- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.221
bitanem Allah korusun çok öenmli bişey olsa kardeşin hiç keyifli konuşur muydu sneinle, hem çok uzakta da değilsin öneml bişey olsa arar hemen gel derlerdi sana .. için rahaat olsun kuzum
canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımmduruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün
balım basımıza ne gelirse sükretmemiz gerekiyo.. ki daha büyük bi sorunla karsılasmıyalım diye.. yinede buna sükür diyelim.. anneciğinle konuşmuşsun bak.. daha iyi olur insaAllah.. aklın kalmasın bitanem
Bebeğim inş tez zamanda geçer de hamişliğinin tadını çıkarırsın, rabbim bizlere de nasip etsin inşşşş
teyzoslarını getircem sana , artık sayısını sorma cünkü bende bilmiyorum
ecehanım hsgeldin .. nassın bakim.. ne var ne yok
hayırdır nere gidion pesinizden fln.. bizi de götür
çokçok geçmiş olsun canım...kötü degildir kötü olsaydı küçük kardeşin söylerdi
yirimmmm ben onlarııı yirimmmmmyaw 1 tanede olsun 2 tanede olsun 3 tanede olsunnn daha sayıyımmı umudummm
gonzalezım hayırlısıyla gıt teyzoşlarımııı ha1 ha 2 ha 3sayısı kaç ise hayırlısıyla gelin
valla ağzım kulaklarımda yazarken
herkse iyi aksamlar, bir dahakine hamile haberleri alirim insaalllahhh
hoş gördük canım.. ne olsun aynı, burası ugurlu topik herkes hamile kalıyo dediler, inş bende kalırımda gelirim peşinizden dedimben degilde sen gidiyosun galiba, ALLAH ÇİFTER ÇİFTER VERSİN... 9 dogurursun inş... ALLAH İŞLERİNİ RAST GETİRSİN KOLAYLIK VE SABIR VERSİN canım...
ecehanım canbonum çok sağol kuzumdoğru ağzında bakla ıslanmaz onun
öyle balım.. Rabbim hayırlısını versin yinede.. yeter ki bu kez de üzülmiyelim.. de yüzümüz gülsün hep beraber insaAllah
say balım sayy
heya öyle.. hemide ikiz topiği.. hurmalarımın uğuru var
heya gidiyom bakalım..amin canım insaAllah
kız o nasıl dua öyle.. :44::44:yedin anam sen beni
valla say didi2izz 3üz 4üz 5iz eminmisin sayımmıı dahaaa
allahımmm umudumun gönlündekini nasip eyleeedualarımızı boş çevirmeee hayırlısıyla tedavisini meleğiyle sonlandır yarabbimmm
15 yılı acısı çıkartmak lazım demi..
herkse iyi aksamlar, bir dahakine hamile haberleri alirim insaalllahhh
heya öyle.. hemide ikiz topiği.. hurmalarımın uğuru var
heya gidiyom bakalım..amin canım insaAllah
kız o nasıl dua öyle.. :44::44:yedin anam sen beni
kız acısı çıksın derken, canın çıksın olmasın hahahahaha
walla haber salarım gelir bakarsınızz 3üz 5 iz ne olursa artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?