- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.661
amin cnmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhh
hep gül kuzum
anammm neka güzelllrabbım nazarlardan korusunnn şuan en küçük teyzoş seninkiii
he kuzum hani bu yazıyı beğenenlerden biri
inşallah kuzum gelırsem neka guzel olurrr
valla son 10 günü dişini sıkıpta 20 30 gün oynatırsan sanıyorum tutuyo birazcık ucundan
kıyamam sanaaaaa.ağlama kuzum yaaaaaaainş. bitanemm eve geldmm baya agladımm başım catlıyo sabah 7 de kalktım gecede uyuyamadım oksuruktenn yatayım ben yarın iş var cok saol bitanemm iyi olmaya calışıcamm kuzummm bnmm
kız demin hayalotum anlattı yahaifi dumanlı olcen.. yani gripli
inş. bitanemm eve geldmm baya agladımm başım catlıyo sabah 7 de kalktım gecede uyuyamadım oksuruktenn yatayım ben yarın iş var cok saol bitanemm iyi olmaya calışıcamm kuzummm bnmm
oğlak olsun keser teyzesine benzesin:)))
kuzum benım üzülme benimde bikere öyle oluyo insan yıkılıyo iyi bilirim.bendede 0.100 cıkmıstı kağıda ilk eltim baktı 100 dedi direk aklım çıktı birdenoff bitanem ALLAHm sabır versin bana ama hamile olabilirsin dediler bana telefonda ögrendm sonucu anaokulunda sesten tam anlayamadım bile ne dediklerini hamile olabilirsin dedi arkadaş hastanede çalışıyo.. sonucun 0.345 demiş ben 345 anladımm ama o kadar cok sevindim kikalbim cıkcak gibi oldu sonra cıkısta hastaneye gıttım doktorum a göstermiş arkadas sonucu negatif demiş.. hala kırmızılar gelmedi ne sancı ne baska bişey gelen giden yokk anlamış degılım bıde adet duzensizliği ıcın tedavi göruyorum güyaa.. hala olmadmmm olsamda gıtsem hastaneyee
hayalotum işin zor kuzum ..şu sayıya baksana bi anacım
umudumm sen hamıle misin ben mi yanlış anladımm
hem üşütmüşümm hastayım grip falan bide hamilelik mevzuları olunca iyice kötü etti beni kuzumm vala cok kötüyümm acayip cnm sıkkın sen nasılsın iyi misin ?
iyiyim cnmmmm.çoook şükürrrr..sen de iyisindir inşallahhhhhhhhhhhhhh
evet cnm yaaaa.sebepsiz gelmiyo sıpalarrr..ama gelecek hepimiz hamiş olcazzzzzzzzzzzzz
kıyamam sanaaaaa.ağlama kuzum yaaaaaaa
heee unutttummm bunun ilacı grip öksürük falannnnn
kuzum benım üzülme benimde bikere öyle oluyo insan yıkılıyo iyi bilirim.bendede 0.100 cıkmıstı kağıda ilk eltim baktı 100 dedi direk aklım çıktı birdenama doktora bi giderizki negatıf napalım kuzum hersey rabbımden bıtanem dualarım senınle olcak ama ınanıyorum ben bıtanem şimdi toparlanma zamanı bıtanem yarın bıraz daha ıyı olcan oburgun bıraz daha sonrakı gun çalışmalarda unutcan napalım herşey bebek için değilmi ayşem kuzum gitcenmi peki doktora kırmızılarda gelmedi diyosun:26:neyın nesıdır bu peki:44:bi görünsen :26:
yok kuzum belli ben şimdiden yollıyayım bebe tulumunu anca gıder
kuzummmmmmmm nolurrr üzme kendini bebeğimmm noluurrrrr, hemen dr. agit kırmızllar geldikten sonra hemen dr.a git sonrasında da bu ayy patlama yapcaz işnşşşşşş
bu arada ben de yarın klomene başlıyoruuuuuuummmmmmm
evet bebeğimm bu ay gelcek sıpalar hiiç kaçışları yooooooooooooookkkkkkkkk
kıyamam sanaaaaa.ağlama kuzum yaaaaaaa
takmıcam vala ya cok kotu oluyormm sonra kuzmm vala bendee sağaa kıyamam yavrumm bnmmm
heee unutttummm bunun ilacı grip öksürük falannnnn
hmm.. ağlayınca açılmışındır.. ağla cnm.. için rahatlar en azından..
