- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.201
asetonum hayalotum hosgeldiniz canlarımbnde yeni girdim bavul hazırlıycam daha , önce biraz çene çalam dedim yarından itibaren bu kadar çok duramam net de.. ama haber veririm illa ki sizlere
canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımmduruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün
evt aklım kalmazohh bebeğimm ellerine sağlık çok iyi yapmışsın aklın kalmaz en azından
ayy umudum evden iki kişi ayrılıp 3 kişi döneceksinizzzz, harikaaa bişey yaaaaa
inşallaaaaaaaaah her şey istediğin gibi olur kuzum, bizi habersiz koyma sakın olur muuu
ben de napim bebeğim tarifiimkansız şeyler yaşıyorum bu ara.. az önce de demiştim herşeye ağlayasım var ya bi de çok sinirliyim bu ara...
çocuklara tahammül edemiyorum 2 gündür biliyo musun:26:
e ama onlar da maşallaaahh bu ara yarmazlık konusunda rekor kırdılar yaaben sınıfta yokken hepsi yerinde oturup kitap okur, çıtları çıkmaz.. ben girer girmez hepsinin çenesi düşer kıpır kıpır olurlar alem benim bıcırlarım yaaaaa
fiziksel anlamda da ıslaklık devam ediyo bitanem, hatta kırmızılar geldi diye wc.ye gidip duruyorum ama bişey yok:26:
hoşgeldin canımnasıl gidiyor
canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımmduruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün
çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm
herkese merhaba, nasilsiniz?
medcezirim .. ben gidiyomuşum bi iki gün üstüne, arkamdan bombayı patlatıyomuşsun.. hamişim diye.. ay ne güzel oluuurrrrrrrrrrrr
inşallah 9 ay boyunca gelmez kırmızılar meddcezırımmmtakma kafana inşallah meleğin senınledırr
biraz daha bekle kuzum sonra bi kan ver
habıbtemmmmmmm hoşgelllldınızzzzzzzzzzzzzzzznasılsınnnn
offf umudum offf valla her ay gelıyodum ya d. kontroll yıne dıyeeher ay adetın 3.gunu ultrason sonra d.kontrol ama çok şükür bu doktorumu cok sevdım bak sende sevmısın çok şükürrrr
iyiyimmm bıtanelerın bıtanesıııınasılsınnnn
yettım gayreeeeumudum yarın sabahmı cıkcanızzzz
kuzum çok çok geçmiş olsun bitanem ben de çok üzüldüm, inşş önemli bişey değildir bebeğim .. sıkma canını kuzummmm, yarın anneciğini görünce için rahatlar inşşş :26:
saol canim,,, zorrrr, gögüslerim ccokkk aciyor ne yapacagimi bilemedim. sütyen takamiyorum zaten ama cisi mahvetti beni. birde cok gaz var..
sürünüyorummm:)) cok degisik yerlerden vuruyor beni yaa. gaz sancisi sol gögsümün altina saplaniyor kivrandiriyor, gögüslerim öyle cok aciyor ki ölecem saniyorum. kabizimm ...daha aglayim mi:))
sürünüyorummm:)) cok degisik yerlerden vuruyor beni yaa. gaz sancisi sol gögsümün altina saplaniyor kivrandiriyor, gögüslerim öyle cok aciyor ki ölecem saniyorum. kabizimm ...daha aglayim mi:))
slm tatlım sen işine bak ama habersizde bırakma bizi.kalbimiz seninle
en ufak bişeyde her türlü cevap yazmaya çalış umudum çok merak ederız seniii
çok sağol canbonum.kızkardeşime mesaj attımda dedim annem doğrumu söylüyorr doğru merak etme etme dedi
gerçi gülerek konuştu keyfi iyiydı gıbı ama huzursuz oldum
balkusum noldu yaa.. :26::26:geçmis olsun insaAllah.. Rabbim anneciğine sağlık versin kuzumm çok biseyi yoktur ağlama balım yaa
belirtilere takilmaaa canimmmmm insallah bu ay olacakk cunku burasi ugurlu topikkk herks elbet hamile kalacaaaaaakkkk allahin izniylee
valla kuzum kaza bela gelıyorum demz deöişler ya valla doğru:26:
iyiymiş ama bitanem yine aradım hattageliyorum dedim şimdikk doğru sülee yok gelme diyo bana ev çok dağınık yemin ettii ama dikiş atılmış ama oynatıyorum kolum sargıda falan değil dedi:26:
haber veririm canlarım..
amin canım inş hamileyimdir? sizin peşinizden geliriz inş
ayyyy gonzalezimmm içim kıpır kıpır oluyooo senın halini düşünemiyorum bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?