Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah seni napmasın emi kuşumm demek toslıyıverıcekler ha
kuzum ona bakarsan, benimkilerde onca yıldır bi doğru yolu bulamadılar hahahaha ne yolmuş anam bu

ayyydeli kızlarrrrr.vallahi neşemi yerine getirdinizzz.
Allah ta sizi güldürsün inişallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hep gül kuzum
anammm neka güzelll rabbım nazarlardan korusunnnşuan en küçük teyzoş seninkiii

he kuzum hani bu yazıyı beğenenlerden biri
inşallah kuzum gelırsem neka guzel olurrr
valla son 10 günü dişini sıkıpta 20 30 gün oynatırsan sanıyorum tutuyo birazcık ucundan

şu totemi bana versene ayol nolur ): nasıl tuttu anlatsana ayrıntılı bı sekılde :)

ay sizi dövecem heeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla kızlarrrr yıllardır akrep bebek hayalim var..eşim ve ben akrebiz diye..mart kedisi olayım dedim oldu...ne bileyim amin melekleri sesimi duydu Rabbime iletti belkideeeeeeee
cnm tahmini doğum tarihinden bak..bence oğlak yakalarsın..ben kasım sonu doğum görüyorum çünküüü

yok umudum sen yay çıkar oğlaktan bir önce:))))

abowwww yok anacım yay olmasın
sahi yaa.. hesapladım.. aralık çıkıyo :44::44::44:
nası yapsam ki.. 10 aya mı tamamlasam, azıcık daha disimi sıksam, 10 . ayda çıkartsam

inş. bitanemm eve geldmm baya agladımm başım catlıyo sabah 7 de kalktım gecede uyuyamadım oksuruktenn yatayım ben yarın iş var cok saol bitanemm iyi olmaya calışıcamm kuzummm bnmm

ayy balım gelsen keskee
valla bebis çıkınca diyomus. .içerden zor çıkdım ...hahahahaah

abowwww yok anacım yay olmasın
sahi yaa.. hesapladım.. aralık çıkıyo :44::44::44:
nası yapsam ki.. 10 aya mı tamamlasam, azıcık daha disimi sıksam, 10 . ayda çıkartsam

oğlak olsun keser teyzesine benzesin:)))

tosbam bende 20 yasındayımm inş. bebişlerrimiz fazla bekletmez bizi

canımmmmmmmmmmmmmmmmm kuzummmmmmm ahh o yanlış anlamalar yok muuu
sakın takma bebeğimm bak tosbaanın totemini uygulayıp bi sonraki ay patlama yapcaz hep birlikteeeeeeeeee

canımm sende erken belirtler oldumu???
yok keserim olmadı..yine göğüsler acıdı adet gibi..sadece günüm geçti..ve günüm geçtiği gece çoook güzel bir ruya gördümmmm.
arkadaşlarımın ellerinde çiçekler..bende almaya gidiyorum..birde komşumuz yanıma gelip hayırlı olsun ikisi birarada olmuş diyorrrrrr
şu totemi bana versene ayol nolur ): nasıl tuttu anlatsana ayrıntılı bı sekılde :)

valla bu ay totemim ara vermemek oldu cnm..doktorum günaşırı diyordu..ben onu dinlemedim ilk defa bu ayyy

ovu test kullandım yumoşları takibettim..ama zaten yumoşum çatlarken sancım olur benim..
ha bide bi topikten öğrendik bacakları dikiyon havaya..enişte bacaklarından silkeliyo biraz..yarım saat bacakları indirmiyonnn.ben kendim de bacakları sallamaya devametmiştimmmişteee böleeee

temem kabulll
valla onun formülü cuma cumartesi pazar geceleri hafif gripli olman gerek ama çalışmaya devam canbonum yılmak yok
kız sen bizim scorcipide geçecen 123456789.........noktalar sayı olarak uzuyomu kızçem

hayalotumm dur etme eyleme demek hafif kafa dumanlı olcek he ama yine çalıscan
demek geçecen he yaz hayalotum yaz sen

bak gene başladııı.kızzz yarın bascam hastaneyi heeeeeee..bak bulurum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bak bulur hee..
bak ben dedim scorpim.. hep basltan o, devamı da getiren o

ayy ayşem yaaaa yanlış anlaşma olmuş demekkkkk:26::26:
olsun tatlım güzel günler yakında..sen tedavini ihmaletme kuzum..çok gecikirse doktoruna git..Allah korusun kist falan yapmasın vucut:26::26:

iyiyim cnmmmm.çoook şükürrrr..sen de iyisindir inşallahhhhhhhhhhhhhh
evet cnm yaaaa.sebepsiz gelmiyo sıpalarrr..ama gelecek hepimiz hamiş olcazzzzzzzzzzzzz

ayy ayşem yaaaa yanlış anlaşma olmuş demekkkkk:26::26:
olsun tatlım güzel günler yakında..sen tedavini ihmaletme kuzum..çok gecikirse doktoruna git..Allah korusun kist falan yapmasın vucut:26::26:

yok yavrumm ya en son hsg cekıldım acaba hsg den dolayı gecıkme olabılır mı diye düşünüyorm

dur akrebim vurma kıyma bize kıymaaaaaaaaaaaa
yaw bizim öyle değil.. nolcek simdi :44::44:
yani ben oğlak.. esim akrep ama :26::26:bi orta yol bulsak mı kine
yaw besim olsun dedim de. hiç burcunu düsünmemistim he

yaw işte 1 ay rötar yaparsa kuzularım ocakta gelir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…