gözyaşı acıyı bastırır.. daha güçlü olmanı sağlar ... tecrübeyle sabit
bisey değğil cnm.. hadi yat dinlen sen en iyisi, sabaha dinç uyanırsın
kuzum benım üzülme benimde bikere öyle oluyo insan yıkılıyo iyi bilirim.bendede 0.100 cıkmıstı kağıda ilk eltim baktı 100 dedi direk aklım çıktı birdenama doktora bi giderizki negatıf napalım kuzum hersey rabbımden bıtanem dualarım senınle olcak ama ınanıyorum ben bıtanem şimdi toparlanma zamanı bıtanem yarın bıraz daha ıyı olcan oburgun bıraz daha sonrakı gun çalışmalarda unutcan napalım herşey bebek için değilmi ayşem kuzum gitcenmi peki doktora kırmızılarda gelmedi diyosun:26:neyın nesıdır bu peki:44:bi görünsen :26:
haklısın yavrumm şimdilik gitmicem pazartesıya kadar beklıcemm olmazsam gıdıcem tekrar :16.
yok kuzum belli ben şimdiden yollıyayım bebe tulumunu anca gıder
kuşum ben 1 aydırn yaklasık öksürüyom.. olur dmi yeterli gelir bana :44::44::44:
yeter yeter kıvama gelmişin sennnnnnnnnn
benim bebo öksürerek çıkacak ağlayarak değillllllll
hahahahaha al burdan yak
yok kuzum daha eremedik o mertebeye
ama siparisi verdik..yakın zamanda belli olur
kuzummmmmmmm nolurrr üzme kendini bebeğimmm noluurrrrr, hemen dr. agit kırmızllar geldikten sonra hemen dr.a git sonrasında da bu ayy patlama yapcaz işnşşşşşş
bu arada ben de yarın klomene başlıyoruuuuuuummmmmmm
hadi hayırlısıı kuzumm inş.. ilk denemnizdee olur bebeginnn
evet bebeğimm bu ay gelcek sıpalar hiiç kaçışları yooooooooooooookkkkkkkkk
Allah seni napmasın emi kuşummdemek toslıyıverıcekler ha
kuzum ona bakarsan, benimkilerde onca yıldır bi doğru yolu bulamadılar hahahahane yolmuş anam bu
ay sizi dövecem heeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla kızlarrrr yıllardır akrep bebek hayalim var..eşim ve ben akrebiz diye..mart kedisi olayım dedim oldu...ne bileyim amin melekleri sesimi duydu Rabbime iletti belkideeeeeeee
cnm tahmini doğum tarihinden bak..bence oğlak yakalarsın..ben kasım sonu doğum görüyorum çünküüü
hayalotummdur etme eyleme demek hafif kafa dumanlı olcek he ama yine çalıscan
demek geçecen heyaz hayalotum yaz sen
bak bulur hee..
bak ben dedim scorpim.. hep basltan o, devamı da getiren o
tememhop hop noluyobnde istiyom.. ama sen yandın.. 2 yada 3 olursa, ne alırsan 2-3 alacan
masraflı senin teyzosların
Canlarım ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm
muhabbetinizi kaçırmak istemezdim ama azcık uzansam iyi olcaaakkkk
hepinizi çok seviyorummmm, şimdiden iyi geceler yarın görüşüüürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
keserim oğlak olsa, direk annesine benzicekte..
sen ocağın kaçı kuzum :44::44:
Canlarım ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm
muhabbetinizi kaçırmak istemezdim ama azcık uzansam iyi olcaaakkkk
hepinizi çok seviyorummmm, şimdiden iyi geceler yarın görüşüüürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
inş.. siparişinn seninledirr bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?