Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nebilem .. sen bulamasan bile.. scorpim bulur.. bu dediklerimizin acısını çıkartır o

ne varmıs senin dilinde..:44::44: zaten pabuç gibi onu biliyoz

aaaa pabuç mu varmış benim dlimdeee63:ayyy bu simili çok sevdimmm yaaa ha bunu gonzalezımsen görcen pabuçuuu

anammmmmmmmm kız ben sana 2 saat simill arakene çıkmısın yaaaa
neysem git gitte biraz çalışma falan yapın
kız beraber plates yaparık nolcekkkartık top gıbım yuvarlanıverırız yerlerdeeee
tatlı uykularrr gonzalezımmmm ıyı gecelerrrr

eeee kimsecikler yok artık bende gidem yarın erken kalkcammmmbi doktora gidem bakem kurcalatam yineeeeanammmmmm şimdi scorpım kurcalatma devrinde bitti senin ne etcen gıııııı

neysem beni buralarda yakalamadan ben gidemmm şimdik uykusunda uyanır falan scorcipim neme lazım tek başıma yakalanmıyım
haydık bende gıdıyommmm tatlı ruyalarhepınızeeeeeeeee

Amin bitanem darisi hepimize insallah..

anammm canbonlarım uyuyonuzmu dahaaaa
haydeee kalkın kalkınnn
ben hazırlanıyorum duşa giremsonra malum kurcalatmaya nolur dua etsın guzel seyler soylesınnn
haydık ben kaçtım sızı sevıyorummmmm

anammm canbonlarım uyuyonuzmu dahaaaa
haydeee kalkın kalkınnn
ben hazırlanıyorum duşa giremsonra malum kurcalatmaya nolur dua etsın guzel seyler soylesınnn
haydık ben kaçtım sızı sevıyorummmmm

Hayalotum meleğim benim güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Mercimeğin hemen hemen gelsin durmasın gelsin hemen inşallah.

Allah hepinizin gönlündekini hayırlı kılsın boy boy bebişlerimizi versin inşallah.

Heyecanla umut senin de haberlerini bekliyorum.

Medd_cezir canımıniçi hayırlısı olsun,inşallah senden de en yalın zaman da müjdeli haber alacağız.

Scorpions canım benim gözün aydın,hayırlı olsun Allah sağlıklı hamilelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar yazmıyorum ama gözüm üzerinizde takipteyim şekerler öpüyorum hepinizi.

Telden yazdım hatalı olduysa affola

aaaaa bide scorcip taktiği mi varmısss bak hiç demiyo bize scorpi gördün mü :26::26::26:
bide arkadas olucak valla görürse ben bittim hahahahaah
Len denem yapiyoz demdikmi Allahallahhhh

Madara ettiniz beni kk ya reklam olkdum lennnnnn
canım sz hangi günler çalışma yaptınız
Cnm sen bunlara bakma.yumostan once ve sonra dahil pespese 3 gun
Bebek hastalik beklemezzzz.calismayaydik kactiydi yumoslarrrrrr
Hayir bi keremmm.ctesi pazar pazartesi.zaten hafta ici olsa bitmistim ben.calisan kadinim etim ne budum ne oyle hergun aaaaaa
Bütün matematik ve geometri bilgimi size uyguliycamm.aciortayariniz ayiricam siziiiiiii
Aksami bekleyin arkamdan konusanin karekökünü cikaririm bilesinizzzzzz
valla ne çıkarsa bahtına didim eniştemin şanslıymış bu cıktıııanam ilk scorpım sonrada bu gidişle eniştem beni öldürecekkkk

Hee senin bugun doktorun vardi dimii.doktor z.kamildeydi dimiii.
Benim isyerim oraya 5 dakka mesafede dimiii.
Sen sarisin renkli gozlusun dimiii
Ben oraya gelsem hayalottt desem donup bakarsin dimiiii
Eee simdi gerisini sen dusun anacimmmm

cnm hayırlı olsun.çok sevindim.darısı bizim başımıza inş.bizede dua et cnm.

