Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hsb canm yok kIz daha nerde daha önumuzde kocaman 2 aycik war hehe´

Sen neler yapiyorsun bakalim niye Bu topiktesiniz ben öbür topiktegimde kimsecikler yok

doru daha varmışşben son 45 gün falan kaldı sanıyodum daha varmış beyaa
iyiyim kuzum bıraktığın gıbıyım
bebekim zaten bu topikteydıkkı başka topiğimizmi vardı:44::44::44:ben analamadım dediğini

keske 45 gunum olsaydi hehe artik sabredemiyor insan bian Önce dogsun istiyor daha var yaa 75 gün var

ay ne bilim cnm hani birtane bvarya Hangi ay olursa olsun diye o yeni TOPIK degilmi yahuu ben orlardayim takiliyordum öyle hehe yoksa hep burdaydim
yeni topik diye gectim oraya aaaa

Hosbuldum hayalotummm bebisim gobusumdeymis hcg 12.56 cikmis doktor dusuk yada dis gebelik olabilir dedi tabi bu ihtimal okadar uzuldm ki rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah oyle yani sevinsemmi uzulsem mi bilemedim cuma bidaha gel dedi tekrar bakicakmisss

olur canım olur oda gelcek inşllah meleğini kucagına alcan hayırlısıylaaeee isim ne olcek şimdikkkben hala bılmıyom teyzoşumun adını
yok kuzum orası farklı bi topik bizimle bi alakası yokisteyenler orda takılıyor artık herkes özgür sonuçta
ilk gözağrımız meddcezırımın topiğindeyiz yine devam ediyor burasııı

nasıl 12.56 mış ya
canım acaba yeni bi gebelikmi daha kuzum sen şu batları bi yazsana bitanem düzenlimiydi ve en son nezaman olman gerekiyodu:44::44:
hayırlısı olsun yinede ama hiç belli olmaz kuzum bu işlerrüzülme ne gelırse rabbımden..cuma günü ne olcak bakalım inşallah artar kuzum sonucun

hmm Isim olarak cok bakiyorum ama birtürlü Karar veremedik cnm ne zormus bu isler hehe

Ewt insallah bu gunlerde gececek o kadar ayLar gectii dimmi ama

HMM DEMEK farkli topikk benim kafam karisiti iyice bu topiklerde 2

TAKILIYORUZ bakalim ilk ben burdaydim sanirim bu topikte ´

- Sen ne yaptin Hayalotumm senin durumlaR nasil bakalimm ..??

he kuzum ilk burdaydınntabi bizim eskilerden var yine bazı kişiler senin dediğin topikte yazıyorsun zaten görmüşündürr
neysem bende napam kuzum tedaviye devam benim sperm testi vercek bu hafta herşey onun sonucuna göre ilerliycek çok şükürrbakalım hayırlısı

Bilemedim canim batim 24subatti 28 subatta gittim kantesti 1.20 den az cikti evet onu icomde hissetmem bile guzel hersy basim gozum ustune bunada sukur. canim ben simdi yemek hazirliim gelirim gece :)

Bilemedim canim batim 24subatti 28 subatta gittim kantesti 1.20 den az cikti evet onu icomde hissetmem bile guzel hersy basim gozum ustune bunada sukur. canim ben simdi yemek hazirliim gelirim gece :)

tamam bıtanem afıyet olsun bende cıkıyorum eşim gelıyomus gece konusuruz artık

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışş nasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:

canım hiç hamile kalamadığım için bu konuda ne desem doğru olmaz.. Umarım bebişin seninledir bitanem.. Rabbi isteyen herkese hayırlısı ile versinnnn inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…