- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.441
Canımsınnnnnn cok sevindimmmmAllah sağlıklara kucağına almayı nasip etsin değerlerin düşük değil bitanem benim bat1 gün geçtiğinde 58 di çok hızlı artıyor sonrasında sen hîç kötü düşünme Kasım annesi olacaksın ve eve 3. Akrep gelecek
Scorpim akrebin özellikleri ne kuzum
sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee
:119::119::119::119::119:: allah nazarlardan korusun habibtemiiii [/B
dayisinin gulu geliyorrrr insallahh habibtemmm kendini cok yormaaa is yerine de bildir hamile oldugunu ustune gitmesinler agir kaldirmaaa rahat ol iliski yok ona gorevee ruyalarra inanrimm canimm...babamda gordu kardeslerim ve bende gormustum hamile oldugumu 3 gun sonra test yaptigimda hamile oldugumu ogrendimm cok guzel yaaa allah herkese nasip etsinnnn
Ben sabah dayanamadim gizliden test yaptim.bekleyemedim cunku parmagimda dayanilmaz bi agri olustu.ilac icmeye de korktum.ama gece jel surdum.
Neysemm testte cift cizgiyi gördümmm5 dakkada belirdi.birinci cizgi gibi koyu degil ama kimyasal oldugum ay kadar da silik degil.telden yaziyorum foto ekleyemiyorum.su an cok tedirginim degerim kac yukselirmi acaba vs.
Ayy iste bole canlarim.dua edin bu sefer bebegim benimle kalabilsin.sevinemiyorum bile su an.
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn...sira sendeeee medcezirimdeeee umutumdaaaaa ayceciktee...mart ayinda patlama bekliyorummm topiktennnn dualarimmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee
kızlar sabahın köründe test yapmamın en büyük sebebi gördüğüm rüya..
ben sokağın başında dururken eski bir komşumuz yanıma geliyor..ve hayırlı olsun scorpi ikisi birarada olmuş diyip gidiyor.böyle saçı başı yapılı havalı yürüyüp geçti önümden.teşekkür ediyorum ama sonra diyorum ki ben daha hamile değilim ki bu abla ne demek istedi şimdiiiiii
gördüğüm rüyalar çıkar benim..malesef iyi yada kötü mesajım gelir..sanırım bebek mesajı da böyle geldiiii
scorpionsum.. haydin gözün aydın.. Rabbim bu kez sağ sağlim meleğini yollıycak sana
ahh kuzum..ben ne sekilde patlarım bilmiyom da.. sizinkilerden çok farklı olur olursa da.. güned 3 iğne yapıyorum kendim..bazen zoruma gidiyor bazen hadi bu kez olucak diye kendimi teskin etmeye çalısıyorum..sadece biri yakıyor iğneni..biri ise çok farklı yapılıyor ve çok pahalı bu..kırmadan yapayım diye esim yanımda ahh bi kırılırsa zaten varya bittim ben..bilerek kırmam tabi de..cünkü, 1 su, 6 toz bunları birbirine aktararaktan en son yapıyosun iğneyi ..elim titremesin diye öyle dkkatil yapıyorum ki.. bi anad kırlırsa artık ne olur düsünmek bile istemiyorum..Allahım insaAllah hayırlısınla yapabilmemi nasip eylesin..sabah 10 da birini yapıyom iğneni.. asıl aksam 6 dan sonra iğne sıkıntım başlıyo benimde..şu anlattığım iğne hazırlama süreci zorluyo beni..karıstırma hali yani..bunu bi yaklasık 15dk da toparlıyorum hepsini bir diğerine aktara aktara..en son yapınca sükür diyorum yaptım...sonra bide 8 de var iğnem 2 tane.. biri yakıyo iste .. snra iki hapım var..
yine buna sükür diyimm.. Allahımdan bu kez gelsinler bebislerim istiyorum...
birde ALPINMm..abin kaza geçirmis kuzum.. geçmis olsun.. insaAllah önemil birseyi yoktur...