teşekkür ederim nurlummm inşallah gelir benimde mercimeğimmmteyzoşlarım nasıllarrrhep takip et bizi bırakma senı sevıyorummmmmm

scorcipimmmmmmmmm ben kaçıyorummmmmmm
valla aklıma bile geldi sıra beklerken şimdi didim biri hayalot dese döner hemen kendımı ele verırım dıyem
zeynep kamildiiiii
he kuzum sarışın yeşil gözlüyem
valla bakardım hayalot desen
doru 5 dakka mesafe:18::18::18::18:
bende gerisini düşündümmm:44::44::44:taşındımmmm:44::44::44:............
şeyyyyy
scorcipimm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmm
küçük akrep im nasılllll

offf heleşükür gelebıldım bu saatte kadar sıra bekledım randevu aldıgım halde yaaaa bu yuzden sevmıyorum bu hastaneyııı
aldıgım randevudakı doktor da yoktu baska doktora verdıler benı
alttan muane yoktu alahtan cunku benım yaslarında bişeydı cocuk çok utandım vallaama gerek yokdidi baska bolume gonderdı
infertilite bölümüne gönderdi oraya gittim telefonla randevu al dedi bana kız
eve geldım test sonuclarım ıyı cıkmıs bı sorun yok dedıeşiminde iltihabı varmıs cok az ürolojıye gıdıp ılaç yazdırsın dediöyle işte canbonlarımmm
yarın gıdıcem bakalım o bölüme rahim filmimi dicek aşılamamı dicekkkk
ya inanamıyorum çok çokk çokkkkkkk yaklaştım ben bebeğime hissediyorum bunu artıkkkkk

cnm hayırlı olsun.çok sevindim.darısı bizim başımıza inş.bizede dua et cnm.

sağol esilam..darısı başınıza inşallah..şuan tedirginim geçen sefer kaybettiğm için sevinemiyorum inan..
ama inşallah herşey güzel olacak..
darısı başınıza bitanem..sağlıkla hayırlısıyla inşallahhhh

he yaaaaaa..öyle ben yokken çınlatın kulaklarımııııııııııııııııı
bende seni seviyom bitanemmmmmmmmmmmmm
bilmemki küçük akrep ne alemde..inşallah benimle kalır ona dua ediyorum..şimdilik kasılmalar dışında bi durum yok..ha bide sık idrara çıkıyom.ama eskisinden çok fazla su içiyorum ondan sanırımmmm:26::26:

seyyy scorpim bak açıklayabilirim.. herseyi bu hayalot baslattı :18::18: beni de ortak etti kendine dedim yazmıyalım.. scorpim bize kızar dedim.. yok yazalım dedi.. gel bana uy dedi hahahahahahahahaa

hayalotum biz bittik mi sence.. bak scorpim bize geometri uygulayıp, karakökümüzü çıkartıcakmıs..
sonuç kaç çıkar valla smdiden merak ettim

vallah sen bittin hayalotum..5 dkkymışş... hayalot dese, dönüp baksan.. öpecek seni scorpimm

kızlar nslsınız

hsgledin keserim nassın bakim,:44::44:desem biliyom beni duymıycan

ohh ohh maşallaAllahh.. hayalotum daha ayrıntılı anlat, sana benziyen birine hayalot derse nolcek

hadi balım inşaAllah... Rabbim bu kez yollıycak galiba, benm de içime öyle doğdu kuzum

:44::44::44::44:

scorpimm cankusum nassın bakimm
bnde seviyodum amaaa ondan böyle kanına giriyoz senin kuszum

heh balım... sık idrar, kasılmalar.. insaAllah hep böyle devamı da gelir de, teyzosumuz kocaman olurr

eeeee beni de affettin dimi kuzum
yani küçük kuzunun annesi büyük kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…