Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla harap oluyor bizde suartık 1 ay tekrar bızle yaşayacak yavrucak
gonzalezım 3 kez çalıştı ama bu kızçem napam bide scorcip yazmışım

aaaaa bide scorcip taktiği mi varmısss bak hiç demiyo bize scorpi gördün mü :26::26::26:
bide arkadas olucak valla görürse ben bittim hahahahaah

hayalotumm.. enisten yanımdan geçiyordu.. sana selamı varmışş.. öle didi

ve aleykümselammmmenişteme birşiir bulam didim netten şansına il tıkladığım yerde bu çıktı (ALINTIDIR)

Enişte!

Ah enişte,
Vah enişte,
Oh enişte,
Yaşasın enişte!

Solda enişte,
Sağda enişte,
Yolda enişte,
Yaşasın enişte!

Çayda enişte,
Balda enişte,
Yağda enişte,
Yaşasın enişte!

Aman enişte,
Yaman enişte,
Azman enişte,
Yaşasın enişte!

Git enişte,
Gel enişte,
Kel enişte,
Yaşasın enişte!

Ye enişte,
İç enişte,
Gül enişte,
Yaşasın enişte!

Atlı enişte,
Katlı enişte,
Yatlı enişte,
Yaşasın enişte!

Üzülme enişte,
Süzülme enişte,
Büzülme enişte,
Yaşasın enişte!

Girişte enişte,
Çıkışta enişte,
Balkonda enişte,
Yaşasın enişte!

valla seni de beni de aradan çıkartır bu gidisle bu scorpi
ama ne güzel yaaa.. eğlence çıkdı bize de..
valla banada yapın böle kimbilir nasıl eğlenceli olucak. ..
hem bana yapcak olsanız.. bnde daha çok malzeme var..
amin balım aminn..ben şu atasözünü değistirmek istiyom.. insaAllah tutar yarabbimm

evt az kaldı sükür.. carsmba aksmdan gdicez zaten.. ki sabah 8buçukta orda olcaz bakalım

aaaaa bide scorcip taktiği mi varmısss bak hiç demiyo bize scorpi gördün mü :26::26::26:
bide arkadas olucak valla görürse ben bittim hahahahaah

atla süpürgeme gonzalezimmmm
bu süpürge zamanında kimleri kurtardı hergece taşıdı beyaaaaustayımdır kız kaçırma konusundaaaa

inşallah tutar yarabbımmmm
çıkarır bacım çıkarırbence toplama yapıp bide üstüne çarpar artık kalanlarıda birbirine böler benim scorpimmm
sende malzeme çok umudum sen bittinnnnn her
her an hazırlıklı ol

hahahaahah valla çok güzeldi yaaa okudum enistene de

insaAllah kuzumm
valla smdiden düsünelim kusum biz acaba kaça bölüp, kaça çarpar bizi bu scorpimm
aman benim her yanım malzeme olmus kusum.. yeter ki olsun da.. siz malzemeden çalmayın .. hahah haha
hazırım balkusum

ne tür malzemelermiş bakem bunlarrrmaşaallahhhh
kız sen bi hamişşş ol vallahi dilimden kurtalamıycan :86::86::86::86::86::86:

valla ne çıkarsa bahtına didim eniştemin şanslıymış bu cıktıııanam ilk scorpım sonrada bu gidişle eniştem beni öldürecekkkk

olsun balım güzeldi.. benim hiç aklıma gelmediydi simdiye kadar bi eniste siiri bulmak..
hani küçük kardesim varya benim.. geçen dğm günü olan hani.. o iset enistenin baldızı oluyo..
demin esim mtfakta su içiyodu.. dedim hayalotum senin için şiir eklemis gel bak okimm dedim..
zaten dedi, benim küçük baldızdan hiçbise görmüyoz.. bari bu şiir olsun dedi

valla kuzum.. ikisi de uzakta deseemmm.. ama scorpim seni arar bulmasa, istnbulda

yok yaww o kıyamaz sana , bana.. birde küçük akreplerin hatrı var dimi ama yine yırttık paçayı hayalotumm

eferim.. toton ascık büyükmüs. napim kaymasan sığamıyodum

heya büyüdü gonzalezimmm hamişliğe hazırlık yapıyorummm önceden kendımı bi alıştırayım didimm sonram ayna karşısında yıkım olmasınnn
valla bu d.kontroller beni duba gibi yaptı yaaa

ne tür malzemelermiş bakem bunlarrrmaşaallahhhh
kız sen bi hamişşş ol vallahi dilimden kurtalamıycan :86::86::86::86::86::86:

nebilem .. sen bulamasan bile.. scorpim bulur.. bu dediklerimizin acısını çıkartır o

ne varmıs senin dilinde..:44::44: zaten pabuç gibi onu biliyoz

kuzum ben çıkıyorum artık.. enisten hadi yat artık diyo..
sabah erken kalkıyorum.. sana iyi geceler balkusum.. tatlı rüyalarr.. bol bebisil geceler...
öpüyorum seni balım.. ve diğer kızçelerim sizlerede hayırıl geceler. görüsmek üzere baş başş

heya büyüdü gonzalezimmm hamişliğe hazırlık yapıyorummm önceden kendımı bi alıştırayım didimm sonram ayna karşısında yıkım olmasınnn
valla bu d.kontroller beni duba gibi yaptı yaaa

ahh balım.. asıl sen dubayı bned görecen .. eğer olursa.. ilaçlar hormon ilaçları ya.. şişiriyo
transferden sonra ki ilaçlar hele.. vücut su topladığı için, kilo alımına sebep oluyomuss , bittim ben
artık olduğu kadar napalım.. spor yaparık.. olmadı.. diyetisyene giderimm
umud yine filinta gibim olurr
haydi kaçtım ben balım , yarın konusuruk

Son düzenleme:
:122:
küçük baldızzzeniştem beğenmişşş yupppiiiiii:122::122::122::122::122::122:
anammmmm scorpımmm daha kestırmeden beni bulurrrrr:18::18::18:
ama doğru diyon küçük akrep girdi araya artıkkkteyzoşum beni korur nede olsa bende yengeçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…