Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Günaydın kızçelerimmmm özledimmm hepinizi3 gün raporluyum yattığım yerden sizi takip edeceğim güzel haberler gelecek Rabbimin izniyle
hayalim neden raporlusun dememe kalmadı okudum takma kafana bıtanem yerleşiyodur şimdi benım teyzoşumm allahın izniyle bişey olmazyoruluyosun stres yapıyosun oda etkıler sımcıkiğnede vurmuş hem bak neguzel daha korkmanı gerektırecek bişey yokkkbol bol yaz merak ettırme sakın pcyıde kendınden uzak tut laptopsa kucagında tutma radyasyon gelır bakkkkaktüsde al bılgısayarın kenarına koy radyasyonu kesiyomuşşş

sağol bitanemmm nasılsın kuzum bol bol dınlen hayalimmm

Öyle yapacagım 5 gün bitanem :128: sonra işe devam:44: sizler nasılsınız

umudum seksenbirim sen burdamısın beyawww
bende sen gelcen diye ötede beklemekten ağaç oldum
habire büle seni bekliyom yawww

umudum seksenbirim bende seni gördümdü dün bi ara dün burda çook yağmur yağdı tam sana yazarken net koptu tekrar denedim tekrar tekrar koptu sürekli bende kapadım çıktım sonra ,

hmm.. hep mazeret hep mazeret napsak acaba

selencelkim kusum nerdesin sen yaa.. özlüyoz seni.. gelemiyon artık eskisi gibi.. bizde senin gibi olunca, bizde mi senin gibi gelemicez oluyo, çözemedim ben nyse bakalım gönüllerde varsın..elbet denk geliriz burada , öpüyorum seni balım
artık bu yazdığıım da görer misin bilmiyom
en iyisi atıp tutam, nasılsa günler sonra göremiycek bu sayfayı eskilere bakmadığı için

hmm.. bunu çözmek lazım balım yaa..
şimdik satim mi.. batim miii hahahaha
gonzalezim hoşgeldinnnn

hsbuldum balım nassın bakim ben yazana kadar sen yine beni geçtin
ama yine pc benim hiçbi suçum yok hayalot abla valla

Umudum hoşgeldingeçmişte kaldın galiba

hsbuldum balım nassın bakim heya hem geçmiste kaldım.. hemde pc engeli yüzünden yazamadım hemen nyse ki kapadım açdım bida düzeldi simdilik en sonunda bi vurcamm bida ne ses ne görüntü

umudum seksenbirim sen burdamısın beyawww
bende sen gelcen diye ötede beklemekten ağaç oldum
habire büle seni bekliyom yawww

yaw bnde sasırdım nerdeyim .. pc sayfaları beni ordan oraya atıyo
artık nerde yakalarsan, orda

Son düzenleme:
TESTADI ......... SONUÇ ......... DEĞER ARALIĞI

CEA .......... 0.20 ......... 0.0 - 5.0 ng/ml
0.0 - 10.0 ng/ml

CA-15-3 .......... 21.1 U/mL ........ N(0 - 33)
CA-19-9 ....... 6.90 U/mL ......... N(0 - 35)
CA-125.......... 3.0 U/mL ........ N(0 - 30,2)
AFP .......... 0.0 ng/ml .......... N(0 - 8,1)

canbonlarım bunlar benim kan almışlardı kistler kötü huylumu diye tümör taşıyomu diye onun sonuçlarıhepsi aralık değerlerinin içinde dime bi sorun varmıdır sizce:44:

Son düzenleme:

süpürgenin hızına yetişemiyom mariim....
benim ki bu kadar hızlı değil valla

Son düzenleme:
ben bişey anlamamadım.....:26:
:26:

valla bende bilemedim gonzalezim şimcikkkbu doktor bana ilaç falan hiç bişey vermedi bu ay sadece soğan suyu içim diyorum kistler içinbakalım nolcak en azından ufalmasalar bile günümde olımda
anammm yıne mı virüsler dadandı

ben bişey anlamamadım.....:26:
:26:

şu hani ca15-3 varya o meme kanseri oluyomuş allah göstermesin
benim 21 küsür çıkmış o
diğerleri kistlerde tümör veya kanser oranını belırlıyomuş bitaneside karaciğer kanserıne bakıyomuş:26:
ama anlamadım sonuclar ıyımı diyee

bende 7 yıla doğru gidiyom az kaldı artıkın 7. yıla 10. yılda nikah tazeleriz belkim

rabbim daim etsin mutluluğunuzu melekim
ben kendımı parçaladım 5. yılda yapalım dıyem ama yok anam odun beyınlışimdik 10.yılda rabbım nasıp ederse bakalım ne savaşlar cıkacak

allah korusun canım ya deme öyle iyidir inş...

kuzum hiç bi fikrim yok bunlarla ilgili :26::26:
dr seni çaeğırmıycak mı bida bunlar için :44::44:

süpürgenin hızına yetişemiyom mariim....
benim ki bu kadar hızlı değil valla

valla öyle.. adımız hızlı gonzaleze çıkmıs (hayalotumun sayesinde) artık gerisini sen düşün melekimyüzseksenbirim

e napıcaz simdi demedin mi, ilaç fln.. :26::26: bida ne zaman gidicen ya dr a simdi..
esinden tahlil istemisti en son onu ne zaman yaptırcağnız :44:
rahim filmi fln dediydin bunlar ne zaman .. <------------ hepsini anlaaattttt anlaatttt tek tek sordurmaaazaten kolum ağriirrr yazamıyrumm zor yazıyorumm
ben hasta ve yaşlı bi bayanım.. uğrastırma beni

heya arada bir görünüyorlar kendileri bana, illa ki kendilerini sevecem yokas gitmişor bu virüsler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…