- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.141
mrbbb Kizlarrrrrrrr nasilsinizzzz ben geldimmmmNASILSINIZ NASIL gidiyor..
Kimsecikler yokmuu yha
hoşgeldinnn bebekimmmmnasılsın teyzoşumlaaa nasıl gidiyorr bittimi hazırlıklarrr
Hsb canm yok kIz daha nerde daha önumuzde kocaman 2 aycik warhehe´
Sen neler yapiyorsun bakalim niye Bu topiktesiniz ben öbür topiktegimde kimsecikler yok
doru daha varmışşben son 45 gün falan kaldı sanıyodum daha varmış beyaa
iyiyim kuzum bıraktığın gıbıyım
bebekim zaten bu topikteydıkkı başka topiğimizmi vardı:44::44::44:ben analamadım dediğini
keske 45 gunum olsaydi hehe artik sabredemiyor insan bian Önce dogsun istiyor daha var yaa 75 gün var
ay ne bilim cnm hani birtane bvarya Hangi ay olursa olsun diye o yeni TOPIK degilmi yahuuben orlardayim takiliyordum öyle hehe yoksa hep burdaydim
yeni topik diye gectim orayaaaaa
Hosbuldum hayalotummm bebisim gobusumdeymis hcg 12.56 cikmis doktor dusuk yada dis gebelik olabilir dedi tabi bu ihtimal okadar uzuldm ki rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah oyle yani sevinsemmi uzulsem mi bilemedim cuma bidaha gel dedi tekrar bakicakmisss
olur canım olur oda gelcek inşllah meleğini kucagına alcan hayırlısıylaaeee isim ne olcek şimdikkk ben hala bılmıyom teyzoşumun adını
yok kuzum orası farklı bi topik bizimle bi alakası yokisteyenler orda takılıyor artık herkes özgür sonuçta
ilk gözağrımız meddcezırımın topiğindeyiz yine devam ediyor burasııı
hmm Isim olarak cok bakiyorum ama birtürlü Karar veremedik cnmne zormus bu isler hehe
Ewt insallah bu gunlerde gececek o kadar ayLar gectii dimmi ama
HMM DEMEK farkli topikk benim kafam karisiti iyice bu topiklerde2
TAKILIYORUZ bakalim ilk ben burdaydim sanirim bu topikte´
- Sen ne yaptin Hayalotumm senin durumlaR nasil bakalimm ..??
nasıl 12.56 mış ya
canım acaba yeni bi gebelikmi daha kuzum sen şu batları bi yazsana bitanem düzenlimiydi ve en son nezaman olman gerekiyodu:44::44:
hayırlısı olsun yinede ama hiç belli olmaz kuzum bu işlerrüzülme ne gelırse rabbımden..cuma günü ne olcak bakalım inşallah artar kuzum sonucun
Bilemedim canim batim 24subatti 28 subatta gittim kantesti 1.20 den az cikti evet onu icomde hissetmem bile guzel hersy basim gozum ustune bunada sukur. canim ben simdi yemek hazirliim gelirim gece :)
hayalimmm hoşgeldiinnnnnn
bilmiyorumki kuzum oyuzden zaten habıre doktor değiştirdim yaa
artık hayırlısı bakalım gorcez neler yapılcak bundan sonra
sen nasılsın ecehanım
Hoşbuldum ballı kaymağımmmafiyet olsun
kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?