Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tamam gonzalezim benim kızçem heryerde belli etme hızlılığınıııkıskanıyorummmmmmkıskanıyorummmmmm
bende biraz cıkıcam bi bakem scorpım geldımı dedım bıraz mahalle hanımları gibimdalaştım benım kayganayladagalip geldim ama konusuruk yıne öpüyorummmm

ne biliyon belki geç olduda seninki daha küçük ama ikiz değeri olmadığını belki tavan yapcak benim teyzoşlarımmmm
belkim bir güzel haberin daha var bitanemmmm kim bilebilirrrr

ayy ne bilimmmm cnmmm..artık ne gelirse Allahtannnn
cnm ben kaçıyom yemek yapıcam..öptüm hepiniziii

temem enişteme selammm

evt sanırım ilaçlar yavaştan yavaştan herseyi düzenliyor...
transfer için balım sanıyom ki.. 2hafta sonar islemler bitmis olur..yani suan yumutlalıklar iğneler sayesinde büyüyüp gelisiyorlar ya.. isteline kaliteye geldiğinde yumurta toplama islemi.. ve sonrasınad 3gün üstüne de döllendkten sonar transfer islemi..
artık bahar lar mı gelicek.. cemre ler mi bilemiyorum..
ama kullandığım iğnelerden birinin kağıdında epey bi ikiz olasığıından bahsetmisler..
yani gelsin cemlere gelsin baharlar
haydi kaçtım hiç gidesim yok anam

yıne kaygana geldıııben cıkıyorum bu sorun bugun cozulmıcek sanırım akşama anca gelırım kızçelerimmm öptümmm

Medcezirim canimmm insallah dedigin gibidir umarim hamis kalirim ama okdar allak bullak oldu ki aklim icim kalbim aptal gibi geziniyorum niye bukadar yiprandm anlayamadim uzulmocem desemde uzulmeden alikoyamiyorum kendimi....

Sagol bitanem cok tedirginim su an.insallah bu sefer benimle kalir bebisim.
Darisi tum kizcelerimin basina insallah.nerde bebek isteyen varsa Rabbim kimseyi bekletmesin

Amin tatlim insallah bebisin seninledir ve bukez sim ski tutunur annecigine...

Canimmmmmmm cok cok cok ama cok sevindim Allahim hayirlisiyla saglikli bisekilde kucqginada almayi nasip eder insallah ....

bak seenn.. :44::44::44:
eferim benim balkusuma..demek galibi sensin tmm balım

selamlar ben gelmis bulunmaktayım

k
eserim hsgledin nassın kuzum

medcezirim de gelmiss.. nassın balımm

yazsaatim hsgledin cnmm .. nasıl gidiyor durumlar, iyi misin görüsemez olduk ne zamandır

Son düzenleme:
kuzuummm nasıl sevindim anlatamamm, Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm içim içime sığmıo valla fena çığlık atasım varrr
çok şükğür kuzum yaaa, aol ne diye aklına takılıyo 124 kimyasal için yüksek bi değer ..
boşuna aklına takılmasın kuzum, tadını çıkarınnnn:122::122: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş, darısı bizlereeeeeeeeeeeee

martta bebiş temellerini atcaz dedin bak oldu işteeeeeeeeee

ben de mart ayını bitirmeden temelleri atcam inş kuzum

ne gelırse derken 3 bebiş koymusun inşallah 3üz gelir saglıklısıylatamam kuzum gorusuruk
kızzz üçüzmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüanammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yıne kaygana geldıııben cıkıyorum bu sorun bugun cozulmıcek sanırım akşama anca gelırım kızçelerimmm öptümmm
hay bu kaygana of offfffffff..bi düşmedi yakandan heeeeeeeeeee
Amin tatlim insallah bebisin seninledir ve bukez sim ski tutunur annecigine...

Canimmmmmmm cok cok cok ama cok sevindim Allahim hayirlisiyla saglikli bisekilde kucqginada almayi nasip eder insallah ....

amin gülcanımmm inşallah benimle kalırrr
darısı tüm kızçelerime tez zamanda inşallahhhh

selamlar ben gelmis bulunmaktayım

k
eserim hsgledin nassın kuzum

medcezirim de gelmiss.. nassın balımm

yazsaatim hsgledin cnmm .. nasıl gidiyor durumlar, iyi misin görüsemez olduk ne zamandır

hoşbulduk canım, scorpionsum sayesinde bomba gibiyim ayolllll , çok çok çooooook sevindim ya
sen nasılısn kuzuuuuuummmmmmmmmmmmmm

meeedddddddddddd canımmmm ya valla çok şaşkınımmm umudum da yoktu bu ayy.dedim 3 gün peşpeşe spoşlar yetersiz gelecekkkk..ama oldu inşallahkuzum yaaaa.bakalım değerim yükselecek inşallah umutsuzluk yapmıycammm..valla mart kedisi derken ben de mart kedisi mi oldum neeeeeeeeee
takıl peşime kuzummm mart bitmeden güze haberi alalım sendennn

canım iim teşekkürler geldim bugün çok şükür sen naptın inşş bebişler gelirr:))))

napalım..canım.. günde 3 iğne ile iğnelerle günlerimiz devam ediyor çok sükür tedavimizi yarıladık..
bu persembe sabah merkezimizde olucaz..bakalım kan ve ultrason dan sonar dr um ne dicek..
yumurtalarım nasılmış onları görücem..
iğnemin bitanesi, yumurta azlığında çoğaltan yapısı varmıs sanırım..
insaAllah hersey istenilen düzeyed giderde.. (simdilik çok güzel gidiyo çok sükür) sonunda o müjdeli haberi sizlere verebilirimmm
hayalotum ben geçen giderken de , 2-3hafta olamıycam aranızda,. eve döndüğümde bebisleri de getiririm demistim.. ama yine eve gönderdiler 1hafta üzerine gelicen dedikleri için..gelince hayalotum soruyo..naptın getirdin mi teyzoslarımı diye.. yok dedim vermediler bu kez dee ..

artık smdi ki gidisimde bi 10 günüstüne verirle heralde diye düsünüyorum.. bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…