Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk canım, scorpionsum sayesinde bomba gibiyim ayolllll , çok çok çooooook sevindim ya
sen nasılısn kuzuuuuuummmmmmmmmmmmmm

saolasın balım iyi olmaya çalısıyorumk.. ilaç stresi işte tahmin edersiniz

evt yaa.. bizlerede umut ışığı olduu scorpimmm ama ben bekliyordum ondan.. hani düsük oldktan snra kolay hamis olunuyomus diye duyuyoruz ya.. insaAllah bu kez teyzoşumuzz annesine sımsıkı tutuncakk

klomen başlamışsın balım.. haydin hayırlı olsun bska ne dedi dr , ne zaman gittin dr a ..ay ne çok sordum

scorpim.. adamı da hasta ettim diyodun... hani soğuk algınlığı fln dedin yaa

Son düzenleme:
Medcezirim canimmm insallah dedigin gibidir umarim hamis kalirim ama okdar allak bullak oldu ki aklim icim kalbim aptal gibi geziniyorum niye bukadar yiprandm anlayamadim uzulmocem desemde uzulmeden alikoyamiyorum kendimi....

canım yaşadıkların gerçekten çok normal, emin ol hepimiz seninle aynı duyguları paylaşıyoruz... sakın üzme kendini kuzum, en kısa zamanda bu ay olmasa bile diğer ay emişnim bu kez sağllıklı bir şekilde hamiş olcaksın ve bebişinde sıkı sıkı tutunacak sana bitanemm benim arkadaşımda da öyle oldu, bak scorpionsumun da öyle oldu darısı sana olsun kuzum benimmmmm

mart dedin de..
mart kedisi olduk beyaa

medcezirimm napıyomuşuz.. 3 gün pespese formülü..
scorpimin formülü.. birde silkelen.. oldu bu işşş anacım.. sonra sonuç bekleee

Son düzenleme:
haydinn gençler.. öyle yada böyle.. scorpimin pesine takıliyrukkk.. bebisleri aliyruk.. geliyruukkk

ay canımmmm Rabbim sağlıcakla kucapına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşş
nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam kuzum, ya işte bak kısmet olunca 3 gün bile yetiyo bebeğimmmmmmmmmmmm
ayy ben seni yerim mart kedim benim, peşine takıldım bile kuzum geliyorum ben de miyaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

umudumm bebişlerinin haberini alınca ialç stresi falan bi kenarda kalcak emin ol kii o gün de çok yakındır meleğimm az kaldıı mart ayı bitmeden güzel haberler vercez inşşş

mart dedin de..
mart kedisi olduk beyaa

aynen öyle ben miyavlamaya başladım bile kocişimeee

scorpimin formülü.. birde silkelen.. oldu bu işşş .. sonra sonuç bekleee

evet şekerim formül net.. 3 gün çalış+ silkelenn veeeeee miyaaavvvvvvvvvvv

haydinn gençler.. öyle yada böyle.. scorpimin pesine takıliyrukkk.. bebisleri aliyruk.. geliyruukkk

aynen öyle bebeğimm bu ay kaçışları yoookkkkkkkkkkkkkkkkk

ahh balım insaAllah.. birbir patlatcaz bombaları.. bebisler birbir gelick insaAllah
:44::44::44:miyaww he.. Allah iyiilğin versin emii

ahh balım insaAllah.. birbir patlatcaz bombaları.. bebisler birbir gelick insaAllah
:44::44::44:miyaww he.. Allah iyiilğin versin emii

öyle vallaaa

kuzum hayalotumun kaynanası naaapmış yaaa, geçmişe bakcam da önce bi sana sorayım dedim:26:

öyle vallaaa

kuzum hayalotumun kaynanası naaapmış yaaa, geçmişe bakcam da önce bi sana sorayım dedim:26:

valla birsey dememis hayalotum..sadece ben kazandım yazmış..gerisini bnde bilmiyorum artık geldiğinde ondan öğrenebiliriz
:44:

smdi hesapladım da.. bir daha ki bat ım .. nisan ın 10 una geliyo..
acaba simdi ki tedaviyle.. o zamana sonuç alabilmis olurmuyuz ki :26::26:

