Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayyy maşallahhhhhhholmaz dememek lazım işte süpermişşşşşşşşşşş

yorma kuşum kendini
yaaa valla bu sürprizler süpermişşşşşşşşşşşşş

Canlarım ben geldim ama çok kalamıycam, geçmiştenn sadece umudumun evine döndüğünü okudum.. daha fazla bakamadım çünkü misafirim gelcek.. çıkmam lazım :26:
bugün dr.a gitik klomen verdiiiii bide bunu deneyelim bakalımmm hayırlısı ....çok özledim ve çok öpüyorum hepiniiziiiii

canımmmmmm hadi bakalımm arkadaşım da klomenle hamile kalmıstı.hemde çatlatma iğnesi olmadan..hayırlısıyla gelecek bebişşş..öptüm tatlımçok yorma kendini emii

hoşgeldınnnngeç oldu demem ama olsunnn
dene bıtanem klomenle hamiş kalan çokkkk darısı sana inşallahhhh

git bitanem eşimle gittik en son ordada yalvardım çok allahım güzel tedavime yardımcı olabılcek bı doktor cıkar karsıma diye çok şükürrr rabbıme
inşallah sanada nasıp olur bıtanem oraya gıtmekaa ben o tesbih duasını bılmıyodum:26:allah razı olsun scorpıonsum haftaya kısmet olursa bende yapıyım hemde tesbıh dagıtmakta çok güzel bişey allah kabul eder inşallah scorpıonsum dualarınııı

hoşgeldıınnn canım habıbtemmm
öyleşmiş kuzum çok şükürrradamda bi rahatladı ama garibim nedersem yaptı yatestın sonucu cıkana kadar bı durgundu kımbılır neler dusundu garıbımsonra sonucu aldı bana verdi zaten ben 80 lerı gorunce ıyı sanırım hayatım ben bı kızlara sorarım dedım.adamın gozlerının içi parladı yani anlıycan dert yine hayalota kaldıama çok şükür bişey çıkmadı habıbtem

kuzum bakma sen erkekler bizden daha çok tedirgin oluyor sorunları olacak diyee.benim eşimde ya bende sorun varsa diyip yaptırdıydı..çok şükür eşinden yana kafan rahat olacak..erkeklerde tedavi daha zor bence..kadınlarda bisürü yolu var

ayyy inşallah bi ara gidicem..hamile olsamda olmasamda..amacım ziyaret zzaten kuzum uzun zamandır gitmedim.
tesbihi yap tatlım..hayırlısı için dua ediyorz sonuçta..ve tesbih dağırmak manevi anlamı da güzel..birsürüinsanın duasına vesile olunca Rabbim bize de mükafat verecek inanıyorumm

aman scorpım onlarda bişey cıkmasın deprosyana bile girebilirlerevet erkeklerde gonzalezımde demıstı pek tedavı yokmus:26:hayırlısı artık ama bu ay benim yattı gerçi çatlama olmuyo bende ama ovulasyona baktım son 3 ay baz alınarak adet döngüm 21 güne dönmüş:26:çalışmalar 9mart la 14 mart arası diyorbu ay beklemıyodum ama yınede kaynar sular döküldü başımdan

bitanem benim ovu gününü hesaplarken kaçırdım seni

inşallah

evet tatlım bi doktora daha görün..fikrini al..regl gününden kaç gün geçti?bende bat tan 9 gün sonra kanama başlamıştı..hcg en çok 30 olmuştu bende..düşüşe geçti sonra

Canim benim sat 24 ocak. buaksam kanamam oldu da senin nasl baslamisti benim kahverengi gibi geliyo benim encok ne kadar bilemedim de carsamba 12.57 idi. benimde dun aksam enson hcg ye baktordifimda 2.12 oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…