- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.581
balım nerdesin..:18::18::18: cezamız kesilcekmis..çabuk gel yalnız bırakma beni
korkma acımayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
offf heleşükür gelebıldım bu saatte kadar sıra bekledım randevu aldıgım halde yaaaa bu yuzden sevmıyorum bu hastaneyııı
aldıgım randevudakı doktor da yoktu baska doktora verdıler benı
alttan muane yoktu alahtan cunku benım yaslarında bişeydı cocuk çok utandım vallaama gerek yokdidi baska bolume gonderdı
infertilite bölümüne gönderdi oraya gittim telefonla randevu al dedi bana kız
eve geldım test sonuclarım ıyı cıkmıs bı sorun yok dedıeşiminde iltihabı varmıs cok az ürolojıye gıdıp ılaç yazdırsın dedi öyle işte canbonlarımmm
yarın gıdıcem bakalım o bölüme rahim filmimi dicek aşılamamı dicekkkk
ya inanamıyorum çok çokk çokkkkkkk yaklaştım ben bebeğime hissediyorum bunu artıkkkkk
seyyyscorpim bak açıklayabilirim.. herseyi bu hayalot baslattı :18::18: beni de ortak etti kendine dedim yazmıyalım.. scorpim bize kızar dedim.. yok yazalım dedi.. gel bana uy dedi haha hahahahahahaa
hayalotum biz bittik mi sence.. bak scorpim bize geometri uygulayıp, karakökümüzü çıkartıcakmıs..
sonuç kaç çıkar valla smdiden merak ettim
vallah sen bittin hayalotum..5 dkkymışş...hayalot dese, dönüp baksan.. öpecek seni scorpimm
hsgledin keserim nassın bakim,:44::44:desem biliyom beni duymıycan
ohh ohh maşallaAllahh..hayalotum daha ayrıntılı anlat, sana benziyen birine hayalot derse nolcek
hadi balım inşaAllah... Rabbim bu kez yollıycak galiba, benm de içime öyle doğdu kuzum
:44::44::44::44:
scorpimm cankusum nassın bakimm
bnde seviyodum amaaaondan böyle kanına giriyoz senin kuszum
heh balım... sık idrar, kasılmalar..insaAllah hep böyle devamı da gelir de, teyzosumuz kocaman olurr
eeeee beni de affettin dimi kuzumyani küçük kuzunun annesi büyük kuzu
heeee iki dakkada sattın hayalotuuuuuu..
bak söylemezsemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben okudum..masaşşah bıdıbıdı bıdıbıdı çınlatmışsınız kulaklarımııııııııııııııııııııı
gelin size matematik öğretcem bennnnnnnnnnnnnn
işin şakası bi yana iyiyim tatlım..sadece biraz tedirginim yaaa değerim yükseldimi düşüyomu noluyo tedirginliği yaşıyorumm...off hayırlı haberler alırım inşallah..
inşallah hepberaber geçer hamileliklerimiz cnm..önümüzdekişay sen ve hayalotum da gelirsiniz süper olurrrrrrrrrrrrrr
benim batta haftaya salı ama pek umudum yok bu ay
umudum seksenbirim seni görmüyorumkaç gündür nasılsın tedavin ne durumda canım
aaaa medzerim gelmiss hsgelmis balımmnassın meleğimm
keserim hsgledin nassın bakim
cnm. herangi birsey yapmadınız mı.. ilaç dr fln :26::26:
benim batta haftaya salı ama pek umudum yok bu ay
keserimmmm umutsuzlukkkkkkkkkkkkkk yokkkkkkkkkkkkk
bak ben de umutsuzdum ama olduuuu..inşallah tamamına erer be sefer..tez zamanda sizlerin de haberini de alırızzzz
canım en son doktora gttğimde yara geçmemişti dondurdu ilaçlarını kullan gebelikte görüşürüz gelmene gerek yok dedi bende eşime dedim bu ayda deneyelm olmazsa doktoru değiştrrz dedm bakalm beklyrm
hmm.. neyi dondurdu cnm anlamadım :26:
cnm eğer içine sinmiyorsa, dr değistirin bu çok faydalı oluyor inan ki..
böyle de sanki bosuna beklemis gibi olunuyor bazen ..
esin de birsey yoktur insaAllah..
snde ki bu ne yarası cnm :26:
şeyy.. şu :44::44:üsteki mor yazıyı okuyamadım. gözlerim iyi seçmiyo daa :44::44::44:
kırmızı yazıyı nasıl da net okuyorum... Hay Allahh
ahh balım insaAllah... baharlarımız bir bir gelicek insaAllah...
bizde pesinden geliyoz artık ne dersen dee
seni seviyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?