Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımmmmmm hadi bakalımm arkadaşım da klomenle hamile kalmıstı.hemde çatlatma iğnesi olmadan..hayırlısıyla gelecek bebişşş..öptüm tatlımçok yorma kendini emii

ayyyyyyy klomen yazınca bi hafifledim ki içim öyle rahatladı ki anlatamam kuzum... bu ay takmıycam çok çok kararlıyım
rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşşşşşş hepimizeeeeeeeeeeeeee

ayy çok heyecanlandım bak yine, kuzum senin şu dr. işi aklıma geldikçe mutlu oluyorum ben yaa, Rabbim sonunda dularımızı kabul etti de gönlüne göre bi dr.la karşılaşabildin çok şükürrrrr
bu cuma tesbihi bende yapcam bebeğiiiiiiimmmmmmmmmmm ama tqam cuma namazı vakti ben derste oluyorum... okula gitmeden önce yapar asarım tesbihi sonuçta niyet önemli di mii :26:

için rahat olsun bebeğimmmmmmmmmmm çok yakında o kaynar sular çift çizgiyi görünce heyecandan dökülcek inşş

hayalotummmmmm ben geldimmmmm

oyyyyyy alpınım gelmiş nasıl da özlemişim bu arada hamarat alpınımle bu akşam ki menümüz de aynıymış

canbonlarım bende çıkıyorum artık kimsecikler yok
iyi geceler hepinize tatlı rüyalarrr

ahh yine gelemedim yaaaaaaaaaaa iyi geceler meleğimmmmmmmm

Canim benim sat 24 ocak. buaksam kanamam oldu da senin nasl baslamisti benim kahverengi gibi geliyo benim encok ne kadar bilemedim de carsamba 12.57 idi. benimde dun aksam enson hcg ye baktordifimda 2.12 oldu.

bitanem tekrar geçmiş olsun kuzumm.. kendine çok dikkat et , bol bol dinlen olur mu:26:

Cokkk tesekkur ederim canim dinlenmek icin firasatm olmuyo maaleseff ... yine dikkat etmeye calisiyorum da cok korkuyorum ...

hayalotum eşinin değerleri gayet iyi çıkmış kuzum çok şükür, çok çok sevindimmmmmm

kuzummm dularım senibleee.. teyzoşlarımız annelerinin göbüşüne koncak bu ay inşşşşşşşşşş

bu ay olmadı ama inşallaaahhh nisan ayından umutluyum bebeğimmmmmmmmm

Rabbim yardımcınız olsun umuduummmmmmmmmmmmmmmmmm

bitanemm Rabbim tez zamanda hepiizeee ve isteyen herkese nasip etsin inşşşşşşşşşş

Büyüyor teyzesî çok şükür Rabb'ime ama pek rahat değilim kanamam var hala 1 ay daha stresli olacak sanırım sen nasılsın cnm bat yaklaştı dimi

Canım sen stres yapma nolur, kuzucuğun sıkı sıkı tutunacak anneciğineeee, sadece totoşuna yer açıyo

selam habibtelerimmm bu aralar giremiyorum neteeee yogunluktan dolayi canlarim benim kusuuruma bakmayinnn.....sizleri cokkk cokkk ozledimmmmmm...herkes iyimi bakalim kimsecikler yok nerelerdesinizz hatunlarrr...

kuzuuum, ben de çok çok özledim seniii ama denk gelemiyoruz bi türlüüüü :26:

ahhbu dr.lar bi de olaya bizim psikoloimizle yaklaşsa nolur, kuzuummmm endişelenme nolur hayırlısı ile atlatıcaksın inşş.. ondan sonra da hemencecik tekrar hamileliğin olcak ve bu kez meleğin sana sıkı sıkı tutunacaak inşş .. (bu arada arkadaşım kimyasaldan hemen sonra hamile kaldı :)

bitanemmmmmm batınmış dün, heyecanla bekliyorum güzel haberleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

CANLARIM BNE KAÇTIMMMMM, HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUMMMMMMMM İYİ GECELER

habibteleirmmm yine erkenden cikmissss...hic denk gelemiyoruzzz

medceziriimmm habibtemmm klomen cok iyi bir ilacc insallah bu ay olacakkk...hic kafana takma rahat ol bitanemmmmmm