Son düzenleme:

ayyy canıımmm benimmmm çokkk sevindimmm kuşum hadii hayırlısıı gelsin bebişler hehehe:)))

ayyy canıımmm benimmmm çokkk sevindimmm kuşum hadii hayırlısıı gelsin bebişler hehehe:)))

ahhh bu bebisler gelecekte.. simdiden beni süründüyolar e gelsinler de kendileri sürünsün böle dimi ama

sen naptın kuzum..bebis konusu ne alemde senin
:26::26:

heee kuzum vallahi hasta halimla o 3 günden alnımın akıyla çıktımmmmmmm
eeee tabi kocişi de hasta ettim normal olarakkkkkk
her-şey bebiş için...her-şey bebiş içinnnnn

scorpimin formülü.. birde silkelen.. oldu bu işşş anacım.. sonra sonuç bekleee

dalga geçmeyin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben geldiiiimmmmm
anlatıyorum ecehanım artık burdan okursunnn
alıntı yapmadan geldim vallahi sinirdenama beğendim artık anlarsınız
şimdik sabah 11 gibi kaynanam geldi eşim uyuyordu daha kahve içtik güzelce sohbet ediyordukki bi ara sağ kulağım kıpkırmızı oldu bi çınlıma bi ateş dedimki ona anne biri beni konuşuyor sanırım dedimdediki ya aslında senle bişey konuşmaya geldim ama kımseye söylemebende söyle tabıkı duruma gore dedimsabah annesıne gıtmıs yan bınada oturuyor bızımzaten normaldede hiç sevmem.işte gelınıyle oturuyor annesi.ben sozde bi gece eşimin yegnı bizim eve gelmiş benle yasıt bu cocuk severımde fılm ızlemısler eşimle.onun ertesi gunu ben mısafırlıge gıtmısım ordakı kadınlara demişimki dun gece uykusuz kaldım.onlarda nıye demıs.bende cocugun ısmı ahmet olsunahmet bize geldi fılm ızlendı uykusuz kaldım gıtmek bılmedı demısımsonra ordakı kadınlardan bırı bana demıskı sakın yuz verme alışkanlık yapar soysuz onlar demıs bende evet oyleler demısımama tabı ortada boyle bısey yok çocugun bızım eve geldıgı bıle cok nadır kı gece oturması hıc olmadı bır sınır bastı benı.bır bagırdım eşim uyandı kaynanm kactı tabı.artık öyle bir gozum donmuski beddua ettım.dedimki bu yalanı kapı kapı dolaşıp çıkaranı allah kötürüm yapsın kapıma yollasınkı bende helalık ıstesın dedımeşimde bukadar buyuk beddua ettım dıye koşa koşa ananesıne gıttı.bu arada kaynanam dedıkı bana annem soyledı ben dedımkı hayalot yapmaz oyle şey ınanma dedım dedıananesıde eşime demıskı daha kapıdan gırer gırmez bana kendısı anlattı bu sımdı olmamıs 3 sene once olmus demıs.:26::26:
eşim geldı garıbım annem yalan soyluyor yok boyle sey ınanma sınırlenme dedı.çıktım yukarı dedım sen nıye yalan soyluyosun.dogru dıyor bana kım ozaman soyleyen dedım isim vermem dedi dedim ki çıkaranıda soylıyenıde allah bıldıgı gıbı yapsın surunsun beter olsun beddualarımla dedımkıpkırmızı oldu ındım aşagıya evıme tabı.ama tabı içimdeki sınır gıtmedı dogru mu acaba dedımmı dıye dusunuyorum zaten 7 24 bendeler sesımı cıkarsam onlara derım ki evıme 40 yıldır gelen bı ınsana neden dıyeyım 1 geceden nolcak.ya işte boyle canbonlarımmm hayalotunuzun bugun sinir devreleri patlak verdimeddcezırım kuzum yazdım sorunumu

amin tatlımmmmmmmmmmmmm..valla hemde hasta halimle..bide yumurtlamadan önce ilaç almıştım..işte iman kuvvetiyleeeeeeeee
sokaktaki kediler gibiyizzzzz miyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Medcezirim canimmm insallah dedigin gibidir umarim hamis kalirim ama okdar allak bullak oldu ki aklim icim kalbim aptal gibi geziniyorum niye bukadar yiprandm anlayamadim uzulmocem desemde uzulmeden alikoyamiyorum kendimi....

canım üzülmemek elde değil..ama bak bana 2. ay yeniden hamile kaldım..tabi sürecekmi Rabbim bilir ama yol açıldı bi kere.çok şükür..

hayalotum hsgeldin kuzum
hoşbulduk gonzalezımmmmnassınnn
heee kuzum vallahi hasta halimla o 3 günden alnımın akıyla çıktımmmmmmm
eeee tabi kocişi de hasta ettim normal olarakkkkkk
her-şey bebiş için...her-şey bebiş içinnnnn

amin tatlımmmmmmmmmmmmm..valla hemde hasta halimle..bide yumurtlamadan önce ilaç almıştım..işte iman kuvvetiyleeeeeeeee
sokaktaki kediler gibiyizzzzz miyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

ay allahım yaaacanbonum sen iman kuvvetıyle yazmısın yabende onu imam kuvvetıyle okuyorummmdidimki bu imam nerden çıktııı:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…