- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.641
gıddd gıdakkkkyumurtam sıcakkkkk ay gonzalezımmm yaa gıpraşma gıııı bak cimciklerim haaa kolarımdamı olcen abovvvvv he yaw şu kistlerin karakökünü alsa bare el atmışken şimdik 2 gündür spoşlar tura çıktı ama gerçi garıplerım onca yolu boşuna gıdıyolar nasılsa duvara toslıyıverıcekler
hep gül kuzumayyydeli kızlarrrrr.vallahi neşemi yerine getirdinizzz.
Allah ta sizi güldürsün inişallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
anammm neka güzelllinşallah bitanemmmmm.
az önce tekrar idrarda baktım.çok şükür ikinci çizgi 1 gibi koyu..demekki hcg yükseliyo hemde akşam idrarıyla..
ah kuzum zaten totoyu kuru tutmak mesele..akıntı oluyo az ama su gibi..habire günlük ped değiştiriyom..koliyle alsam iyi olacakkkkk
HAYALOTUM 3 KERE nasıl 3 kere oluyo :44::44:şu hani demiyim,:18::18 nun yaptığından mı
oh oh maasAllah yeni bi takdik de buldunuz.. şak diye şıngın diye.. ula teneke sesi mi çıkartıyonuz ne ediyonuz
heya bayılcam.. o sarı hatun beni görmeye gelecek, hstaneye, o zaman bomba gibim olcam
yaw kuzum neyi düsündüm biliyon mu.. :44::44::44:
simdi scorpim akrep dedi, akrep çıkartıcak insaAllah ta..
e ben simdik.. :44::44:oğlak desem,oğlak çıkar mııı
gerçi simdiden olursa, hesaplarsak ocak ayını buluyo mu kızlar :44::44:
meraba cnm hoşgeldin aramızaaaa..
yap yap totem yapişe yarıyooo.ben de bu ay yaptım tuttuuu
takma kafaya taktıkça kendimiz engelliyoruz zatennnn..bu arada maşallah yaşın da çoook genç..az sabırla bebişler gelecek inşallahhh
HAYALOTUM 3 KERE nasıl 3 kere oluyo :44::44:şu hani demiyim,:18::18 nun yaptığından mı
oh oh maasAllah yeni bi takdik de buldunuz.. şak diye şıngın diye.. ula teneke sesi mi çıkartıyonuz en ediyonuz
heya bayılcam.. o sarı hatun beni görmeye gelecek, hstaneye, o zaman bomba gibim olcam
yaw kuzum neyi düsündüm biliyon mu.. :44::44::44:
simdi scorpim akrep dedi, akrep çıkartıcak insaAllah ta..
e ben simdik.. :44::44:oğlak desem,oğlak çıkar mııı
gerçi simdiden olursa, hesaplarsak ocak ayını buluyo mu kızlar :44::44:
yok umudum sen yay çıkar oğlaktan bir önce:))))
cnm dur üzülme hemen.. yıpratma kendini..
vardır herseyde bir hayır :26:
demek ki bebis olduysa da sağlıkıl olmuyo ki Rabbim izin vermedi..
yinede sükret balım..
napalım, hersey bizler için..
bak bana ben halen savaş veriyorum ..
