Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum önceki dr lar neye bakmıslar bunca zaman, sana ne deyip oyalamıslar seni tuhaf yani he .. bu çocuğu sen kendi basına yapmıcaksın ya.. tabi ki esinden de bir takım tahliller vs. isticekler ki.. hem sana hem de gerekirse esinede birseyler yapıp tedaviyi ona göre hızlandırmaları gerekiyordu bence.. oldu ki zaten eşlere pek birsey yapılmıyor ..zaten bu giib durumlarda tüp ten baska yol görünmüyo.. kadın da olsa bile, erkekte sorun varsa, direk tüp deniliyo zaten ..
bak bu kez ki dr unu sevdim, senden rahim filmi esinden olması gereken tahlil vs. neler yapacağın belli oldu simdi.. önce ki dr ne yapmıs acaba bunca zaman kızdım doğrusu .. ki esinden bile bir tahlil bile istememis .. !!!
insaAllah balım, vakit geldi ki yapılması gerekenleri biliyorsun simdi.. insaAllaah yakın zamanda hepimiz sevineceğiz ..

gulchanm hakkında hayırlısı olsun bitanem.. herseye sabır diyelim napalım, elimizden gelen bu sabır ve dua.. insaAllah sağlıklan gelisir bundan sonra kiler..

ben duymustum böyle bi belirtiler oluyor diye.. hayırlısı olsun insaAllah bebisin sesinledir

kuzum hadi insaAllah bu kez turnayı vuracan heralde gözünden

ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...

Allpınmmmmmmmmmmmmm kusum nerelerdesin yaa.. bgün içimden geçirdim seni.. bu kızçe nerelered acaba.. dedim durdum.. napıyosun iyi misin kusum yaaaa .. çok özledim senii

selencelkimm.. ıımmmm şeyyy demek gördün he kuzum napalım .. o güzelliğe kavusmak için,. bu sıkıntılara katlanıcaz.. Rabbim bu sıkıntıları hayırlısınla atlatabilmeyin nasip eyler insaAllah.. öpüyorum seni.. yarın ordayım, aç kollarını bana

hu huuuuuuuuuuuuuuuu kızlar ben geldim anacım ne ediyonuz bakimm

Bitanem benim ağrım hep oluyordu o yüzden onu fark edemedim:44: bende farklı olan göğüs uçlarım çok acıyordu başkada hiç belirtim olmadı 6. Haftaya kadar

anladım şekerim çok teşekkür ederim bitanemmmmm

hoşgeldin umuduummmm nasılsın cankuşum.. heyecan dorukta di miiiii

Son düzenleme:
eeee ben topiğe girdiğimde bir sürü kisi var görünüyordu.. ben alıntı yapa yapa yazdım herkes gitmis görünüyo bitek medcezirim kalmıs sanki

anladım şekerim çok teşekkür ederim bitanemmmmm

hoşgeldin umuduummmm nasılsın cankuşum.. heyecan dorukta di miiii

hsbuldum balım benim.. ne olsun çok yoruldum evi istedğim gibi bırakıpta evden gideyim derken, 3günde pestilim çıkdı
aksamüstü de azıcık kestirmişim.. daha bavul hazırlayamadım asıl heyecan, sonlara yaklastığım zaman oluyo

bi bakim dedim kızlar napıyo diye.. hayalotum da yok :26:
sen nasıl oldun kusum.. ıslaklık var mı yada nebilim baska türlü hallerin

Son düzenleme:
asetonum hayalotum hosgeldiniz canlarım bnde yeni girdim bavul hazırlıycam daha , önce biraz çene çalam dedim yarından itibaren bu kadar çok duramam net de.. ama haber veririm illa ki sizlere

Son düzenleme:
asetonum hayalotum hosgeldiniz canlarım bnde yeni girdim bavul hazırlıycam daha , önce biraz çene çalam dedim yarından tibaren bu kadar çok duramam net de.. ama haber veririm illa ki sizlere

slm tatlım sen işine bak ama habersizde bırakma bizi.kalbimiz seninle

inşallah 9 ay boyunca gelmez kırmızılar meddcezırımmmtakma kafana inşallah meleğin senınledırr
biraz daha bekle kuzum sonra bi kan ver
ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...
habıbtemmmmmmm hoşgelllldınızzzzzzzzzzzzzzzznasılsınnnn
offf umudum offf valla her ay gelıyodum ya d. kontroll yıne dıyeeher ay adetın 3.gunu ultrason sonra d.kontrolama çok şükür bu doktorumu cok sevdım bak sende sevmısın çok şükürrrr
napıyon kız hayalotum?
iyiyimmm bıtanelerın bıtanesıııınasılsınnnn

yettım gayreeeeumudum yarın sabahmı cıkcanızzzz

bugün neşen sanki daha bi yerinde hayalotum

ohh bebeğimm ellerine sağlık çok iyi yapmışsın aklın kalmaz en azından
ayy umudum evden iki kişi ayrılıp 3 kişi döneceksinizzzz, harikaaa bişey yaaaaa
inşallaaaaaaaaah her şey istediğin gibi olur kuzum, bizi habersiz koyma sakın olur muuu

ben de napim bebeğim tarifiimkansız şeyler yaşıyorum bu ara.. az önce de demiştim herşeye ağlayasım var ya bi de çok sinirliyim bu ara...
çocuklara tahammül edemiyorum 2 gündür biliyo musun:26:
e ama onlar da maşallaaahh bu ara yarmazlık konusunda rekor kırdılar yaa ben sınıfta yokken hepsi yerinde oturup kitap okur, çıtları çıkmaz.. ben girer girmez hepsinin çenesi düşer kıpır kıpır olurlar alem benim bıcırlarım yaaaaa
fiziksel anlamda da ıslaklık devam ediyo bitanem, hatta kırmızılar geldi diye wc.ye gidip duruyorum ama bişey yok:26:

canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımmduruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün

heya sevdim tabi.. balkusumun artık ne yapacağı belil de ondan sevdim
evt kuzum sabah erken kahvaltı.. sonra yola çıkıs.. insaAllah..

herkese merhaba, nasilsiniz?

hsgeldin cnm.. nassın.. nasıl gidiyo bebisil günler

heya sevdim tabi.. balkusumun artık ne yapacağı belil de ondan sevdim
evt kuzum sabah erken kahvaltı.. sonra yola çıkıs.. insaAllah..

hsgeldin cnm.. nassın.. nasıl gidiyo bebisil günler

saol canim,,, zorrrr, gögüslerim ccokkk aciyor ne yapacagimi bilemedim. sütyen takamiyorum zaten ama cisi mahvetti beni. birde cok gaz var..

çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…