Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

unuttum meddcezırımmmm
bitanem dua etcen tabi başka bişey paklar mı onları... sende dua et bol bol Rabbim ıslah etsin hepsini...
o 2. seçeneği hiç sevmedim ben aşk olsun o nerden çıktı yaaaaaaaaaa

yok kuzum dua edıyorum edıyorum rabbım dıyorum benı bunlardan uzak tut yollarıma cıkarma dıye edıyorummm
ay nebilem aklıma geldı işte boşver kuzum ınsanda akıl bırakmıyolar iştem

evetttt neyse bız halayımıza devammm edelimmmmmmmmmmmmm
scorpım için hayde hep beraberrrrrr

sagol canım üzül üzül kendimize ediyoruz karşı tarafa bişey olmuyo.. ALLAH havale ettim zaten..ALLAHTAN başka kimsem yok zaten

ayyy keşke hepberaber hamiş olsaydık şöyyle koca bi halay kursyadıkkkkkkkkkkkkkkk

ya ecehanım intihar nedemek öbür dünyada rabbım ona demezkı bu kızı sen buhale getırdın rabbım ocanı sana teslım etmıs kotuluklerden koru dıye ben verdım ben alırım demıs .oyuzden boyle dusunme sakınalah ıslah etsın onlarıııı nedıyelım bizlerden uzak tutsun yarabbım rabbım esınede dogruları gormesı için bi aydınlık nasıp etsın ecehanım
sıkma o tatlı canını ama kendınıde ezdırme evet yaşlı olabılırler ama sende ınsansın bızlerde gelcez oyaslara gelınlerımıze bunları mı yapmamız gerekır yaslı olunca anlamyorummmrabbım kımsenın ne elıne ne dılıne dusursun bıtanem
ben sımdı markete gıtmem gerek eşim geldı işten gelırım yıne çok öpüyorum senı kendıne ıyı bak kuzummm

AMİN CANIM İNŞ aslında bana hep hak veriyoda icraat yok anladınmı onlara bişey diyemiyo.. zamanında abisiyle yengesi geçinememişler kvlerle bizde onlar gibi olmayalım diyo onuda anlamaya çalısıyorum... amin canım kimseyede muhtaç etmesin.. kendimi ezdirmek zorundayım eşimle aram bozulmasın diye malesef buda benim sınavım... k.i.bak

inş canım burası ugurlu topik... ben ikinci aşılama için gittim doktor bu ay dinlen dedi.. bende psikologa bari gideyim dedim..

bbence de cnm bu ay dinlen..ama çalışmayın dedi mi pekii.bi bakmışsın normal yolla olurmuş yaniiii
psikoloğu boşver cnm bi işe yaramaz..bence kendine uğraş bul hobi falan ne bileyim..
bak ben tam 3.5 yıl önce kardeşimi kaybettim ama psikoloğa 1 kere bile gitmedim..sorunları aşmak bizim elimizde cnm.
halısın zor bu kaynana derdi Allah yardımcınız olsun..ama bi beişin olunca tümdünyan değişecek inan..bebişe kadar hobiler bul kendine cnm..

başın sagolsun canım.. yok doktor çalışmayın demedi ilaç falanda vermedi İlk basta kızdım doktora ama iyiki dinlen dedi diyorum şimdi.. kafam rahatladı sanki... eşinin sperm tetsi bayagı olmuş dedi hep o yapılsın hem dinlen dedi.. belki senle bosu bosuna ugrasıyoruz eşindedir sorun dedi.. eşimin test sonucu çok çok iyiydi.. ama oda yarın yine yaptıracak.... evet bizim elimizdede benim burda hiç kimsem yok evden dısarı çıkmıyorum.. eşimde kıskanç oldugu için çıkarmıyo abimlere bile yollamıyo tek kendim.markete bile gitmiyom... sen söyle ben seni götürürüm heryere diyo onla gidiyorum heryere yani anlıcan.... inş bebeşim olursa arkadaşım herşeyim o olucak inş ona öyle ihtiyacım varki.. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.....

amin cnmm.inşallah b u ay kendiliğinden gelir bebişş.sen yine yumoşlarıkaçırma olurmu..
tabi eşine de tekrar bakılsın spoşlar da da bazen dalgalanmalar olurmuş.
ay canım yaa ah bu erkeklerrr.ne var bu kadar kıskançlığa..her yere de onla gidilmezkiii
sabret cnm bebişin gelsin bence eşin de biraz rahat davranacaktır san..hem bebişle ilgilenmekten zaten biyere gitmeye de fırsatın kalmayacak

bennn gelddddddimmmmmm
şey marketten sonra kendımı bilin bakem nerde buldummm
sonram duştu mutfagı topla alınanları yerleştir derkene anca geldımmm
yaw ben bu ay bütün çalışmaları kaçırmısım beyabenım en son yumurtlama 14 imiş 21 güne dönüş meğersem kör olasıcalargerçi zaten çatlamıyodu ama gitttttttiiii son şansım bu ay içinnnnapak didim sen hayalot yinede bi silkelen scorpinin izinden gitmeye söz verdin didim
eee sizlerr naparsınız bakemmmm

heee kuzum vallahi hasta halimla o 3 günden alnımın akıyla çıktımmmmmmm
eeee tabi kocişi de hasta ettim normal olarakkkkkk
her-şey bebiş için...her-şey bebiş içinnnnn

vallah kuzum hasta masta.. gördün işi

dalga geçmeyin lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk gonzalezımmmmnassınnn

inşallah tatlımmmmmm..bu ayki yumoşların süper olur insallah transfern gerçekleşir..oyyyyyyyyy süper olurrrrrrrrrrrrrrrr

ahh balım inşaAllahhh

canım bende iim gttk geldk bebiş bu ayda olmaz yaa orda bişy yapamdk :)

hiç belli olmaz cnm.. scorpinin izinden git sende eywahh scorpim beni öldürceekkk

kız ziyan ettiniz suyu.. gelem de içem barim.. biz burda damacana olduk nerdeyse..
şimdikkkkk herkessss sustuguna gore şeytan similleri kaynıcakkkkk

hayy deli kızz

kız sen ne fenasın.. 3 taş 1 civci hee

Son düzenleme:
canım sz hangi günler çalışma yaptınız

ben diyim.. pzrtesi, salı , çarsmba hayalotum scorpim gebertcek beni kurtar balım
keserimmmm ve umudum nassınızzzz

hayy sükür gelebildim iyiyim balım..
yalnız kolumdan yaptığım iğne yerim çok acıyo .. bu karıstırıp yaptığım olan insaAllah düzgün yapıyorumdur her seferinde..
ters bi yere denk gelmez insaAllahh :26:

valla harap oluyor bizde suartık 1 ay tekrar bızle yaşayacak yavrucak
gonzalezım 3 kez çalıştı ama bu kızçem napam bide scorcip yazmışım

hayalotumm.. enisten yanımdan geçiyordu.. sana selamı varmışş.. öle didi

seni mi benimi gonzalezimmmmmmmmhamiş kaldığına pişman olmasın benım canbonummmallahım kucagına almayı nasıp etsın benım kızçemın yaaa
oy bıtanem kıyamam kuzum sana perşembeye nekaldı bıtanem bakalım nedıcekler inşallah bısey olmaz gonzalezımmm korkma sen rabbım yardımcın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…