Ben sabah dayanamadim gizliden test yaptim.bekleyemedim cunku parmagimda dayanilmaz bi agri olustu.ilac icmeye de korktum.ama gece jel surdum.
Neysemm testte cift cizgiyi gördümmm5 dakkada belirdi.birinci cizgi gibi koyu degil ama kimyasal oldugum ay kadar da silik degil.telden yaziyorum foto ekleyemiyorum.su an cok tedirginim degerim kac yukselirmi acaba vs.
Ayy iste bole canlarim.dua edin bu sefer bebegim benimle kalabilsin.sevinemiyorum bile su an.

canımmm benimm çok sevinndimmm inşallahh evladın senleee
sen ii düşün ii olsunnn ayyy saba saba çok sevindimm Allahım ikinizide koruusn inşallahhhhh

canımmm benimm çok sevinndimmm inşallahh evladın senleee
sen ii düşün ii olsunnn ayyy saba saba çok sevindimm Allahım ikinizide koruusn inşallahhhhh

Sagol bitanem cok tedirginim su an.insallah bu sefer benimle kalir bebisim.
Darisi tum kizcelerimin basina insallah.nerde bebek isteyen varsa Rabbim kimseyi bekletmesin

Sagol bitanem cok tedirginim su an.insallah bu sefer benimle kalir bebisim.
Darisi tum kizcelerimin basina insallah.nerde bebek isteyen varsa Rabbim kimseyi bekletmesin
amiiiinnnnnnnnnnnnnnn balımmm iiinşallahhhhhhhhhh

yaa nereye ben geldimm
oy kuzum ben cıktım sen gelmısın karsılamadıkkknasılsınnn
hayalotum eşinin değerleri gayet iyi çıkmış kuzum çok şükür, çok çok sevindimmmmmm
evet bıtanem öyleymiş yarın doktorada gostercem kısmetseyanlız netten baktım birazcık iltihap varmısbazen bende yanma falan oluyodu ilişkiden sonra kaşıntı demkkı ondan bana gecıyodu kesın ona ılaç verır doktor antıbıyotıkçok şükür sıra bende meddcezırımmm

allllahımmmmmmmmmm şükürlerrr olsunnnnnnnnrabbım kucagına almayı nasıp etsın scorpımmmmmolcak bu sefer gelcek teyzoşum ben ınanıyorummmmmmmm
hemen halay cekmelıyımmmmm
bitanem sıkma o tatlı canını ama dedıklerımı yap en basından kan degerlerıne baktır

canım meddcezırım benım sen nıyetını et rabbım kabul eder ınsallahhhhbende cok sevındım bıtanem ama yarına randevu aldım benım gıttıgım doktor yoktu yerınde.ılk zeynep kamıle bakarken netten bakıyodum bı doktoru cok övmüşler adamın kendı muanesıde varmıs ona alıcaktım oyoktu gıttıgım doktora aldım.şimdide allahın işi gıttıgım doktor yok ılk aradıgım doktor varınanıyorumkı buda ıstedıgım gıbı gecıcek ama yanı ne bılım ılk defa bukadar farklı bı ıstekle gıdıyorum o hastaneye ve doktorabu sefer olcak başarcam allahın izniyleeee

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn...sira sendeeee medcezirimdeeee umutumdaaaaa ayceciktee...mart ayinda patlama bekliyorummm topiktennnn dualarimmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn...sira sendeeee medcezirimdeeee umutumdaaaaa ayceciktee...mart ayinda patlama bekliyorummm topiktennnn dualarimmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyiyim habıbtemmmmmm canım habıbtemmmmmsen nasılsın mınık fındıgım nasıl
inşallah kuzum sırayla bizlerdeolcez inşallah

habıbtemmmmmmmmmmmmmm ay çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm silkeletin kendinizi silkeletinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vardir bundaaaa bir ugur....allahimmmmmmm diger habibtlerimin de yuzunu guldurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hayalotummmmmmmm cok mutluuyum yaaaaaaaaaaaaaaa allah bozmasinnnnn allahim yuzunu guldursun scorpiminnnn ve sizlerinnnnnnn

her şerde bir hayır vardır.önemli olan vücudunun buna ne zaman tam hazırlıklı olduğudur.bebeğin olur da bazı sıkıntılar çekersen daha kötü olur.moralini yüksek tut.

bak gördünmüüü silkeleten scorpııı muradına kavustuuuuuamın habıbtemmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah saglıklı bı sekılde kucagına alır scorpım meleğiniiiirabbım bizlere saglıklı bir bebek hamılelık ve dogummmmsızlerde hayırlısıyla saglıcakla kucagınıza almayıııı nasıp etsın can habıbtemmmm canbonummmm bıtanemmmmmmmmm kızçeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…