masasAllah kuzumm.. Rabbim bu sonucunu kat kat göstersin sana insaAllah sağlıklannyumak yumak meleklerin olsunn
kuzum görülen rüyaların elbet bi hikmeti vardır..bende şu tedavime basladığımdan beri neredeyse bir hamilelikte neler yasancak hepsini kendimed gördüm..ama bunları hiç düsünmemistim..ayrıca öncekilerde de düsünüyodum desem, böyle rüyalar görmediydim hiç..yinede Rabbim büyüktür diyorum..demen gibi canm..Rabbim bizlere bu sekilde meleklerimizin haberlerini gösteriyo..
------------
kızçelerim .. dünden beri giremedim.. cuma günü iğne merkezden iğne getirtme sıkıntımız vardı..birde devlet ödemiyo..tabi ki biz 2 kez hakkımızı kullanmıs olduğumuzdan dolayı, bize o hak vurmuyo..zaten şu basbakanımıza çok kızıyorum.. sesimin ulasacağını bilsem, neler demezdim ki ona şu tedavide sıkıntay girdiğim konulardan ?
hem evlenen çiftelrden 3 çocuk istemeyi biliyo..
ama bunu olmayan ciftelri de var ..neden bunları 1-2 hak tanıyorda.. sonrasında başının çaresine bak der gibi.. kendi haline bırakıyo..???
zaten girdiğimiz onca sıkıntı..verilen onca masfrafın ardından Allahım bi alabileydik ettiğimiz masrafların çektiğimis sıkıntıların karsılığını..
yani sabır diyorum bskada birsey yok ..
çalısmadığımdan dolayı da esime de destek olamıyorum bu da bana bi sıkınıt yapıyo sanki..diyorum çalısıyo olsaydım esime destek olurdum,benmde bi katkım olurdu..bu da canımı sıkan en basından beri ayrı bi nokta olmusdur her zaman için ..
ahhh canlarım ahh.. Rabbim kimseyi böyle sıkıntılara düşürmesin..
hayalotum yazmışın nerde bu kızçe diye
biraz bundan dolayı giremedim topiğe ..keyfim çok yokdu..
bired haftasonu olduğu için esimle evdeydik .. dün alsverise gittik mtfak, pazar alısverisi fln..eve gel yemek yap topla..aksam oldu çay iç derken.. yorulup kalmısım tv basınad uyumusum..
bugünde aha bu saat oldu yeni vaktim oldu..
birde cuma günü adet günümdü yavaştan gelmeye basladı o günü smdi normal geliyo..bundan yana da arada karnım ağrıyo..
birnde sanki kızlar.. ilaçlardan mı ne.. farkettim .. :26::26:böyle parça seklinde koyu renkte pıhtılasmıs kanlar geliyo gibi geldi
insaAllah iyi biseyldir bu ilaçlar temizlik yapıyodur içimde..yarın olsun hemsireme danışayım bir ne dicek bakim..
zaten persembe sabahtan hastenemized olucaz.. bakalım o günü ne dicekler bize.. yine bska iğne çıkarmasalar başıma
kan alma ve ultrason olur yine.. bskda ne derler bilmiyorum..hayırlısı bakalım..
ama şu var ki.. sanıyorum ki... islemlerin bitmesine 2 hafta kaldı..yumurtalara verilen iğne ilaçları itibariyle istenilen kaliteye geldiğinde toplama islemi olur diye düsünüyorum..:26:
birde hayalotum.. esnin tahlili için kızların dediği gibi insaAllah iyi bir sonuç olmusdur..ben çok anlamıyorum..
eğer esinden dolayı birsey çıkmaz ise, sana direk asılama yapabilirler tatlım.. ki benim içime de öyle doğuyo..
sanki asılamayla bebisin gelicek.. hadi hayırlılı balım.. Rabbim göndersin artık kuzunu
selencelkimm..tatlım görüsemiyoruz.. biz ne zaman geçecez bakalım o mide bulantılarınaAllahım çok çabuk hamile kalan benim şu yazdığımı okusa varya, sen deli misin der.. evt deli olmayı kabul ederim derdim, sıkınıt çekmeyen ne bilir
medcezirimm..balım hadi insaAllah klomenle startı verdiniz bakalım..bebisin de sağlıklan gelir insaAllah..
