- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.681
yavrularrr hepinize iyi gecelerrr ben kactımmm hepiniziii coook seviyorummiyikiii varsınızz canlarımmm
aminn kuzummmmmmmmmmmmmmöle deme çok uzakmış valla zaten yarısı yolda ölüyomuş gonzalezim bazılarıda yolunu kaybediyomuşşş sen şu enişteye yol tarifini anlatmıyonmuuuu
allahım bozmasın hayalini kuzummm rabbım akrebini kucagına almayı nasıp etsınnnn
annnemmmmmmmm
tememhele bi doğurunnn 5er 5er gelıyor tulumlarrr
offf meddım ya telden dolayı sohbete yetısemedım sende cıkıyomusun balım konusamadık ama dınlen kuzum senı sevıyorum tatlı ruyalarrrr
anammm keserimm biz napalımmm hayırlısıyla eve 3. arkep gelecekkkkkocak 20 kuzum eşim bizm bebşin oğlak olmasını istemyo bir eve bir oğğlak y eter diyo :)
Canlarım ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm
muhabbetinizi kaçırmak istemezdim ama azcık uzansam iyi olcaaakkkk
hepinizi çok seviyorummmm, şimdiden iyi geceler yarın görüşüüürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
öle deme çok uzakmış valla zaten yarısı yolda ölüyomuş gonzalezim bazılarıda yolunu kaybediyomuşşş sen şu enişteye yol tarifini anlatmıyonmuuuu
tememhele bi doğurunnn 5er 5er gelıyor tulumlarrr
offf meddım ya telden dolayı sohbete yetısemedım sende cıkıyomusun balım konusamadık ama dınlen kuzum senı sevıyorum tatlı ruyalarrrr
yavrularrr hepinize iyi gecelerrr ben kactımmm hepiniziii coook seviyorummiyikiii varsınızz canlarımmm
ocak 20 kuzum eşim bizm bebşin oğlak olmasını istemyo bir eve bir oğğlak y eter diyo :)
heyaw.. kimi sehit gidiyo.. kimi nereye gidiyo belil değil.. yolunu kaybedenler metro da bir oyana bir buyana gidenler gibimdir heraldeAllahım bu nasıl bi tariftir öyle
uyyyy hmde 5 er 5 erbi gelmesin bak napçam seni
öle kimlerle konusup bizi aldatıyon he hayalotuminsan bide umudunu arar tutmayın gebertcem bu kızı
ayyy gelebildimmm sonunda bugüne
eeee nabıyonuz bakemmmm
hsgeldin balkusum
napalım gördüğün gibi.. 3 gece konumuzscorpionsum konuğumuz konuyla ilgili bizi epey bi aydınlattı saolsun
bska da iyice delirdik, daha ne diyem ki
valla ben bilmem adama de yumurtan ne tarafta gelısıyosa soyle enısteme otarafa dolu gondersın spoşlarııı
yollamassam bunun gıbı olıyım
bi arakadasım aradı kısstten amelıyat olcaktı gonzalezım olmamıs sezeryanı var dıye doktor kabul etmemıs once hamıle kal dogumda hallederız demıs buda 2.yı daha ıstemıyo öyle işte balımmm rabbım şifa versın
kız aramammı hazır hedıye dakkalarımda var neka şanslısın yaaa
emekdarr hoşgeldinn canım aramızaaa
scorcipimmm beniimmmmm
bak ben dün varan 1bugün varan 2 yanlız varan 3ü yakalamam için scorcipimden taktik almam lazım benimki daha yanaşmıyoda
yaw kuzum onca yıldır ne tarafa saldıysa bi tutturamadık şu işibir türlü sposla yumosu bas göz edemedik
zaten biliyosun.. hazıra koncaz bu ay.. saldık çalısmayı bi kenara.. öyle 3 gece fln zaten ömrümde görmedim ben
yollarken kuzum snde gel
hmm Allahım sifa versin balkusum
Allahım gecenin şanslısı ben miyimay çok sevindim yaaa
hadi ara ne zaman arıcan
valla ikidir benimde gözüme takılıyodu ama hiç yazmadı :26::26::26:
bu deliler ne konusuyo mu diyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?