- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.761
valla süle enişte beye hayalotun gözleride böyleymiş dee:86::86::86::86::86::86:
ay sen gel bak ben sana resim koymayı öğretcem bide resmının yanına gel bebeğim yazdınmı tamamdır bu işş
demek gonzalezinde pek işyok he
gel burayaöpecem seni
hee gonzalezin de seni seviyor
evet ya kızlıgımdan berı bunla ugrasıyom ben de
gidecegimi söylemiştim sanırım canım.. gittim ilaç verdi.. infertile tedavisi görüyosun dedi doktor ara verdi dedim çok iyi o zaman dedi.. zaten bize sebebsiz çocugu olmayanlar geliyo dedi.. bende öyleyim dedim bu ay korunun dedi... öyle işte
:
ayy cnm teşekkür ederimm.konuşursan ben den de geçmişolsun dileklerimi iletirsin..ben yatıyom kızçeler..belim ağrıyo sanki adetli gibi..umarım bu normal bişeydir..:26::26:
öptüm siziii
aaa bunu bılmıyodum baaak ıyı oldu beyıme dedımde kalk o bılgısayardan dıyo bana ya bununda gamsızlıgı oldurecek benı bı gun
müşteri çekiyorum gonzalezim çaktırmaaaa
bilmemmi beni neka cok sevıyosunbi görsen bi bayılmadığın kalıcak
:
ayy cnm teşekkür ederimm.konuşursan ben den de geçmişolsun dileklerimi iletirsin..ben yatıyom kızçeler..belim ağrıyo sanki adetli gibi..umarım bu normal bişeydir..:26::26:
öptüm siziii
kuzum bende bilmediğin öyle çok sey öğrendim ki burda..
valal simdiye kadar sanki saf saf geziyomuşum ortalıkta gibi hissettim kendimi..
valla insan okuya okuya neler öğreniyo..
o dediğim .. yumurta takibini ben yapmadım ama, bak 8scorpions arkadasımız var.. o yapıyodu.. tam nasıl oluyo o anlatır sana..
ben hiç yapmadım ama yalnıs anlamadıysam önceden yazılanlardan, öyle biseydi..yalnısım varsa düzeltin kızlar ..??
eşin öyle demesin, bizim beyler alışıt valla.. smdi bisey olsa, sor bakim kızlarına ne dicekler diyo
kuzum bende bilmediğin öyle çok sey öğrendim ki burda..
valal simdiye kadar sanki saf saf geziyomuşum ortalıkta gibi hissettim kendimi..
valla insan okuya okuya neler öğreniyo..
o dediğim .. yumurta takibini ben yapmadım ama, bak 8scorpions arkadasımız var.. o yapıyodu.. tam nasıl oluyo o anlatır sana..
ben hiç yapmadım ama yalnıs anlamadıysam önceden yazılanlardan, öyle biseydi..yalnısım varsa düzeltin kızlar ..??
eşin öyle demesin, bizim beyler alışıt valla.. smdi bisey olsa, sor bakim kızlarına ne dicekler diyo
ahanda bingoooooooooooooooooooooooo
gonzalezim bizim umut81benım gonzalezım o en gaymaklısından
nassın canbonum vallahı gormıcen sandım yahu
şimdikkkk bak benim şu yaptıgım gülücük ifadelerinden sendede olsun
yukaradıda nickini yazdığın yer varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyo onu tıkla
solda seçenekleri düzenleye tıkla
daha sonra sayfa acılcak çeşitli secenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle
ve sayfayı ındır kaydet de.
bize yazarken:2: işte bunlardan cıkıcak
hadi yap bakalım anlamadıgın bıyer varsa sor cevaplarımmm
olmadı bende eczaneden de ogrenırım artık
hmm peki öle olsun bakalım
bakim gördüğüm zamanbuna dönmesem yada buna
benim yapmama gerek yoksurlarla çevrili etrafııı
gonzalezim enişten sperm testını aldı ya kızlar cevap yazdımı dıyo akşamdedım hadı yıne ıyısın didim diyoki tüm kkya beni rezil ettın
ahh cnm.. demişindir de..benim şu günlere kafam çok normal deil.. ilaçlar, iğneler aldı başını gidiyo, ay nolur kimes ksruma bakmasın..
insaAllah iyi gelir cnm.. sakin kafa olmak lazımda işte ne kadar yapabiliyoruz..
herseyin bi vakit saati varda işte.. biz bilemiyoz onu, hep biseylyer sebep çıkıyo.. yada nebilim.. sebep yokken sebep olmus oluyo..
hayırlısı cnm.. Rabbim meleklerimiz yollascın insaAllah sağlıklan tez zamanda
oooh oh oh yaptııımmm baaaakkkkkkkkk
biliyorum canım ne kusuru takılma böyle şeylere....amin canım inş.. hayırlısı bakalım bide bunu deneyelim dedim ne zamandır gitmek istiyodum onada gittim artık, bundan sonra saçmalarsam kusura bakmayın canlarım
aferım benım kızçeme
şimdik emekdarımmm bak istedıgın bı resmı masaüstüne kaydet
sonra yıne kullanıcı kontrol panelinden gır solda avatarını değiştir var ordan resim ekleyebılırsın hani benım hayalot yazan yerde leylekamca varya onun gıbı durcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?