Gulcanm...hersey bizler için cnm..değerinin düstüğünü yazmışsın..biraz geçmisten okudum..scorpimin dediği gibi dıs gebelik olabilir.. Rbbim bi an önce şifasını versin balım.. geçmis olsun simdilik..
gurbetkızçem.....keserim.....Aysem......
. bska unuttuklarım ksrma bakmasın.. kafam bi ton .. insaAllah atlatıcaz bu günleri.. tedavi işi zorr..
herkesi öpüyorum... smdilik bnden bu kadarr
hoşgeldın bıtanemmm
herkese i,yi pazarlar nasılsınız kızlarr
beni sorarsanızz aynı bulantı ile mucadele ediyorummo yüzden gelemiyorum pek
keserim hoşgeldınnnnnnslm canım evet geçmişi okuyordum malum 4 gündür yokum neler olmuş bitmiş dye merak ettim.kayınvaldem ameliyat olmuştu yanına gtmştk bugün geldik canım bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamişliık:) yerm ben o fındığı
allahım çok şükürrrrrsonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
ben sokağın başında dururken eski bir komşumuz yanıma geliyor..ve hayırlı olsun scorpi ikisi birarada olmuş diyip gidiyor.böyle saçı başı yapılı havalı yürüyüp geçti önümden.teşekkür ediyorum ama sonra diyorum ki ben daha hamile değilim ki bu abla ne demek istedi şimdiiiiii
gördüğüm rüyalar çıkar benim..malesef iyi yada kötü mesajım gelir..sanırım bebek mesajı da böyle geldiiii
teşekkürederim umudummm..Amin inşallah bu sefer sürer hami,leliğim..
cnm sen şimdi bu adetten sonra tüpe geçicen dimi hayırlısıyla..
o parçalar rahi,m temizlendiğinden geli,yordur kuzum..benim de bu ay öyle çok parça gelmişti ki korkmuştum..rahim duvarın dökülüyor demekkiii.inşallah hamileliğe hazırlanıyor tatşlımmmmmm
haklısın bu tedaviler çok pahalı ve devlet karşılamıyor..aşlında olana kadar karşılamalı..en azından devlet hastanelerinde bu hakkı tanımalılar..hiç parası olmayan yapmasın çocuk heralde..ama lafa gelince 3-5 yapın diyorlar..ama nasıllll
Allah eşine bol kazanç versin cnm..hepsinin üstesinden gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldın bıtanemmmaz kaldı bulantılarının gecmesıne balım dualarım senınle bıtanem senı sevıyorummm
keserim hoşgeldınnnnnnnasıl gectı duzeldımı bıtanem kayınvalıdenın ayagı bıraz basabılıyormu ustune:26:
allahım çok şükürrrrr
hayırlara cıksın acep ikizmi geliyor scorpım
scorpionsum.. haydin gözün aydın.. Rabbim bu kez sağ sağlim meleğini yollıycak sana
ahh kuzum..ben ne sekilde patlarım bilmiyom da.. sizinkilerden çok farklı olur olursa da.. güned 3 iğne yapıyorum kendim..bazen zoruma gidiyor bazen hadi bu kez olucak diye kendimi teskin etmeye çalısıyorum..sadece biri yakıyor iğneni..biri ise çok farklı yapılıyor ve çok pahalı bu..kırmadan yapayım diye esim yanımda ahh bi kırılırsa zaten varya bittim ben..bilerek kırmam tabi de..cünkü, 1 su, 6 toz bunları birbirine aktararaktan en son yapıyosun iğneyi ..elim titremesin diye öyle dkkatil yapıyorum ki.. bi anad kırlırsa artık ne olur düsünmek bile istemiyorum..Allahım insaAllah hayırlısınla yapabilmemi nasip eylesin..sabah 10 da birini yapıyom iğneni.. asıl aksam 6 dan sonra iğne sıkıntım başlıyo benimde..şu anlattığım iğne hazırlama süreci zorluyo beni..karıstırma hali yani..bunu bi yaklasık 15dk da toparlıyorum hepsini bir diğerine aktara aktara..en son yapınca sükür diyorum yaptım...sonra bide 8 de var iğnem 2 tane.. biri yakıyo iste .. snra iki hapım var..
