- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.361
canım bu anlattıgım kişibenım gıbı pkoluydu tedavı gormus falan sanıyorumkı aşılamada olmuş:26:tüp bebek için hazırlık yapıyolardı birikim hastane falan tabı bu sırada gıtmıyodu doktora kistim var düzensiz oluyorum dıye aklına bıle gelmemıs hıc sonra bı gece karnı agrıyo kist patladı dıye gıdıyolar 6 aylık bebek kızınız olcak demişler tabı bunlar şaşkın doktor erken dogabılır demıs ustune 1 ay gecmedı işte doğum yapmış hayat nekadar suprızlerle dolu ya
habibtelerimmmmmm canlqrimmmm ben geldimmm yemegimi yatoimm karniyarik cacik pilav cok ypruldum yaaa...
hayalotum degerleri cok iyi esininnn 20 milyon iyi demek bizimkisi 18 milyondu sinirdaydi cok sukur oldu...eminim seninde olacakk doktoruna danis catlatma sorunun olabilirr...1 seneden sonra yapiyorlar canimmm ...haydi hayirlisi...
bende size birsey anlatayim bir kadin var zeytin toplamaya gitmiss adeti duzensiz kilolu bir bayan 7 aylik hamile ..ama bilmiyor tabiki agaca cikiyor dusyor...doktora gidiyor menepozami girdim erken yasta diye bir bakiyor hamilee..cok saglikli bir bebisi olmuss...ilacta icmisss rontgen de cektirmiss...hersey allahin takdiri kizlarr..
Canlarım ben geldim ama çok kalamıycam, geçmiştenn sadece umudumun evine döndüğünü okudum.. daha fazla bakamadım çünkü misafirim gelcek.. çıkmam lazım :26:
bugün dr.a gitik klomen verdiiiiibide bunu deneyelim bakalımmm hayırlısı ....çok özledim ve çok öpüyorum hepiniiziiiii
Canlarım ben geldim ama çok kalamıycam, geçmiştenn sadece umudumun evine döndüğünü okudum.. daha fazla bakamadım çünkü misafirim gelcek.. çıkmam lazım :26:
bugün dr.a gitik klomen verdiiiiibide bunu deneyelim bakalımmm hayırlısı ....çok özledim ve çok öpüyorum hepiniiziiiii
olsun tatlım sonuçta doğru yolu gösterdi rabbim..doktorunu buldun çok şükür..hem en garantili yer devlet inan..benim devlete gidememe sebebim çalışan olmam..malum işler yavaş gidiyo falan..ama senin doktora kesin gelicem..hele bi hamiş olayım da tahliller için gitcem ama her ay bi kontrole giderim..işten izin sorun olmaz nasılsa..
ah tatlımmm bilmem kiii dua ediyorum sadece..
bugün Eyüp Sultan Hz.ne gitmeyidüşündüm..annemi de alıp ama hava çok soğudu..zaten kadıncağız hastalığı atrlatamadı kıyamadım..tek gitmeye kalksam gelemedi diye üzülecek..gidemedim
ama dün sela ile ezan arası bi tesbih duası yptım..
abdest alıp 41 tane tesbih tanesinin her birine 1 fatiha 3 ihlas okuyorsun..sonra duanı yapıyorsun..o tesbihi kıbleye bakan yöne asıyorsun..dileğin olana kadar oradan almıyorsun..olunca alıp 41 adet tesbih dağıtıyorsun..
daha önce kankama evlensin diye yaptım.oldu tesbihi dagıttım..annem iki kuzenime iş için yaptı maşallah oldu.yani dua etmek için bi sebep işte..ne kadar doğru bilmiyorum ama duanın faydası çoookk..sonuçta tesbih dağıtmak ta çok manalı geliyo bana.insasnlarda o tesbihlerle dualar yapıyo..
sende uygula cnm bence..cuma günü yapılıyor.dua ederken ben hamilelik için değil sağlıkla hamile kalıp sağlıkla bebişimi kucağıma almak için yaptım duayı..
habibtelerimmmmmm canlqrimmmm ben geldimmm yemegimi yatoimm karniyarik cacik pilav cok ypruldum yaaa...
hayalotum degerleri cok iyi esininnn 20 milyon iyi demek bizimkisi 18 milyondu sinirdaydi cok sukur oldu...eminim seninde olacakk doktoruna danis catlatma sorunun olabilirr...1 seneden sonra yapiyorlar canimmm ...haydi hayirlisi...
bende size birsey anlatayim bir kadin var zeytin toplamaya gitmiss adeti duzensiz kilolu bir bayan 7 aylik hamile ..ama bilmiyor tabiki agaca cikiyor dusyor...doktora gidiyor menepozami girdim erken yasta diye bir bakiyor hamilee..cok saglikli bir bebisi olmuss...ilacta icmisss rontgen de cektirmiss...hersey allahin takdiri kizlarr..
hoşgeldıınnn canım habıbtemmm
öyleşmiş kuzum çok şükürrradamda bi rahatladı ama garibim nedersem yaptı ya testın sonucu cıkana kadar bı durgundu kımbılır neler dusundu garıbım sonra sonucu aldı bana verdi zaten ben 80 lerı gorunce ıyı sanırım hayatım ben bı kızlara sorarım dedım.adamın gozlerının içi parladı yani anlıycan dert yine hayalota kaldı ama çok şükür bişey çıkmadı habıbtem
git bitanem eşimle gittik en son ordada yalvardım çok allahım güzel tedavime yardımcı olabılcek bı doktor cıkar karsıma diye çok şükürrr rabbıme
inşallah sanada nasıp olur bıtanem oraya gıtmekaa ben o tesbih duasını bılmıyodum:26:allah razı olsun scorpıonsum haftaya kısmet olursa bende yapıyım hemde tesbıh dagıtmakta çok güzel bişey allah kabul eder inşallah scorpıonsum dualarınııı
bu gonzalezimmm nerdeki yaaa
gezmelerdemi acepppppp.
diğer kızçeler de kayıpp.malum haftasonu tabbbiiii
kuzum bakma sen erkekler bizden daha çok tedirgin oluyor sorunları olacak diyee.benim eşimde ya bende sorun varsa diyip yaptırdıydı..çok şükür eşinden yana kafan rahat olacak..erkeklerde tedavi daha zor bence..kadınlarda bisürü yolu var
bitanem benim ovu gününü hesaplarken kaçırdım seni
ayyy inşallah bi ara gidicem..hamile olsamda olmasamda..amacım ziyaret zzaten kuzum uzun zamandır gitmedim.
tesbihi yap tatlım..hayırlısı için dua ediyorz sonuçta..ve tesbih dağırmak manevi anlamı da güzel..birsürüinsanın duasına vesile olunca Rabbim bize de mükafat verecek inanıyorumm
hayalotummmmmm ben geldimmmmm
canbonlarım bende çıkıyorum artık kimsecikler yok
iyi geceler hepinize tatlı rüyalarrr
evet tatlım bi doktora daha görün..fikrini al..regl gününden kaç gün geçti?bende bat tan 9 gün sonra kanama başlamıştı..hcg en çok 30 olmuştu bende..düşüşe geçti sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?