- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.081
Yazdiklaeini okuyunca nasik heecanlandim ve duygulandim anlatamam... batimi 4gun gece kantesti yaptirdim negatifti sonuc hic ihtimal vermedim ama su anda okadar umutluyum ki ama bi tarafim da tedirgin bilmiyorum. internet kesildi oyuzden gec yazdimmayyy canımmmmmm senin baya geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşbence test yaptırmadan siz direkt keseyi görürsünüzzzzzz canım çok heyecanlandım senin adına vallaaaaaa, Allahım nasıl kalbim çarpıyooooooo
ooo kuzum Allah yardımcın olsun yarın için..
o var, bu var , şu var derken.. bide yerined durmayan 25afacan var yazıncaa çok güldüm
yarın benmed hazırlık var prsmbe günü için
tatlı rüyalar kuzum.. bol bebisli rüyalar
hmm.. hadi hayırlısı bakalım.. gelsin bebisli haberler insaAllahhhh
Yazdiklaeini okuyunca nasik heecanlandim ve duygulandim anlatamam... batimi 4gun gece kantesti yaptirdim negatifti sonuc hic ihtimal vermedim ama su anda okadar umutluyum ki ama bi tarafim da tedirgin bilmiyorum. internet kesildi oyuzden gec yazdimm((
ayy inş umudum inşşşşşşşşşşşş
sana da iyi geceler bebeğim iyi bak kendinee, perşembe gitcekmişsin ya yarın bol bol konuşma fırsatımız olur inşş .. öpüyorum
canım burda çok okudum, geç döllenme olunca kanda bile ilk etapta çıkmayan gebelikler olabiliyo.. ayy inşş sennki de öyledir bitaneeemmm.. dualarım seninle umarım güzel haberlerini alırız..
ben yatıyorum canımcım, yarın görüşüürüz inşş öpüyorum
adımız da gonzales kaldı yaww
heya start verdik..... bitiş çizgisined ne olcam bakalım
selam nurlum nasılsın kuzum
seninle fazla konusmadık sanırım ama insaAllah denk geldiğimiz de her zaman konusuruz cnm
nurlum gelmişşş yaaaaaohh be çok şükür teyzoşuda ile gıdıklıyor onlarıı
nurlum gezmeler bitti daha 2 haftaya yakın kimse dışarı çıkaramaz beni
sen gel yaz bakınıp çıkma bi iyiyim de yeterr kuzum
seni seviyorum allaha emanet olunnnn
:13:
canbonlarım ben geldim ama çokk ağrım var benimmm
bi duşa gircem once olan bitenleri bi yazımda
en sevmediğim devlet hastanesine randevu almıştım şansıma bi yenilemişler 15 gün olmuş yenileme yapılalı
erkek doktor kadın asıstanı bide aynı özel hastanedekı gıbım yardımcı kız koymuşlarsonram ben gırdım anlattım halımı.doktor şaşırdı bi sen 1 senedir bu halinle geziyon hiçmi ağrın sızın yoktu evldım didi ultroson kağıtlarına bakarak dedim oluyodu ama dayanamayacağım gibi değildi didim sonra yanındaki asıstanı odaya aldı işte aynı özeldeki hastaneler gibi ayrı odası vardı sonram kadın smear testı kultur testı aldı.kan verdim .sonra ultrasonla baktı kadın erkek doktor gırmedı hıc. asıstanı hocasına bakarken kıstlerın boyutlarını soyledı sonra adam benden ızın ıstedı musaıtsenız gelıyorum dedı sonra asıstanı çarsafı çekti iyice ustume gelebuılırsınız dedım bende adam direk bılgısayara baktı gozunu bılem kaydırmadı sonra hep konustu benımle agrın varmı falan dıye evet dedım.gıyın onusalım dedı.
bugune kadar boşu boşuna koşturmuşun özellerde yazık günah dedi:26:eşinin sperm testi nerde dediiiçekilmedi dedim hemen bunu çektiriyosunuz butun tahlılın cıkınca tekrar gelıyosun kistlerin durumuna bakarız.sonra egerkı esınde bı sorun yok ıse rahım fılmı cekerız ılaclı dedı.tamam dedım.eger sorun varsa esınde dedı hıc buralarda zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlıyoruz dedi istersen laparoskopi yapabılırım kıstlerın için ama önermiyorum dedi.çünkü tekrar cogalıyorlar ve sen zaman kaybı yaşıyosun sonucta ıyı huylu kıstler dedı. temem dedimm en ufak bı agrı oldugunda hemen acıl bolumune gelıyorsun sakın agrı kesıcı hıcbısey ıcmıyosun dedı.zaten kullanmıyorum dedimmm ama acıl bolumun de agrım oldugunda benımle ılgılenmıyolar dedım buyuzden 1 senedır buhastaneye gelmıyorum dedım.çok azarlıyolar dedım sonra guldu ultrason kagıdının arkasına doktorca bişeyler yazdı kıst boyutlarıyla ve kendı ısmını yazdı. şimdi bakalım kim azarlıyomuş seni dedi boyle ıyı bı doktor gormedım ben ya en az bi yarım saate yakın kalmısımdır odada veeeeeeeee artık tedavımeeee başladımmmmmmmm startttttttttttttttttttttttttttttttt yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bne geldim canlarım
yaşasınnnn herkes burdaaaa
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah
allah razı olsun bitanemmmmvalla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldede ama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammm inşallah peşinden geliyorum umudummm sıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleee biliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla
Ağzından bal damlıyor güzel hayalotum,inşallah birtanem inşallah.