yine buna sükür diyimm.. Allahımdan bu kez gelsinler bebislerim istiyorum...
birde ALPINMm..abin kaza geçirmis kuzum.. geçmis olsun.. insaAllah önemil birseyi yoktur...
masasAllah kuzumm.. Rabbim bu sonucunu kat kat göstersin sana insaAllah sağlıklannyumak yumak meleklerin olsunn
kuzum görülen rüyaların elbet bi hikmeti vardır..bende şu tedavime basladığımdan beri neredeyse bir hamilelikte neler yasancak hepsini kendimed gördüm..ama bunları hiç düsünmemistim..ayrıca öncekilerde de düsünüyodum desem, böyle rüyalar görmediydim hiç..yinede Rabbim büyüktür diyorum..demen gibi canm..Rabbim bizlere bu sekilde meleklerimizin haberlerini gösteriyo..
------------
kızçelerim .. dünden beri giremedim.. cuma günü iğne merkezden iğne getirtme sıkıntımız vardı..birde devlet ödemiyo..tabi ki biz 2 kez hakkımızı kullanmıs olduğumuzdan dolayı, bize o hak vurmuyo..zaten şu basbakanımıza çok kızıyorum.. sesimin ulasacağını bilsem, neler demezdim ki ona şu tedavide sıkıntay girdiğim konulardan ?
hem evlenen çiftelrden 3 çocuk istemeyi biliyo..
ama bunu olmayan ciftelri de var ..neden bunları 1-2 hak tanıyorda.. sonrasında başının çaresine bak der gibi.. kendi haline bırakıyo..???
zaten girdiğimiz onca sıkıntı..verilen onca masfrafın ardından Allahım bi alabileydik ettiğimiz masrafların çektiğimis sıkıntıların karsılığını..
yani sabır diyorum bskada birsey yok ..
çalısmadığımdan dolayı da esime de destek olamıyorum bu da bana bi sıkınıt yapıyo sanki..diyorum çalısıyo olsaydım esime destek olurdum,benmde bi katkım olurdu..bu da canımı sıkan en basından beri ayrı bi nokta olmusdur her zaman için ..
ahhh canlarım ahh.. Rabbim kimseyi böyle sıkıntılara düşürmesin..
hayalotum yazmışın nerde bu kızçe diye
biraz bundan dolayı giremedim topiğe ..keyfim çok yokdu..
bired haftasonu olduğu için esimle evdeydik .. dün alsverise gittik mtfak, pazar alısverisi fln..eve gel yemek yap topla..aksam oldu çay iç derken.. yorulup kalmısım tv basınad uyumusum..
bugünde aha bu saat oldu yeni vaktim oldu..
birde cuma günü adet günümdü yavaştan gelmeye basladı o günü smdi normal geliyo..bundan yana da arada karnım ağrıyo..
birnde sanki kızlar.. ilaçlardan mı ne.. farkettim .. :26::26:böyle parça seklinde koyu renkte pıhtılasmıs kanlar geliyo gibi geldi
insaAllah iyi biseyldir bu ilaçlar temizlik yapıyodur içimde..yarın olsun hemsireme danışayım bir ne dicek bakim..
zaten persembe sabahtan hastenemized olucaz.. bakalım o günü ne dicekler bize.. yine bska iğne çıkarmasalar başıma
kan alma ve ultrason olur yine.. bskda ne derler bilmiyorum..hayırlısı bakalım..
