Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

asetonum hayalotum hosgeldiniz canlarım bnde yeni girdim bavul hazırlıycam daha , önce biraz çene çalam dedim yarından itibaren bu kadar çok duramam net de.. ama haber veririm illa ki sizlere

en ufak bişeyde her türlü cevap yazmaya çalış umudum çok merak ederız seniii

kuzum çok çok geçmiş olsun bitanem ben de çok üzüldüm, inşş önemli bişey değildir bebeğim .. sıkma canını kuzummmm, yarın anneciğini görünce için rahatlar inşşş :26:

evt aklım kalmaz
da.. esim döncek ben orda kalıcam.. o zaman yine karısır ev ama napalım.. geri geldiğimde artık yaparız biseyler. .görümcem fln gelir diye umud ediyorum ..
artık kaç kisi dönerim bilmiyorumm haber eririm cankusum aradabir girerim buraya
senin bıcırlar seni görünce fişşek gibim oluyolar sanırım.. sen yokken sessizlik
hadi kuzum insaAllah Rabbim yüzünü güldürsün bu kez kan versen bi nasıl olur

balkusum noldu yaa.. :26::26:geçmis olsun insaAllah.. Rabbim anneciğine sağlık versin kuzumm çok biseyi yoktur ağlama balım yaa

çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm

sağol bitanem benim
kadın bi yerinde durmuyorki nasıl oldu diyorum ekmek doğrarken bıçağın keskin kısmı tutulan saptan çıkmış birden sen annemın koluna gel.bide kardeşimde yanındaymıs allah gostermesın başka bitarafa gıtseydı bunada şükür :26:sizlerde dikkatli olun canbonlarım rabbım beterinden korusun

herkese merhaba, nasilsiniz?

hoşgeldin balm, iyiyz çok şükür sen nasılsınnnn fındığımız nasıl

medcezirim .. ben gidiyomuşum bi iki gün üstüne, arkamdan bombayı patlatıyomuşsun.. hamişim diye.. ay ne güzel oluuurrrrrrrrrrrr

ay umudummmmmmm ağzından bal damlıyo ballllll inş bitanem inşşş

yarında gelmezse kırmızılar cuma günü gidip kan vercem bitanem, inşş güzel sonuçlanır bu ay ah kızlar kocişimi bi görsenizo benden daha heyecanlı her halime bianlam veriyo... karnın ağrıdı mı sancın var mı geldi mi kırmıızlar diyip duruyo benim aşkım... RABBİM GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ HAYIRLISI İLE İNŞŞŞŞŞ

kuzum çok çok geçmiş olsun bitanem ben de çok üzüldüm, inşş önemli bişey değildir bebeğim .. sıkma canını kuzummmm, yarın anneciğini görünce için rahatlar inşşş :26:

çok sağol canbonum.kızkardeşime mesaj attımda dedim annem doğrumu söylüyorr doğru merak etme etme dedi
gerçi gülerek konuştu keyfi iyiydı gıbı ama huzursuz oldum

saol canim,,, zorrrr, gögüslerim ccokkk aciyor ne yapacagimi bilemedim. sütyen takamiyorum zaten ama cisi mahvetti beni. birde cok gaz var..

ahh bu zor günleri o meleğin kokusunu duyduğumuz zaman geçecek biliyorum da.. işte zaman ve sabırr
benim kiler de acıyor cok.. ama nebilim çok erken basladılar..
ilaçlara basladığımdan beri bi türlü durdutamıyorum
evt gaz epey bi yoruyor adamı.. canım çisten kolayı ne var, sal gitsin

Son düzenleme:
sürünüyorummm:)) cok degisik yerlerden vuruyor beni yaa. gaz sancisi sol gögsümün altina saplaniyor kivrandiriyor, gögüslerim öyle cok aciyor ki ölecem saniyorum. kabizimm ...daha aglayim mi:))

Bebeğim inş tez zamanda geçer de hamişliğinin tadını çıkarırsın, rabbim bizlere de nasip etsin inşşşş

sürünüyorummm:)) cok degisik yerlerden vuruyor beni yaa. gaz sancisi sol gögsümün altina saplaniyor kivrandiriyor, gögüslerim öyle cok aciyor ki ölecem saniyorum. kabizimm ...daha aglayim mi:))

ohh ohhh neka güzel neka güzellolsun kuzum ilk yaparmış meleğinin belirtileri rabbım doğumda çektirmesin bunada şükürrracaba bu gaz için bişeyler içsen falan almazmı gazını :26:anam insan yaşamayınca nedıyecegınıde bılemıyorkıvalla sız anlattıkça benım bıyandanda hoşuma gıdıyorrr teyzoşlarımın bi belirtisi yaa

çok sağol canbonum.kızkardeşime mesaj attımda dedim annem doğrumu söylüyorr doğru merak etme etme dedi
gerçi gülerek konuştu keyfi iyiydı gıbı ama huzursuz oldum

bitanem Allah korusun çok öenmli bişey olsa kardeşin hiç keyifli konuşur muydu sneinle, hem çok uzakta da değilsin öneml bişey olsa arar hemen gel derlerdi sana .. için rahaat olsun kuzum

balkusum noldu yaa.. :26::26:geçmis olsun insaAllah.. Rabbim anneciğine sağlık versin kuzumm çok biseyi yoktur ağlama balım yaa

valla kuzum kaza bela gelıyorum demz deöişler ya valla doğru:26:
iyiymiş ama bitanem yine aradım hattageliyorum dedim şimdikkdoğru sülee yok gelme diyo bana ev çok dağınık yemin ettii ama dikiş atılmış ama oynatıyorum kolum sargıda falan değil dedi:26:

balım basımıza ne gelirse sükretmemiz gerekiyo.. ki daha büyük bi sorunla karsılasmıyalım diye.. yinede buna sükür diyelim.. anneciğinle konuşmuşsun bak.. daha iyi olur insaAllah.. aklın kalmasın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…