Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bız gencız guzelız coktagüzel bebik yaparız.

gooooow gooow gooowww aleyyy aleeeeyyyyyyyyyyyyyyy aleyyyyyyyyyyyyy :) sansımız yüksek go go go alev alevv aleeeeeeeeeeeeev :)

amin cnmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhh
inş. bitanemm eve geldmm baya agladımm başım catlıyo sabah 7 de kalktım gecede uyuyamadım oksuruktenn yatayım ben yarın iş var cok saol bitanemm iyi olmaya calışıcamm kuzummm bnmm
kıyamam sanaaaaa.ağlama kuzum yaaaaaaa
kız demin hayalotum anlattı ya haifi dumanlı olcen.. yani gripli

heee unutttummm bunun ilacı grip öksürük falannnnn

inş. bitanemm eve geldmm baya agladımm başım catlıyo sabah 7 de kalktım gecede uyuyamadım oksuruktenn yatayım ben yarın iş var cok saol bitanemm iyi olmaya calışıcamm kuzummm bnmm

hmm.. ağlayınca açılmışındır.. ağla cnm.. için rahatlar en azından..
gözyaşı acıyı bastırır.. daha güçlü olmanı sağlar ... tecrübeyle sabit

bisey değğil cnm.. hadi yat dinlen sen en iyisi, sabaha dinç uyanırsın

kuzum benım üzülme benimde bikere öyle oluyo insan yıkılıyo iyi bilirim.bendede 0.100 cıkmıstı kağıda ilk eltim baktı 100 dedi direk aklım çıktı birden ama doktora bi giderizki negatıf napalım kuzum hersey rabbımden bıtanemdualarım senınle olcak ama ınanıyorum ben bıtanem şimdi toparlanma zamanı bıtanem yarın bıraz daha ıyı olcan oburgun bıraz daha sonrakı gun çalışmalarda unutcan napalım herşey bebek için değilmiayşem kuzum gitcenmi peki doktora kırmızılarda gelmedi diyosun:26:neyın nesıdır bu peki:44:bi görünsen :26:
hayalotum işin zor kuzum .. şu sayıya baksana bi anacım

yok kuzum belli ben şimdiden yollıyayım bebe tulumunu anca gıder

hem üşütmüşümm hastayım grip falan bide hamilelik mevzuları olunca iyice kötü etti beni kuzumm vala cok kötüyümm acayip cnm sıkkın sen nasılsın iyi misin ?

kuzummmmmmmm nolurrr üzme kendini bebeğimmm noluurrrrr, hemen dr. agit kırmızllar geldikten sonra hemen dr.a git sonrasında da bu ayy patlama yapcaz işnşşşşşş
bu arada ben de yarın klomene başlıyoruuuuuuummmmmmm

iyiyim cnmmmm.çoook şükürrrr..sen de iyisindir inşallahhhhhhhhhhhhhh
evet cnm yaaaa.sebepsiz gelmiyo sıpalarrr..ama gelecek hepimiz hamiş olcazzzzzzzzzzzzz

evet bebeğimm bu ay gelcek sıpalar hiiç kaçışları yooooooooooooookkkkkkkkk

hop hop noluyo bnde istiyom.. ama sen yandın.. 2 yada 3 olursa, ne alırsan 2-3 alacan
masraflı senin teyzosların

Canlarım ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm
muhabbetinizi kaçırmak istemezdim ama azcık uzansam iyi olcaaakkkk
hepinizi çok seviyorummmm, şimdiden iyi geceler yarın görüşüüürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

medcezirim sen simdiden öksürmeye basla.. bide grip ol.. snra gelsin 3 geceler

hemdee çoook rahatladımm vala yoruldum üsütüne iyi geldii
iyi uyurum bu gece

ahh anaammm bildirimlere bakmaya zaman yok ki, 41 bildirim olmuss ben bi bakm geliyom

hahahahaha al burdan yak

yok kuzum daha eremedik o mertebeye

ama siparisi verdik.. yakın zamanda belli olur

inş.. siparişinn seninledirr bitanemmm

Allah seni napmasın emi kuşumm demek toslıyıverıcekler ha
kuzum ona bakarsan, benimkilerde onca yıldır bi doğru yolu bulamadılar hahahaha ne yolmuş anam bu
öle deme çok uzakmış valla zaten yarısı yolda ölüyomuş gonzalezim bazılarıda yolunu kaybediyomuşşşsen şu enişteye yol tarifini anlatmıyonmuuuu
allahım bozmasın hayalini kuzummmrabbım akrebini kucagına almayı nasıp etsınnnn
hayalotumm dur etme eyleme demek hafif kafa dumanlı olcek he ama yine çalıscan
demek geçecen he yaz hayalotum yaz sen

bak bulur hee..
bak ben dedim scorpim.. hep basltan o, devamı da getiren o
annnemmmmmmmm
hop hop noluyo bnde istiyom.. ama sen yandın.. 2 yada 3 olursa, ne alırsan 2-3 alacan
masraflı senin teyzosların
tememhele bi doğurunnn 5er 5er gelıyor tulumlarrr

offf meddım ya telden dolayı sohbete yetısemedım sende cıkıyomusun balım konusamadık ama dınlen kuzum senı sevıyorum tatlı ruyalarrrr

hayırıl geceler bitanem.. tatlı rüyalar.. bizde seni seviyoz kusum.. öpüldüünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…