Hep beraber bu hamiş patlamasını kutlarız
umudum seksenbirim bende seni gördümdü dün bi ara dün burda çook yağmur yağdı tam sana yazarken net koptu tekrar denedim tekrar tekrar koptu sürekli bende kapadım çıktım sonra ,valla kuşum kim seviyor ki acilleri.. ama Allah muhtaç etmesin yeter ki..
gel balım gel.. hem ben sana demistim, pesimden gelecen diye
heya kusum.. topik tavan yapcak Allah'ın izniylee
temeemmm atlıyom hemen.. ağlamıyom sen ol yeter ki
umudun herseyi bilir
olsun balım, kısmet öyleymis..bu gece konusuruk
heya olsun da, gece gündüz yaparık bisiler
evt balım prsembe sabahtan yoldayık insaAllah.. simdi kuzum bi baska iğneden baslanılcakta ayrıyeten..suan ki hap + iğne ..kullandıklarım yine devam ediyo bitene kadar..ve artık sırasıyla ne derlerse onu yapcaz bakalım .. burada farklı seyler yapılıyo.. öncekilerde biliyordum da.. bu kez kinde tam bilemiyorum smdi .. ama yumurtalar daha sonra toplancak balım..yani yumoslarım iğnelerle istenilen özelliğe geldikten soınra.. he kuzum geri gelirkene insaAllah teyzoslarında getircem eveartık 2-3 kaç tane verirlerse hepiciğini alıp gelecem işte yaklasık 2-3 hafta üstüne dönmüs olucam sanıyorum akrabamız var. esim tarafından.. öncekilerde de onlarda kalmıstık saolsun kızları gib baktılar bana ..hatta onların da bitane kızları var, suan o da 7.yada 8.ayında heran onları kızı çağırabilir..bizde kendimiz kalıcaz o evde..anahtarı verdiler bize saolsunlar..
anlattım kusum oldu mu :44::44:
ilhanazzım.. hadi hayırlı olur insaAllah.. bebis haberini bekliyoruzz
geldim balım geldim.. demin girdim siteye bizim pc arada bir sayfa açtırmıyor, beğen yaptım ama cvp yazdırmadısnra pc kapadım açtım düzeldi neysem.. smdi alıntılarıma cvp veriom iste
dün kü ev temizilğim tam bitmemisti bgün yine devam ettim. buzdolabını fln düzenleyip sildim.. yaa bide arkası buz yapıyo.. daha 2-3 hafta önce buzunu çözdürüp temizlemistim smdi yine olmus onla uğrastım bugün :26:snra hem mtfak temizle, hem mamalar pişir derken akşamı buldum.. yemekti, sonar ilaç saatim di derken, çay keyfi yaptık demin.. smdi de dedim kızçelerime bi bakim, dedim bensiz duramazlar simdik
iyiyiz bebekim sen nassın
melekim yüzseksenbirimburdayım da, bi denk gelemedik senle..