ama şu var ki.. sanıyorum ki... islemlerin bitmesine 2 hafta kaldı..yumurtalara verilen iğne ilaçları itibariyle istenilen kaliteye geldiğinde toplama islemi olur diye düsünüyorum..:26:
birde hayalotum.. esnin tahlili için kızların dediği gibi insaAllah iyi bir sonuç olmusdur..ben çok anlamıyorum..
eğer esinden dolayı birsey çıkmaz ise, sana direk asılama yapabilirler tatlım.. ki benim içime de öyle doğuyo..
sanki asılamayla bebisin gelicek.. hadi hayırlılı balım.. Rabbim göndersin artık kuzunu
selencelkimm..tatlım görüsemiyoruz.. biz ne zaman geçecez bakalım o mide bulantılarınaAllahım çok çabuk hamile kalan benim şu yazdığımı okusa varya, sen deli misin der.. evt deli olmayı kabul ederim derdim, sıkınıt çekmeyen ne bilir
medcezirimm..balım hadi insaAllah klomenle startı verdiniz bakalım..bebisin de sağlıklan gelir insaAllah..
Gulcanm...hersey bizler için cnm..değerinin düstüğünü yazmışsın..biraz geçmisten okudum..scorpimin dediği gibi dıs gebelik olabilir.. Rbbim bi an önce şifasını versin balım.. geçmis olsun simdilik..
gurbetkızçem.....keserim.....Aysem......
. bska unuttuklarım ksrma bakmasın.. kafam bi ton .. insaAllah atlatıcaz bu günleri.. tedavi işi zorr..
herkesi öpüyorum... smdilik bnden bu kadarr
hayırlı olsun canım çok sevindim ALLAH sag salim kucagına almayı nasip etsin canım
yok kızzzzz..değerim ikiz gibi değilllll
şimdi diyorum baska güzel bi gelişmemi olucak acabaaaa:44::44::44::44:
gonzalezim ben inanıyorum bu sefer gelcek senınde bebegın.hoşgeldın kuzum çok özledim gonzalezım
sağol bitanem çok şükür sorun yok gibi şuan eşimdee banada büyük ihtimal rahim filmiyle başlar bakalım yarın belli olcak allahın izniyleeee
anladım kuzum neden gelmedıgını okudum öncesinde merakımdan kusura bakma yazdıydımda zatenama derdi veren rabbım dermanınıda gonderır umudum sadece ınan ve dua etbıtanem benımde dualarım senın le parca düşüyo demişin büyük ihtimalle rahmin temizleniyordur ilaçlar sayesinde bendede nezaman parça gelse kistlerden bir kaçı gitmiş oluyo ama diğer ay malum tekrar cıkıyo yollarını bulamayasıcalarr inşallah umudum birazdaha sabır gonzalezım seni seviyorummmmmmm
ayyy inşallah cnmmmmmmmmminsaAllah balım insaAllah.. boyboy scorpiler gelsin eve insaAllah
cnm zaten tüp için hazırlıklar yapıyoz ya.. günde 3 iğne bunun için balım .. şuan zaten bu iğnelerle yumurtalıklar ve rahim duvarı hazırlanıyor..
ah insaAllah öledir..temizlik yapıyordur bebise hazırlık yapıyodur.. bahar temizilğimi yoksam kusum
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne kaa güzel oluuurrrrrrrrrrrrr.. bana baharlarım gelseeee
ayy sorma kuzum.. kan tahlili için kan ver.. para.. özel hastane olduğu için biraz da böyle.. aman yeter ki sağlıklan bebelerimiz olsun da.. para zaten evlendiğimizden bu yana hep gidiyor.. bi ev alınırdı tabiri çaizse.. zor bi hal araba almıstık 2 tüpten sonar hem gezip kafa toplarız 3. cüye hazır oluruz demistik ama bunun içined yaklasık bi 5senemiz gitmisti.. kredi borcundan .. sükür atlattık o günleri..
Rabbim artık bu günlerimize hayırlı kısmetler versin insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?