Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ıyıyıym sukur 7 aydır ıstıyoruz bız bende de tembel yumurtalık var tedavıde gordum ama malesef hala sonuc alamadık

hmm.. eşinde birsey yoksa..
soğan kürünü yapsana.. bak bu hem rahim ve yumurtalıklar için iyi geliyo bebis olmasına yardımıc oluyo :26::26:

bunu yapp şuan hamis arkadas var

peki dr a gittiniz mi :44::44:

burası ne guzelmıs ya bende ugrasacak bıseyler arıyodum vallah ıyı geldınız ha sagolun :))

ooo sorma.. buraya takılan bida evin işlerinin yolunu zor buluyo

hayalotum emekdara şu smileyleri de öğret

biz de burda kaynatıyoz vallahi. kimi gülüyoz, kimi ağlıyoz , öyle işte

sen en iyisi mi buraya hep gel

yaş kaçtı cnm

Son düzenleme:
hmm.. eşinde birsey yoksa..
soğan kürünü yapsana.. bak bu hem rahim ve yumurtalıklar için iyi geliyo bebis olmasına yardımıc oluyo :26::26:

bunu yapp şuan hamis arkadas var

peki dr a gittiniz mi :44::44:

evet evet hemde ıkı ay boyunca ıkı gune bı ultrasona cagırdı dktr benı yumurtlama oluyo mu dıye ama malesef ıkı ayda bı defa oldu o da tutmadı zaten

25imdeyım ben daha :)) evet uzulduklerımde oldu rabbım kımseye dermansız dert vermesın ınsallah herkesın nasıbının vaktı var ama ıste dayanıklı degılız bız sabrımız az bıraz

napcan ne didğini, boşver hayalotum

öle.. bana yazdı iştem .. gecenin şanslı talihlisi benimilk msj ve ben

kız smdi beni umud diye görüyor, gonzales kim diyecek simdi

ama ama belkım gonzalez kım dıye bana sorar
emekdarımmmm seni son uyarısım yoksa gelırım valla yanınaaa bak demedı deme banada yazsanaa alaalaaa

evet evet hemde ıkı ay boyunca ıkı gune bı ultrasona cagırdı dktr benı yumurtlama oluyo mu dıye ama malesef ıkı ayda bı defa oldu o da tutmadı zaten

hmm anladım yumurta takibi yapmıs

Allah Allah tedavi sonrası dr ne dedi :26:

bak deminde dedim..
bu soğan kürü.. herseyi düzenliyo..
bu sekilde hamile kalan arkads çok var bu kk da , tavsiye ederim

öğretemde benle konuşmuyokiiii

iyiyiz cnm.. gördüğün gibi delirdik gidiyoruz sen nasılsın bakim
valla bende delirdim sanırım bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi kan testi yaptı sonuçlar yarın çıkacak
keserim mesaj atarken nedıyor sana kuzum :26:
ecehanım hoşgeldın nasılsınnn
emekdarım yahu niye yazmıyon kızçemmmbak gonzalezıme yazmısın

hoşbulduk canım naber

25imdeyım ben daha :)) evet uzulduklerımde oldu rabbım kımseye dermansız dert vermesın ınsallah herkesın nasıbının vaktı var ama ıste dayanıklı degılız bız sabrımız az bıraz

ama ama belkım gonzalez kım dıye bana sorar
emekdarımmmm seni son uyarısım yoksa gelırım valla yanınaaa bak demedı deme banada yazsanaa alaalaaa

öle tabi.. kadın olduğumuz için canımız az oluyo bizim emekdar ..artık Rabbim biliyor, birseyler vesile olmadan olmuyor bu isler.. biraz da vakit saat tutmayınca bizde böyle el mahküm bekliyoruz iste ..
sabır ve dua etmekten baskada çıkar yolumuz yok

bak bu da sabırsızlanan hayalotum..
senin yazmanı can-ı gönülden bekliyo
hemen gonzales kim diye sor nolur nolur

hmm anladım yumurta takibi yapmıs

Allah Allah tedavi sonrası dr ne dedi :26:

bak deminde dedim..
bu soğan kürü.. herseyi düzenliyo..
bu sekilde hamile kalan arkads çok var bu kk da , tavsiye ederim

bu sogan kuru nasıl oluyo aplam yaaa esımde bısey yok cok sukur fazlasıyla ıyı o :)) soganı bende deneyım o zaman

bu sogan kuru nasıl oluyo aplam yaaa esımde bısey yok cok sukur fazlasıyla ıyı o :)) soganı bende deneyım o zaman

bak İ.Saraçoğlu tavsiyeli.. belki tv programlarında, yada net de baksan görürsün..
hamile kalmaya yardımcı diyor .. bnce yap sen..

bak hayalotumda yaptı son zamanlarda. bende yapmıstım.. ekim ayı gibi.. tam tutdu derken, bnm bska seyden gitti.. nyse girmiyim o konuya..

ama sen kesin yap yani .. bnce olucak seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…