- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.461
kısçelerim... ben bi mtfağı toplayıp geliyorum... yemek yediydik balık yapmıstık.. esim kalmıst en son masada.. ben hızlı yedğim için.. e adım bosuna mı hızlı gonzales.. burda da hızlılığımı göstermem lazım
nysem ben bi kaçıyom.. görüsmek üzere..
ne biliyon belki geç olduda seninki daha küçük ama ikiz değeri olmadığını belki tavan yapcak benim teyzoşlarımmmm
belkim bir güzel haberin daha var bitanemmmm kim bilebilirrrr
saolasın balım.. hsbuldum..bnde çok özledim..
hadi insaAllah rahim filim ardından.. bi asılama.. gelsin bebisler
evt kuzum.. öncekilerde böyle parçalar yok gibiydi sanki :26:
yok balım ne kusuru... yerim o kusuru ben
bnde seni seviyorum... hadi kaçtım enisten bi mtfağı toplaysaydın çok karısdı diyo.. artık bi oturdun kalkmazsın diyo
ben gidem en iyisi bi çay koyam gelirim sonra
ayyy inşallah cnmmmmmmmmm
ozaman ilaçlar senihazırlıyor tatlım..tarnsfer bu ay olurmu acaba..artık kızın olursa adı bahar olsunbahar neşesigelsin evine..ama mümkünse ikiz olsunnn..bi kız bi erkek olsun da bidaha bebiş yapmana gerek kalmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ahh cnm bu özeller kan emiyor inan..ama napıcan elimiz mahkum..olsun para yine kazanılr..sağlıklı evlat olsun daaa..daha genciz..kazanırız bitanemmm
ayy ne bilimmmm cnmmm..artık ne gelirse Allahtannnn
cnm ben kaçıyom yemek yapıcam..öptüm hepiniziii
hoşgeldınnn nassınnnn
yıne kaygana geldıııben cıkıyorum bu sorun bugun cozulmıcek sanırım akşama anca gelırım kızçelerimmm öptümmm
canımmmm çalışıyo musun :26:
kuzummm dularım senibleee.. teyzoşlarımız annelerinin göbüşüne koncak bu ay inşşşşşşşşşş
bu ay olmadı ama inşallaaahhh nisan ayından umutluyum bebeğimmmmmmmmm
Rabbim yardımcınız olsun umuduummmmmmmmmmmmmmmmmm
bitanemm Rabbim tez zamanda hepiizeee ve isteyen herkese nasip etsin inşşşşşşşşşş
Canım sen stres yapma nolur, kuzucuğun sıkı sıkı tutunacak anneciğineeee, sadece totoşuna yer açıyo
kuzuuum, ben de çok çok özledim seniiiama denk gelemiyoruz bi türlüüüü :26:
ahhbu dr.lar bi de olaya bizim psikoloimizle yaklaşsa nolur, kuzuummmm endişelenme nolur hayırlısı ile atlatıcaksın inşş.. ondan sonra da hemencecik tekrar hamileliğin olcak ve bu kez meleğin sana sıkı sıkı tutunacaak inşş .. (bu arada arkadaşım kimyasaldan hemen sonra hamile kaldı :)
bitanemmmmmm batınmış dün, heyecanla bekliyorum güzel haberleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
CANLARIM BNE KAÇTIMMMMM, HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUMMMMMMMM İYİ GECELER
Sagol bitanem cok tedirginim su an.insallah bu sefer benimle kalir bebisim.
Darisi tum kizcelerimin basina insallah.nerde bebek isteyen varsa Rabbim kimseyi bekletmesin
sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee
tamam gonzalezim benim kızçem heryerde belli etme hızlılığınıııkıskanıyorummmmmm kıskanıyorummmmmm
bende biraz cıkıcam bi bakem scorpım geldımı dedım bıraz mahalle hanımları gibimdalaştım benım kayganaylada galip geldim ama konusuruk yıne öpüyorummmm
kızzz üçüzmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüne gelırse derken 3 bebiş koymusuninşallah 3üz gelir saglıklısıyla tamam kuzum gorusuruk
hay bu kaygana of offfffffff..bi düşmedi yakandan heeeeeeeeeeeyıne kaygana geldıııben cıkıyorum bu sorun bugun cozulmıcek sanırım akşama anca gelırım kızçelerimmm öptümmm
Amin tatlim insallah bebisin seninledir ve bukez sim ski tutunur annecigine...
Canimmmmmmm cok cok cok ama cok sevindim Allahim hayirlisiyla saglikli bisekilde kucqginada almayi nasip eder insallah ....
selamlar ben gelmis bulunmaktayım
keserim hsgledin nassın kuzum
selamlar ben gelmis bulunmaktayım
keserim hsgledin nassın kuzum
medcezirim de gelmiss.. nassın balımm
yazsaatim hsgledin cnmm .. nasıl gidiyor durumlar, iyi misin görüsemez olduk ne zamandır
kuzuummm nasıl sevindim anlatamamm, Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm içim içime sığmıo valla fena çığlık atasım varrr
çok şükğür kuzum yaaa, aol ne diye aklına takılıyo 124 kimyasal için yüksek bi değer ..
boşuna aklına takılmasın kuzum, tadını çıkarınnnn:122::122: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş, darısı bizlereeeeeeeeeeeee
martta bebiş temellerini atcaz dedin bak oldu işteeeeeeeeee
ben de mart ayını bitirmeden temelleri atcam inş kuzum
canım iim teşekkürler geldim bugün çok şükür sen naptın inşş bebişler gelirr:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?