- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.101
hayalim neden raporlusun dememe kalmadı okudumGünaydın kızçelerimmmmözledimmm hepinizi 3 gün raporluyum yattığım yerden sizi takip edeceğim güzel haberler gelecek Rabbimin izniyle
İyiyim bitanem tşk ederimiyi gidiyor sanırım ama ben tedîrginim ufak seyleri bile kafama takıyorum o yüzden sürekli hastanede alıyorum soluğu doktorlar bile bıkacaklar kahverengi akıntım oluyordu doktor normal kırmızıya dönerse gel demişti dün akşam 1 kere açık pembeye yakın geldi hemen doktora gittim tabi düşük riski olur her gebelikte dedi iğne vurdu pruloton 5 gün dinlen dedi
Hoşbulduk kuzummmmtedavin başlamış çok sevindim bitanemmm
hayalim neden raporlusun dememe kalmadı okudumtakma kafana bıtanem yerleşiyodur şimdi benım teyzoşumm allahın izniyle bişey olmaz yoruluyosun stres yapıyosun oda etkıler sımcık iğnede vurmuş hem bak neguzel daha korkmanı gerektırecek bişey yokkk bol bol yaz merak ettırme sakın pcyıde kendınden uzak tut laptopsa kucagında tutma radyasyon gelır bakkk kaktüsde al bılgısayarın kenarına koy radyasyonu kesiyomuşşş
sağol bitanemmmnasılsın kuzum bol bol dınlen hayalimmm
gonzalezim hoşgeldinnnn
dinlen kuzum bızlerde ıyıyız bıtanem çok şükürrÖyle yapacagım 5 gün bitanem :128: sonra işe devam:44: sizler nasılsınız
umudum seksenbirim sen burdamısın beyawww
bende sen gelcen diye ötede beklemekten ağaç oldum
habire büle seni bekliyom yawww
dinlen kuzum bızlerde ıyıyız bıtanem çok şükürr
melekım hoşgeldınnnn
hayalotum sen kaç yıllık evlisin canım :123:dinlen kuzum bızlerde ıyıyız bıtanem çok şükürr
melekım hoşgeldınnnn
umudum seksenbirim bende seni gördümdü dün bi ara dün burda çook yağmur yağdı tam sana yazarken net koptu tekrar denedim tekrar tekrar koptu sürekli bende kapadım çıktım sonra ,
herkese günaydın canım arkadaşlarım valla kaynatmayı özledim
haylotumm canım çok sevindim tedaviye başlamışsınız kuşumm inşş güzel haberlerini bekliyorum melegim
umudum hocam hadi hakkında hayırlısı olsun tatlışkom merakla bekliyorumm canımm güzel haberlerii
medzecirim inş hamilesindir şekerimm hepiniz dualarımdasınız unutmayn olarmıı
gurbet kızcemi hiç görmüyomm:26::26:
bende hamdolsun eski günlerime göre daha iyiyim kardeşim ve annemler gittiler benden bukadarr
şimdik benim kaç olcak acabasat 7 mart da bat ney bilemedim gonzalezimm
oyyyyyy oyyyyy kuzukulağımmm nassınkızçem bu elti başımın belası yaaa sabah kahvesıne gelmiş ayak sesımı duymuş yeni kalkmıştım valla iyi dedim başka şeylerimi dinlemiyon gıtsın dıye bekledım ama ahanda bak saat kaç oldu daha yeni gitti sen nasılsın bıtanemmmm çok özledim seni çokkkk
gonzalezim hoşgeldinnnn
Umudum hoşgeldingeçmişte kaldın galiba
umudum seksenbirim sen burdamısın beyawww
bende sen gelcen diye ötede beklemekten ağaç oldum
habire büle seni bekliyom yawww
hmm.. hep mazeret hep mazeretnapsak acaba
selencelkim kusum nerdesin sen yaa.. özlüyoz seni.. gelemiyon artık eskisi gibi.. bizde senin gibi olunca, bizde mi senin gibi gelemicez oluyo,çözemedim ben nyse bakalım gönüllerde varsın..elbet denk geliriz burada , öpüyorum seni balım
artık bu yazdığıım da görer misin bilmiyom
en iyisi atıp tutam,nasılsa günler sonra göremiycek bu sayfayı eskilere bakmadığı için
hmm.. bunu çözmek lazım balım yaa..
