Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bitanem Allah korusun çok öenmli bişey olsa kardeşin hiç keyifli konuşur muydu sneinle, hem çok uzakta da değilsin öneml bişey olsa arar hemen gel derlerdi sana .. için rahaat olsun kuzum

doğru söylüyon doğruda kuzum benim annem biraz değişik bi annelerdennasıl diyim sana kadın ölse ölüyorum demzz allah korusun canım benim o yasanıyeler önce yine aradım da gelıyorum dedim ev dağınık diyo banaböyle garip bi kadın iştem

çokçok geçmiş olsun canım...kötü degildir kötü olsaydı küçük kardeşin söylerdi

öyle bitanem bunada şükür rabbım beterınden korusun

teyzoslarını getircem sana , artık sayısını sorma cünkü bende bilmiyorum

yirimmmm ben onlarııı yirimmmmmyaw 1 tanede olsun 2 tanede olsun 3 tanede olsunnn daha sayıyımmı umudummm
gonzalezım hayırlısıyla gıt teyzoşlarımııı ha1 ha 2 ha 3sayısı kaç ise hayırlısıyla gelin
valla ağzım kulaklarımda yazarken

ecehanım hsgeldin .. nassın bakim.. ne var ne yok
hayırdır nere gidion pesinizden fln.. bizi de götür

hoş gördük canım.. ne olsun aynı, burası ugurlu topik herkes hamile kalıyo dediler, inş bende kalırımda gelirim peşinizden dedim ben degilde sen gidiyosun galiba, ALLAH ÇİFTER ÇİFTER VERSİN... 9 dogurursun inş... ALLAH İŞLERİNİ RAST GETİRSİN KOLAYLIK VE SABIR VERSİN canım...

öyle balım.. Rabbim hayırlısını versin yinede.. yeter ki bu kez de üzülmiyelim.. de yüzümüz gülsün hep beraber insaAllah
say balım sayy

heya öyle.. hemide ikiz topiği.. hurmalarımın uğuru var
heya gidiyom bakalım.. amin canım insaAllah
kız o nasıl dua öyle.. :44::44:yedin anam sen beni

Son düzenleme:
öyle balım.. Rabbim hayırlısını versin yinede.. yeter ki bu kez de üzülmiyelim.. de yüzümüz gülsün hep beraber insaAllah
say balım sayy

valla say didi2izz3üz4üz5iz eminmisin sayımmıı dahaaa
allahımmm umudumun gönlündekini nasip eyleeedualarımızı boş çevirmeeehayırlısıyla tedavisini meleğiyle sonlandır yarabbimmm

valla say didi2izz3üz4üz5iz eminmisin sayımmıı dahaaa
allahımmm umudumun gönlündekini nasip eyleeedualarımızı boş çevirmeeehayırlısıyla tedavisini meleğiyle sonlandır yarabbimmm

:44::44::44:
saolasın balım benim hepimize insaAllah.. snde heran pesimden gelebilirsin benim gititğim yollara bu işin ucu heran sanada dokunabilir.. amahayırlısı olsun hakkımızda.. demek ki hayırlsı böyleymis.. vardır bunun da bi mükafatı..

herkse iyi aksamlar, bir dahakine hamile haberleri alirim insaalllahhh

iyi akşamlar canım iyi bakın kendinizeeeee

heya öyle.. hemide ikiz topiği.. hurmalarımın uğuru var
heya gidiyom bakalım.. amin canım insaAllah
kız o nasıl dua öyle.. :44::44:yedin anam sen beni

ayyyy umudum bu heyecan da bize yeter valla en kısa zamanda güzel haberilerin gelsin bitanemmmmmmmm

kuslarım ben biraz pc basından ayrılıyorum.. topik açık.. bavul düzenleme işine baslayım.. uykum gelmeden.. isim bitince yazarım size

kız acısı çıksın derken, canın çıksın olmasın hahahahaha
walla haber salarım gelir bakarsınızz 3üz 5 iz ne olursa artıkın

bakarız canım yeterki olsun... şaka bi yana 3 tane embiriyo konuluyo diye biliyorum rahime... inş üçüde tutar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…