bu savaşı biz kazancaz kuzum, elbet bigünü bizimde kuzularımız olcak
hadi katıl sohbete,bak hersey güzel olucak, baharlarımız gelicek bizimde yakın zamanda
hep gül kuzum
anammm neka güzelllrabbım nazarlardan korusunnn şuan en küçük teyzoş seninkiii
he kuzum hani bu yazıyı beğenenlerden biri
inşallah kuzum gelırsem neka guzel olurrr
valla son 10 günü dişini sıkıpta 20 30 gün oynatırsan sanıyorum tutuyo birazcık ucundan
abowwwwyok anacım yay olmasın
sahi yaa.. hesapladım.. aralık çıkıyo :44::44::44:
nası yapsam ki.. 10 aya mı tamamlasam,azıcık daha disimi sıksam, 10 . ayda çıkartsam
dahada 8 aylık evliyiz. ve dahasıda var bız 3 aydır yani calısıyoruz.girdik iddaya su an adetım 6 gun gecıktı cumartesı test yaptım negatif cıktı.acaba gec ovulasyonmu oldukı bende yaaa.. aha bak bıde bu düştü aklıma. ayse üzülme olcak bak bu iş bana takılın hayatınızı yaşıyın. ben yenı geldım cok hızlı yazıyosunuz kım nereye keme neden nüçün yazıyor anlamakta zorlanıyorum ama anlaşcaz anlaşcazz :) ::) ::9
off bitanem ALLAHm sabır versin bana ama hamile olabilirsin dediler bana telefonda ögrendm sonucu anaokulunda sesten tam anlayamadım bile ne dediklerini hamile olabilirsin dedi arkadaş hastanede çalışıyo.. sonucun 0.345 demiş ben 345 anladımm ama o kadar cok sevindim kikalbim cıkcak gibi oldu sonra cıkısta hastaneye gıttım doktorum a göstermiş arkadas sonucu negatif demiş.. hala kırmızılar gelmedi ne sancı ne baska bişey gelen giden yokk anlamış degılım bıde adet duzensizliği ıcın tedavi göruyorum güyaa.. hala olmadmmm olsamda gıtsem hastaneyee
kıyamıyom bebelerime napimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
abowwwwyok anacım yay olmasın
sahi yaa.. hesapladım.. aralık çıkıyo :44::44::44:
nası yapsam ki.. 10 aya mı tamamlasam,azıcık daha disimi sıksam, 10 . ayda çıkartsam
yok keserim olmadı..yine göğüsler acıdı adet gibi..sadece günüm geçti..ve günüm geçtiği gece çoook güzel bir ruya gördümmmm.canımm sende erken belirtler oldumu???
şu totemi bana versene ayol nolur ): nasıl tuttu anlatsana ayrıntılı bı sekılde :)
temem kabulll
valla onun formülü cuma cumartesi pazar gecelerihafif gripli olman gerek ama çalışmaya devam canbonum yılmak yok
kız sen bizim scorcipide geçecen123456789.........noktalar sayı olarak uzuyomu kızçem
bak gene başladııı.kızzz yarın bascam hastaneyi heeeeeee..bak bulurum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımmmmmmmmmmmmmmmmmkuzummmmmmm ahh o yanlış anlamalar yok muuu
sakın takma bebeğimm bak tosbaanın totemini uygulayıp bi sonraki ay patlama yapcaz hep birlikteeeeeeeeee
off bitanem ALLAHm sabır versin bana ama hamile olabilirsin dediler bana telefonda ögrendm sonucu anaokulunda sesten tam anlayamadım bile ne dediklerini hamile olabilirsin dedi arkadaş hastanede çalışıyo.. sonucun 0.345 demiş ben 345 anladımm ama o kadar cok sevindim kikalbim cıkcak gibi oldu sonra cıkısta hastaneye gıttım doktorum a göstermiş arkadas sonucu negatif demiş.. hala kırmızılar gelmedi ne sancı ne baska bişey gelen giden yokk anlamış degılım bıde adet duzensizliği ıcın tedavi göruyorum güyaa.. hala olmadmmm olsamda gıtsem hastaneyee
şu totemi bana versene ayol nolur ): nasıl tuttu anlatsana ayrıntılı bı sekılde :)
scorpionsumm ayşem nasılsınızzzzzzzzzzzz
tosbaamm bayıldım ayol tohum toprak olayınaaa.. yok kuzumm sebep aramayın boşa, bebiş gelmek istemeyince tohuma toprağa bakmıyooooooo
inşş çok beklemezsiniz kuzummm
ayy ayşem yaaaa yanlış anlaşma olmuş demekkkkk:26::26:
olsun tatlım güzel günler yakında..sen tedavini ihmaletme kuzum..çok gecikirse doktoruna git..Allah korusun kist falan yapmasın vucut:26::26:
ay sizi dövecem heeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla kızlarrrr yıllardır akrep bebek hayalim var..eşim ve ben akrebiz diye..mart kedisi olayım dedim oldu...ne bileyim amin melekleri sesimi duydu Rabbime iletti belkideeeeeeee
cnm tahmini doğum tarihinden bak..bence oğlak yakalarsın..ben kasım sonu doğum görüyorum çünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?