şimdik satim mi.. batim miii hahahaha
hsbuldum balım nassın bakimben yazana kadar sen yine beni geçtin
ama yine pc benim hiçbi suçum yok hayalot abla valla
hsbuldum balım nassın bakimheya hem geçmiste kaldım.. hemde pc engeli yüzünden yazamadım hemen nyse ki kapadım açdım bida düzeldi simdilik en sonunda bi vurcamm bide ne ses ne görüntü
yaw bnde sasırdım nerdeyim ..pc sayfaları beni ordan oraya atıyo
artık nerde yakalarsan, orda
hayalotum sen kaç yıllık evlisin canım :123:
ben bişey anlamamadım.....:26:TESTADI ......... SONUÇ ......... DEĞER ARALIĞI
CEA .......... 0.20 ......... 0.0 - 5.0 ng/ml
0.0 - 10.0 ng/ml
CA-15-3 .......... 21.1 U/mL ........ N(0 - 33)
CA-19-9 ....... 6.90 U/mL ......... N(0 - 35)
CA-125.......... 3.0 U/mL ........ N(0 - 30,2)
AFP .......... 0.0 ng/ml .......... N(0 - 8,1)
canbonlarım bunlar benim kan almışlardı kistler kötü huylumu diye tümör taşıyomu diye onun sonuçlarıhepsi aralık değerlerinin içinde dime bi sorun varmıdır sizce:44:
6 yıllık bitanemmm
ya sen
hmm.. hep mazeret hep mazeretnapsak acaba
selencelkim kusum nerdesin sen yaa.. özlüyoz seni.. gelemiyon artık eskisi gibi.. bizde senin gibi olunca, bizde mi senin gibi gelemicez oluyo,çözemedim ben nyse bakalım gönüllerde varsın..elbet denk geliriz burada , öpüyorum seni balım
artık bu yazdığıım da görer misin bilmiyom
en iyisi atıp tutam,nasılsa günler sonra göremiycek bu sayfayı eskilere bakmadığı için
hmm.. bunu çözmek lazım balım yaa..
şimdik satim mi.. batim miii hahahaha
hsbuldum balım nassın bakimben yazana kadar sen yine beni geçtin
ama yine pc benim hiçbi suçum yok hayalot abla valla
hsbuldum balım nassın bakimheya hem geçmiste kaldım.. hemde pc engeli yüzünden yazamadım hemen nyse ki kapadım açdım bida düzeldi simdilik en sonunda bi vurcamm bida ne ses ne görüntü
yaw bnde sasırdım nerdeyim ..pc sayfaları beni ordan oraya atıyo
artık nerde yakalarsan, orda
ben bişey anlamamadım.....:26:
:26:
bende 7 yıla doğru gidiyom az kaldı artıkın 7. yıla10. yılda nikah tazeleriz belkim
şu hani ca15-3 varya o meme kanseri oluyomuş allah göstermesin
benim 21 küsür çıkmış o
diğerleri kistlerde tümör veya kanser oranını belırlıyomuş bitaneside karaciğer kanserıne bakıyomuş:26:
ama anlamadım sonuclar ıyımı diyee
TESTADI ......... SONUÇ ......... DEĞER ARALIĞI
CEA .......... 0.20 ......... 0.0 - 5.0 ng/ml
0.0 - 10.0 ng/ml
CA-15-3 .......... 21.1 U/mL ........ N(0 - 33)
CA-19-9 ....... 6.90 U/mL ......... N(0 - 35)
CA-125.......... 3.0 U/mL ........ N(0 - 30,2)
AFP .......... 0.0 ng/ml .......... N(0 - 8,1)
canbonlarım bunlar benim kan almışlardı kistler kötü huylumu diye tümör taşıyomu diye onun sonuçlarıhepsi aralık değerlerinin içinde dime bi sorun varmıdır sizce:44:
süpürgenin hızına yetişemiyom mariim....
benim ki bu kadar hızlı değil valla
valla bende bilemedim gonzalezim şimcikkkbu doktor bana ilaç falan hiç bişey vermedi bu ay sadece soğan suyu içim diyorum kistler için bakalım nolcak en azından ufalmasalar bile günümde olımda
anammm yıne mı virüsler dadandı
allah korusun canım ya deme öyle iyidir inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?