Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim habıbtemmmmmm canım habıbtemmmmmsen nasılsın mınık fındıgım nasıl
inşallah kuzum sırayla bizlerdeolcez inşallah

iyiyizz teyzosuuuu vallahi sabah uzucu bir haber aldimmmm...abimmm kaza gecirecekti cok sukur atlatmisss tir ustune dogru gelirkennn hizli bir sekilde sag seride gecmis allahtannn abime carpacakmis az kalsinnnnn ucmus arabaa....scorpimin haberi de cok mutlu etti beniiii cok sukur yarabbimmmmm....

habıbtemmm çok geçmiş olsun olsun canbonum benimverilmiş sadakası varmış rabbım beterınden korusunaman kuzum işte kaza bela gelıyorum demz rabbım korumus çok şükürrr

Canlarim kan verdim 1 saate cikar.ben devlete gidecektim.elimde bi agri var parmagimda cok fena.dedim onu da gostereyim.ama sahil falan kapaliymisnzaaten ilac ta icemem.capada bi ozel hastaneye geldik.simdi bi cafe de bekliyoruz.ayy icim daraliyo canlarim yaa.bide hic belirtim yok ondan korkuyorum..dua edin.1saate gelirim yine

habıbtemmm çok geçmiş olsun olsun canbonum benimverilmiş sadakası varmış rabbım beterınden korusunaman kuzum işte kaza bela gelıyorum demz rabbım korumus çok şükürrr

sagol bitanemmm canim benimmm...evett cok korktummm...allah beterinden korusun...aksiliklr pesimizi birakmiyor vallahi

dualarimizzz seninleeee belirti yasaman gerekmyior suan heyecandan ne yasadigini bilmiyorrsnnn sen...zamanla gorururum sende belirtileri kusuyorum diyecegin gunlerisakin rahat ol bitanem birseyler atistirrrr ac kalmaa...kiyaamam parmagin mi agirioyr seninnn...doktor varsa gster ona gore ilac veya krem versin gecmis olsunnn habibtemmm:13::13::13::13::13:

içini ferah tut scorpıonsum benım dualrımız senınleeee
allahım sana sağlıklı bir gebelik ve meleğini saglıklı bi şekil de kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnnnnn
sonucu yaz nolur merakta bırakme bızlerııııı

herkese i,yi pazarlar nasılsınız kızlarr

beni sorarsanızz aynı bulantı ile mucadele ediyorumm
o yüzden gelemiyorum pek

selenclkimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy senmi geldinnnnn canim benimmm nasilsinnn teyzosummm nasilll haber verr nerelerdesin sen ozletttin kendiniii

herkese i,yi pazarlar nasılsınız kızlarr

beni sorarsanızz aynı bulantı ile mucadele ediyorumm
o yüzden gelemiyorum pek

oyyyy kiyamam sana habibtemmm benimmm ama cok ozluyoruzzz bulantilarina ara ver scorpimm cift cizgiyi gordu bugun kan testi sonuclarini bekliyoruz simdi heyecanlarrr ben boyle bekliyorummm

selenclkimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy senmi geldinnnnn canim benimmm nasilsinnn teyzosummm nasilll haber verr nerelerdesin sen ozletttin kendiniii
canımmm benimmm çok özledim sizlerii ama bulantı beni mahvediyo tatlımmm yatmaktan kendimi şişmiş hissediyorum
teyzesii iyi şimdilikk 2 hafta sonra konturolumuz varr bakalım görcem bebişimi
sen nasılsın tatlımm

Son düzenleme:

ayyy yerim senin findiginiiii haaaa...bendee sistim davul gibi oldummm

hayirlisiylaa dogurursunnn tatlimmmmm...insallah bebgisinnn sagligi yerindedirr...

bebebgim cok hareketli teyzesi goremedik cinsiytini

oyyyy kiyamam sana habibtemmm benimmm ama cok ozluyoruzzz bulantilarina ara ver scorpimm cift cizgiyi gordu bugun kan testi sonuclarini bekliyoruz simdi heyecanlarrr ben boyle bekliyorummm
bende sizleri çok özlüyorumm canımmm benimmm bende sabır diorumm bekliyorumm geçmesiniii
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scorpimmmmmmmmmayy çok sevindimmmm Rabbim tamamına erdirsinn inşşşş

ayyy yerim senin findiginiiii haaaa...bendee sistim davul gibi oldummm

hayirlisiylaa dogurursunnn tatlimmmmm...insallah bebgisinnn sagligi yerindedirr...

bebebgim cok hareketli teyzesi goremedik cinsiytini
Allahımm teyzesi yesin bitirsinn onuuu annesinemi çekmiş hareketlii oluşu nehamarat alppinm benimmmsana imreniyorum gııı yemeklerini yapıyosun ne güzel maşallahhh ben yapamıyorummmsende saglıcakla kucagına alırsın fındıgımıı

bende sizleri çok özlüyorumm canımmm benimmm bende sabır diorumm bekliyorumm geçmesiniii
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scorpimmmmmmmmmayy çok sevindimmmm Rabbim tamamına erdirsinn inşşşş

bu ay herkes kednini silkeletttiiiii sanirim onun uguruu...ne guzel herkes hamile kaliyorrr darisi diger habibtelerimeee insallahhhhhhhhh...

sagol canimmmmmm benimmm....vallahi sadece emek degil tatlida yapiyorummmmm...ne yapalimmm bebekte bana cekmiss babasi da oyle yerinde durmazz...saglikli olsunda cinsiiyet onemli degil bitanemmm..allah cocuklarini sana bagislasin:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…