- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.481
hoşbulduk canım, scorpionsum sayesinde bomba gibiyim ayolllll , çok çok çooooook sevindim ya
sen nasılısn kuzuuuuuummmmmmmmmmmmmm
meeedddddddddddd canımmmm ya valla çok şaşkınımmm umudum da yoktu bu ayy.dedim 3 gün peşpeşe spoşlar yetersiz gelecekkkk..ama oldu inşallahkuzum yaaaa.bakalım değerim yükselecek inşallah umutsuzluk yapmıycammm..valla mart kedisi derken ben de mart kedisi mi oldum neeeeeeeeee
takıl peşime kuzummm mart bitmeden güze haberi alalım sendennn
Medcezirim canimmm insallah dedigin gibidir umarim hamis kalirim ama okdar allak bullak oldu ki aklim icim kalbim aptal gibi geziniyorum niye bukadar yiprandm anlayamadim uzulmocem desemde uzulmeden alikoyamiyorum kendimi....
kuzuummm nasıl sevindim anlatamamm, Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm içim içime sığmıo valla fena çığlık atasım varrr
çok şükğür kuzum yaaa, aol ne diye aklına takılıyo 124 kimyasal için yüksek bi değer ..
boşuna aklına takılmasın kuzum, tadını çıkarınnnn:122::122: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş, darısı bizlereeeeeeeeeeeee
martta bebiş temellerini atcaz dedin bak oldu işteeeeeeeeee
ben de mart ayını bitirmeden temelleri atcam inş kuzum
meeedddddddddddd canımmmm ya valla çok şaşkınımmm umudum da yoktu bu ayy.dedim 3 gün peşpeşe spoşlar yetersiz gelecekkkk..ama oldu inşallahkuzum yaaaa.bakalım değerim yükselecek inşallah umutsuzluk yapmıycammm..valla mart kedisi derken ben de mart kedisi mi oldum neeeeeeeeee
takıl peşime kuzummm mart bitmeden güze haberi alalım sendennn
saolasın balım iyi olmaya çalısıyorumk.. ilaç stresi işte tahmin edersiniz
evt yaa.. bizlerede umut ışığı olduu scorpimmmama ben bekliyordum ondan.. ahin düsük oldktan snra kolay hamis olunuyomus diye duyuyoruz ya.. insaAllah bu kez teyzoşumuzz annesine sımsıkı tutuncakk
klomen başlamışsın balım.. haydin hayırlı olsun balımmbska ne dedi dr , ne zaman gittin dr a ..ay ne çok sordum
scorpim.. adamı da hasta ettim diyodun... hani soğuk algınlığı fln dedin yaa
mart dedin de..mart kedisi olduk beyaa
medcezirimm napıyomuşuz..3 gün pespese formülü..
scorpimin formülü..birde silkelen.. oldu bu işşş .. sonra sonuç bekleee
haydinn gençler..öyle yada böyle.. scorpimin pesine takıliyrukkk.. bebisleri aliyruk.. geliyruukkk
umudumm bebişlerinin haberini alınca ialç stresi falan bi kenarda kalcak emin olkii o gün de çok yakındır meleğimm az kaldıı mart ayı bitmeden güzel haberler vercez inşşş
aynen öyle ben miyavlamaya başladım bile kocişimeee
evet şekerim formül net.. 3 gün çalış+ silkelenn veeeeee miyaaavvvvvvvvvvv
aynen öyle bebeğimm bu ay kaçışları yoookkkkkkkkkkkkkkkkk
ahh balım insaAllah.. birbir patlatcaz bombaları.. bebisler birbir gelick insaAllah
:44::44::44:miyaww he.. Allah iyiilğin versin emii
öyle vallaaa
kuzum hayalotumun kaynanası naaapmış yaaa, geçmişe bakcam da önce bi sana sorayım dedim:26:
napalım..canım.. günde 3 iğne ile iğnelerle günlerimiz devam ediyor çok sükür tedavimizi yarıladık..
bu persembe sabah merkezimizde olucaz..bakalım kan ve ultrason dan sonar dr um ne dicek..
yumurtalarım nasılmış onları görücem..
iğnemin bitanesi, yumurta azlığında çoğaltan yapısı varmıs sanırım..
insaAllah hersey istenilen düzeyed giderde.. (simdilik çok güzel gidiyo çok sükür) sonunda o müjdeli haberi sizlere verebilirimmm
hayalotum ben geçen giderken de , 2-3hafta olamıycam aranızda,. eve döndüğümde bebisleri de getiririm demistim.. ama yine eve gönderdiler 1hafta üzerine gelicen dedikleri için..gelince hayalotum soruyo..naptın getirdin mi teyzoslarımı diye.. yok dedim vermediler bu kez dee ..
artık smdi ki gidisimde bi 10 günüstüne verirle heralde diye düsünüyorum.. bakalım artık
ayyy canıımmm benimmmm çokkk sevindimmm kuşum hadii hayırlısıı gelsin bebişler hehehe:)))
saolasın balım iyi olmaya çalısıyorumk.. ilaç stresi işte tahmin edersiniz
evt yaa.. bizlerede umut ışığı olduu scorpimmmama ben bekliyordum ondan.. hani düsük oldktan snra kolay hamis olunuyomus diye duyuyoruz ya.. insaAllah bu kez teyzoşumuzz annesine sımsıkı tutuncakk
klomen başlamışsın balım.. haydin hayırlı olsunbska ne dedi dr , ne zaman gittin dr a ..ay ne çok sordum
scorpim.. adamı da hasta ettim diyodun... hani soğuk algınlığı fln dedin yaa
haydinn gençler..öyle yada böyle.. scorpimin pesine takıliyrukkk.. bebisleri aliyruk.. geliyruukkk
medcezirimm napıyomuşuz..3 gün pespese formülü..
scorpimin formülü..birde silkelen.. oldu bu işşş anacım.. sonra sonuç bekleee
ay canımmmm Rabbim sağlıcakla kucapına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşş
nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam kuzum, ya işte bak kısmet olunca 3 gün bile yetiyo bebeğimmmmmmmmmmmm
ayy ben seni yerim mart kedim benim, peşine takıldım bile kuzum geliyorum ben de miyaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Medcezirim canimmm insallah dedigin gibidir umarim hamis kalirim ama okdar allak bullak oldu ki aklim icim kalbim aptal gibi geziniyorum niye bukadar yiprandm anlayamadim uzulmocem desemde uzulmeden alikoyamiyorum kendimi....
hoşbulduk gonzalezımmmmhayalotum hsgeldin kuzum
heee kuzum vallahi hasta halimla o 3 günden alnımın akıyla çıktımmmmmmm
eeee tabi kocişi de hasta ettim normal olarakkkkkk
her-şey bebiş için...her-şey bebiş içinnnnn
amin tatlımmmmmmmmmmmmm..valla hemde hasta halimle..bide yumurtlamadan önce ilaç almıştım..işte iman kuvvetiyleeeeeeeee
sokaktaki kediler gibiyizzzzz miyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?