ama bgün seni bi ara gördümyaban ellerde geziyordun
ay kuzum olur mu öyle şey.. melek181 beni takip ediyor. demek ki hepiniz zincirleme oldunuz
herkese günaydın canım arkadaşlarım valla kaynatmayı özledim
haylotumm canım çok sevindim tedaviye başlamışsınız kuşumm inşş güzel haberlerini bekliyorum melegim
umudum hocam hadi hakkında hayırlısı olsun tatlışkom merakla bekliyorumm canımm güzel haberlerii
medzecirim inş hamilesindir şekerimm hepiniz dualarımdasınız unutmayn olarmıı
gurbet kızcemi hiç görmüyomm:26::26:
bende hamdolsun eski günlerime göre daha iyiyim kardeşim ve annemler gittiler benden bukadarr
hayalimm canım nasılsın nasıl gidiyo tebrik ederim canımmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşşşGünaydın kızçelerimmmmözledimmm hepinizi 3 gün raporluyum yattığım yerden sizi takip edeceğim güzel haberler gelecek Rabbimin izniyle
İyiyim bitanem tşk ederimhayalimm canım nasılsın nasıl gidiyo tebrik ederim canımmm Rabbim tamamına erdirsinnn inşşşş
neden raporlusun canım inş bişi yoktur:26::26::26:
günaydınnn canbonlarımmm
hayalimmmmm hoşgeldinnnnnasıl bakalım benim teyzoşummm
bu eltiniii varyaaoffff eltim geldi ya 15 dakkayaa burda olurum
selencelkımmm de gelmişşşş hoşgeldınızzzz
canım geçmiş olsunnn inşşş devam etmezzzİyiyim bitanem tşk ederimiyi gidiyor sanırım ama ben tedîrginim ufak seyleri bile kafama takıyorum o yüzden sürekli hastanede alıyorum soluğu doktorlar bile bıkacaklar kahverengi akıntım oluyordu doktor normal kırmızıya dönerse gel demişti dün akşam 1 kere açık pembeye yakın geldi hemen doktora gittim tabi düşük riski olur her gebelikte dedi iğne vurdu pruloton 5 gün dinlen dedi
Hoşbulduk kuzummmmtedavin başlamış çok sevindim bitanemmm
bu eltiniii varyaagünaydın meleğimmm canım benimmm
canım geçmiş olsunnn inşşş devam etmezzziyce dinlen kalma yardıma gelecek varsa kardeşin felan azcık baksın sana Rabbimmm kucagımıza almayı nasip etsinn inşş (aminnn)
fazla stres yapma tatlım biliyorum insanın elinde deil ama :26:Aminnnn canımvallahi bir hamile kalsam rahatlayacağım diyordum hiç öyle olmuyormus sanırım 9 ay devam edecek stresim:18:ama tüm strese rağmen herkese yaşatsın Rabbim bu güzel duyguyu înş
fazla stres yapma tatlım biliyorum insanın elinde deil ama :26:
evet canımmm çok güzel bi duyguuu benim 3. olmasına ragmenn sanki ilk bebegim gibi heyecanlıyım içim kıpır kıpır
AMİNNNNN
Umudum nolur bana kusme hic aklima gelmedi senin agzindan tahin pekmez recel seker serbet tatli kti hayalotumada bal kaldi
şimdik benim kaç olcak acabatmm siz söyleyin teker teker, ben yazayım
keser84 .................. 26 Mart ........ ???
var mı arttıran
nurlumm gelmişşşşşsaol umutcum iyiyim,haklısın fazla konuşamadık ama benden kaynaklı uzun uzun kalamıyorum da ondan denk gelemiyoruz.
Hem olsun önemli olan gönüller ve dualar bir olsun
Canım benim gez sen keyfini çıkar eve kapanacağın günlerin acısını şimdiden çıkar inşallah.
Sende emanet ol Rabbime bitanem seviyorum bende seni
:116::116::116:
İnan çok sevindim canım ya çok,hayırlı olsun.
İnşallah artık bebişine kavuşacağın yola girdin,herşey güzel ve olumlu ilerleyecek inanıyorum,tüm kalbimle Allah şifa versin hayırlısıyla n inşallah hemencecim
allah razı olsun bitanemmmmvalla sevmıyorum o hastanenın acilini ya bılıyosunuz gıdenler için az dualar etmedım topıktede normaldede ama şimdik bişeycik yapamazlar sanırsammm inşallah peşinden geliyorum umudummm sıra sıra hamiş kalcaz rabbımın izniyleee biliyorumki bu topiktede patlama yaşancakk valla
Ağzından bal damlıyor güzel hayalotum,inşallah birtanem inşallah.
Hep beraber bu hamiş patlamasını kutlarızinşallahhh nurlummmmm yirim ben seni valla senınde agzından bal damlıyorrrr
oyyyyyy oyyyyy kuzukulağımmm nassın
herkese günaydın canım arkadaşlarım valla kaynatmayı özledim
haylotumm canım çok sevindim tedaviye başlamışsınız kuşumm inşş güzel haberlerini bekliyorum melegim
umudum hocam hadi hakkında hayırlısı olsun tatlışkom merakla bekliyorumm canımm güzel haberlerii
medzecirim inş hamilesindir şekerimm hepiniz dualarımdasınız unutmayn olarmıı
gurbet kızcemi hiç görmüyomm:26::26:
bende hamdolsun eski günlerime göre daha iyiyim kardeşim ve annemler gittiler benden bukadarrkızçem bu elti başımın belası yaaa sabah kahvesıne gelmiş ayak sesımı duymuş yeni kalkmıştım valla iyi dedim başka şeylerimi dinlemiyon gıtsın dıye bekledım ama ahanda bak saat kaç oldu daha yeni gitti sen nasılsın bıtanemmmm çok özledim seni çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?