- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.401
iyiyim habıbtemmmmmm canım habıbtemmmmmsen nasılsın mınık fındıgım nasıl
inşallah kuzum sırayla bizlerdeolcez inşallah
iyiyizz teyzosuuuu vallahi sabah uzucu bir haber aldimmmm...abimmm kaza gecirecekti cok sukur atlatmisss tir ustune dogru gelirkennn hizli bir sekilde sag seride gecmis allahtannn abime carpacakmis az kalsinnnnn ucmus arabaa....scorpimin haberi de cok mutlu etti beniiii cok sukur yarabbimmmmm... .
Canlarim kan verdim 1 saate cikar.ben devlete gidecektim.elimde bi agri var parmagimda cok fena.dedim onu da gostereyim.ama sahil falan kapaliymisnzaaten ilac ta icemem.capada bi ozel hastaneye geldik.simdi bi cafe de bekliyoruz.ayy icim daraliyo canlarim yaa.bide hic belirtim yok ondan korkuyorum..dua edin.1saate gelirim yineoy kuzum ben cıktım sen gelmısın karsılamadıkkknasılsınnn
evet bıtanem öyleymiş yarın doktorada gostercem kısmetseyanlız netten baktım birazcık iltihap varmıs bazen bende yanma falan oluyodu ilişkiden sonra kaşıntı demkkı ondan bana gecıyodu kesın ona ılaç verır doktor antıbıyotık çok şükür sıra bende meddcezırımmm
allllahımmmmmmmmmm şükürlerrr olsunnnnnnnnrabbım kucagına almayı nasıp etsın scorpımmmmm olcak bu sefer gelcek teyzoşum ben ınanıyorummmmmmmm
hemen halay cekmelıyımmmmm
bitanem sıkma o tatlı canını ama dedıklerımı yap en basından kan degerlerıne baktır
habıbtemmm çok geçmiş olsun olsun canbonum benimverilmiş sadakası varmış rabbım beterınden korusun aman kuzum işte kaza bela gelıyorum demz rabbım korumus çok şükürrr
Canlarim kan verdim 1 saate cikar.ben devlete gidecektim.elimde bi agri var parmagimda cok fena.dedim onu da gostereyim.ama sahil falan kapaliymisnzaaten ilac ta icemem.capada bi ozel hastaneye geldik.simdi bi cafe de bekliyoruz.ayy icim daraliyo canlarim yaa.bide hic belirtim yok ondan korkuyorum..dua edin.1saate gelirim yine
Canlarim kan verdim 1 saate cikar.ben devlete gidecektim.elimde bi agri var parmagimda cok fena.dedim onu da gostereyim.ama sahil falan kapaliymisnzaaten ilac ta icemem.capada bi ozel hastaneye geldik.simdi bi cafe de bekliyoruz.ayy icim daraliyo canlarim yaa.bide hic belirtim yok ondan korkuyorum..dua edin.1saate gelirim yine
sagol bitanemmm canim benimmm...evett cok korktummm...allah beterinden korusun...aksiliklr pesimizi birakmiyor vallahi
herkese i,yi pazarlar nasılsınız kızlarr
beni sorarsanızz aynı bulantı ile mucadele ediyorummo yüzden gelemiyorum pek
canımmm benimmm çok özledim sizleriiselenclkimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy senmi geldinnnnn canim benimmm nasilsinnn teyzosummm nasilll haber verr nerelerdesin sen ozletttin kendiniii
canımmm benimmm çok özledim sizleriiama bulantı beni mahvediyo tatlımmm yatmaktan kendimi şişmiş hissediyorum
teyzesii iyi şimdilikk 2 hafta sonra konturolumuz varr bakalım görcem bebişimi
sen nasılsın tatlımm
bende sizleri çok özlüyorumm canımmm benimmm bende sabır diorumm bekliyorumm geçmesiniiioyyyy kiyamam sana habibtemmm benimmm ama cok ozluyoruzzz bulantilarina ara verscorpimm cift cizgiyi gordu bugun kan testi sonuclarini bekliyoruz simdi heyecanlarrr ben boyle bekliyorummm
ayyy yerim senin findiginiiii haaaa...bendee sistim davul gibi oldummm
hayirlisiylaa dogurursunnn tatlimmmmm...insallah bebgisinnn sagligi yerindedirr...
bebebgim cok hareketli teyzesi goremedik cinsiytini
bende sizleri çok özlüyorumm canımmm benimmm bende sabır diorumm bekliyorumm geçmesiniii
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scorpimmmmmmmmmayy çok sevindimmmm Rabbim tamamına erdirsinn inşşşş
bu ay herkes kednini silkeletttiiiii sanirim onun uguruu...ne guzel herkes hamile kaliyorrr darisi diger habibtelerimeee insallahhhhhhhhh...
Allahımm teyzesi yesin bitirsinn onuuu annesinemi çekmiş hareketlii oluşu ne hamarat alppinm benimmm sana imreniyorum gııı yemeklerini yapıyosun ne güzel maşallahhh ben yapamıyorummm sende saglıcakla kucagına alırsın fındıgımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?