- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.621
ayyydeli kızlarrrrr.vallahi neşemi yerine getirdinizzz.yettim gayreeeescorcipimmmm gellllllll koşşşşşşşşşşşşşşşşşgonzalezi yakaladımmmmm hadi çabuk bak kaçırcam şimdiii
bak acımıycakkk işte gonzalezimmm az dur gıpraşma
he kuzum acımıcak şuan kollarımın arasındasınnnn
bakalım scoorcipimmmyarın belli olcek inşallah
kız gün doğmadan neler doğar ben çatlamayan yumurtayla neler yapıyom bi bilsensizin tek sorunuzu günleri yakalayın yeter
anammm sen beni hiç görmüyon yaaanevar 81 de gel biraz hayalota bak alalaaa hoşgeldın melekim
hoşgeldın canımnasılsınnn
hazırımmmmscorcipime söylermisin gonzalezim karakökümü alırken spoşlarıda almasa bareee onlar lazımda bana
bende burdayım bendeeenabersın meddcezırım bıtanem
hmm.. anladım tosbam.. kız 20 yasında tosbağ mı olur heç
kız bu yaşta psiko boçuk olur mu, bak bağagencecik hatunum çıttır mı çıttır kıttır mı kıttır hahahah
Allahım delirdim sanırım
yalnız.. dalga geçerken dikkatli şeyler söyliyelim, dua anına denk gelir.. mazaAllah... yıllar boyu uğraşır kalırsın
Aysemm hsgeldin ..
e smdik nasıl oluyor, hiç bilmiyorum şu sonuçları :26::26:
inşallah bitanemmmmm.kalcak kuzum busefer annesını bırakmıcak inşallahhh oh neka güzel bol bol çık wcye ama toton kuru kalsın emiiiii
baksennnnnnnnkız sen bana didin süpürgene atlıcam didinn ben sana yok seni alamam kaçıramam scorcipim kızar didim kız sen bugun dolanırken saksı mı yedın kafana vallahı gelır gıdıklarım seni haaaaa valla bana benzıyen bırıne hayalot derse karsısındakı ha boyle bakcak nolcek gonzalezım
kızçem tosbam canbonum hoşgeldinnnngel iddasına girelim 3 kere yapcaz çalışma bakalım kim hamıle bende inanıyorum bir gün olcekte artık şakkk diyemiii şangırrr diyemi bilemiyorummm
tabı kuzum benım güzel kızçeyiiinerde görsen bayılırsın
çıkarlarrrr çıkarlarrr bak scorcipime akrep akrep dedi ahanda akrep geldıııııbide bunun mart olayı vardı o ayrı sen düşün artık gerısını
her ay hamileyim bu kez dedim hep negatif cıktı . önumuzdekı ay bukez hamıle diğilim dicem hamile cıkcam. totem yapıyorum arkadaşlar ahanda yazdım buraya gelecek ay hamile kalıp yazıcam inşallar:) sizde öyle yapın salın gitsin takınca valllahi hormonlarımızı etkiliyoruz ve bebek olmuyor yıyın ıcın yatın eğlenın gezın tozun.göreceksınız bırgın şak diye gelecek o an sızde sasıp kalacaksınız ben ınanıyorum bırgun hepimiz gebiş olcaz :):):):):):)
ayşemmmm kuzum sıkma canını nolurrrolcak inşallah gelcek benım teyzoşum annesını göbişine bir gün hayırlısı olsun kuzum napalım kısmet boyleymıs önümüzdeki maçlara bakcaz artık napalım
gıddd gıdakkkkbak seennndemek yakaladın he sen neyi yakalıyon, tavuk mu he al sana al sana
dmek acımaycak he..bağane gıpraşçam işte gelde yakala
kollarında olim de, bska bise deme bağa
demek ne var 81 de he
tememmsöylerim.. bnde almaya baslamısken,. kakakök fln.. kistlerin karakökünü alsın dimi işe yarasın barim
hoşbuldum canımcııımmmmmmmmmmmmm, sen diyince geçmişe dönüverdim azcıkın
aramıza hoşgeldin canımmmmmmmmm
amaaann boşver bebeğimm, asıl olsa herşey bebiş içinnnnnnnnnnnn
anammmm kedilerimiz gelsin de mart nisan fark etmeeezzzzzzzzzzzz
hoşgeldin canımcımmm.. ayyy ben senin totemini yerim, yerim yerimmmm
şekerim ben bunu her ay yapıyorum ama en fazla 2 gün sürüyo, sonra yine gün saymaya başlıyorummmmm
ama bu ay klomene başladık işin tuhafı acayip bi rahatlama oldu ben de sanki klomeni kullanınca hemen tutacakmış gibiiii
ya tutarsaaaaa
canım valla bence hiç bekleme değiştir dr.unu.. valla bazıları hiç halden anlamaz oluyo yainş dr. değişikliğine gerek kalmadan hamiş haberini alırız bebeğimmm
ayyyyyy canımın içi de gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
naıslsın hayalotum, dr.a gitmişsin ayy kuzuumm iyi ki değiştirdin dr.unu yaaaaaaaaaaaaa
sen önce kalırsan ben sana hastane cıkısı takım göndercem bebişe :) ben kalırsam sen bana :) 3 kez mı yapcaz :) yoksa 3 gecemi :) sımdı malum gecede........123456789.... puhahahahahaahaha :)
HAYALOTUM 3 KERE nasıl 3 kere oluyo :44::44:şu hani demiyim,:18::18 nun yaptığından mı
oh oh maasAllah yeni bi takdik de buldunuz.. şak diye şıngın diye.. ula teneke sesi mi çıkartıyonuz en ediyonuz
heya bayılcam.. o sarı hatun beni görmeye gelecek, hstaneye, o zaman bomba gibim olcam
yaw kuzum neyi düsündüm biliyon mu.. :44::44::44:
simdi scorpim akrep dedi, akrep çıkartıcak insaAllah ta..
e ben simdik.. :44::44:oğlak desem,oğlak çıkar mııı
gerçi simdiden olursa, hesaplarsak ocak ayını buluyo mu kızlar :44::44:
ayyydeli kızlarrrrr.vallahi neşemi yerine getirdinizzz.
Allah ta sizi güldürsün inişallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Beta hsg sonucumm 0.345 .............
h.b bitanemm off sorma çok karışıgım bi hamilesin diyolar sonra yok değilsin diyolar anlamadımm cok morelim bozukk
sen önce kalırsan ben sana hastane cıkısı takım göndercem bebişe :) ben kalırsam sen bana :) 3 kez mı yapcaz :) yoksa 3 gecemi :) sımdı malum gecede........123456789.... puhahahahahaahaha :)
hayalotum ..yırttık abicim yırttık
h.b bitanemm off sorma çok karışıgım bi hamilesin diyolar sonra yok değilsin diyolar anlamadımm cok morelim bozukk
scorpionsumm ayşem nasılsınızzzzzzzzzzzz
tosbaamm bayıldım ayol tohum toprak olayınaaa.. yok kuzumm sebep aramayın boşa, bebiş gelmek istemeyince tohuma toprağa bakmıyooooooo
inşş çok beklemezsiniz kuzummm
temem kabulll
valla onun formülü cuma cumartesi pazar gecelerihafif gripli olman gerek ama çalışmaya devam canbonum yılmak yok
kız sen bizim scorcipide geçecen123456789.........noktalar sayı olarak uzuyomu kızçem
ayşem noldu ki işimdiiiiii:26::26::26::26:
yanibu sonuca göre değilsin..ama tregl oldun mu..kim hamilesin dediiii..test mi hatalı acabaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?