amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evt demin gördüm masaAllah yaa :26::26::26:
Rabbim insaAllah bizlerede öyle çifte mutluluklar yaşatır

sabahtan bu yana yaptığım islerden oturunca smdi yorguluk çöktü nerdeyse uyuyacam ..
ama kalkıp olması gereken bi iki iş var onları da yapmam lazım mutlaka ....
şmdi temizlik sırası bana geldi.. hadi sonra görüsmek üzere

Son düzenleme:

demedim bitanem bende orda yarım akıllılık yaptım işte
inşallah bulurum yada sonuç almaya gittiğimde ordaki danışman kızlara derim artık bulamıyorum dıye bakalım nediycekler
bitanem eşimin hiç tahlili yoktu ki şuana kadar diğer gittiğim doktorların hiçbiri istemedi bitek bu doktor istedi.oda önceki sonuçlarımı masasına koydum direk eşininki nerde dedi bana bende yok dedim hemen eşin sperm versin dedi
ne zormuş kadın olmak ya inşallah sorun çıkmasa bare onda hayırlısı artık

ALLAH işlerini rast getirsin kolaylık versin canım.... eşinin sperm testi nasıl istemedilerki..anlamadım valla, k.i.bak..

ALLAH işlerini rast getirsin kolaylık versin canım.... eşinin sperm testi nasıl istemedilerki..anlamadım valla, k.i.bak..

bilmiyorumki kuzum oyuzden zaten habıre doktor değiştirdim yaa
artık hayırlısı bakalım gorcez neler yapılcak bundan sonra
sen nasılsın ecehanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…