- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.741
valla bende delirdim sanırım bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi kan testi yaptı sonuçlar yarın çıkacak
hoşbulduk canım naber
gonzoles kım yaa :-D
inşallah ya bıde benım yumurtalıklarımın kenarlarında mercımek gıbı dızılı kıstler var onlarıda erıtmek lazım belkı onada cozum olurbak İ.Saraçoğlu tavsiyeli..belki tv programlarında, yada net de baksan görürsün..
hamile kalmaya yardımcı diyor .. bnce yap sen..
bak hayalotumda yaptı son zamanlarda. bende yapmıstım.. ekim ayı gibi.. tam tutdu derken, bnm bska seyden gitti.. nyse girmiyim o konuya..
ama sen kesin yap yani .. bnce olucak seninde
valla bende delirdim sanırım bugün psikiyatriye gittim ilaç verdi kan testi yaptı sonuçlar yarın çıkacak
hoşbulduk canım naber
öğretemde benle konuşmuyokiiii
bacılar siteyı daha yenı kesfedıyorum yoksa herkese cevap verırım az sabırlı oluverın sız de :))
bacılar siteyı daha yenı kesfedıyorum yoksa herkese cevap verırım az sabırlı oluverın sız de :))
konusuyorum canım eşim birazdan işe gidecek bişeyler hazırlıyorum gelip gidip yazıyorum
ahanda bingoooooooooooooooooooooooo
gonzalezim bizim umut81benım gonzalezım o en gaymaklısından
nassın canbonum vallahı gormıcen sandım yahu
şimdikkkk bak benim şu yaptıgım gülücük ifadelerinden sendede olsun
yukaradıda nickini yazdığın yer varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyo onu tıkla
solda seçenekleri düzenleye tıkla
daha sonra sayfa acılcak çeşitli secenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle
ve sayfayı ındır kaydet de.
bize yazarken:2: işte bunlardan cıkıcak
hadi yap bakalım anlamadıgın bıyer varsa sor cevaplarımmm
emekdarım.. bak hayalotum snle ilgilencekmişş, az bakıver
ahanda bingoooooooooooooooooooooooo
gonzalezim bizim umut81benım gonzalezım o en gaymaklısından
nassın canbonum vallahı gormıcen sandım yahu
şimdikkkk bak benim şu yaptıgım gülücük ifadelerinden sendede olsun
yukaradıda nickini yazdığın yer varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyo onu tıkla
solda seçenekleri düzenleye tıkla
daha sonra sayfa acılcak çeşitli secenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle
ve sayfayı ındır kaydet de.
bize yazarken:2: işte bunlardan cıkıcak
hadi yap bakalım anlamadıgın bıyer varsa sor cevaplarımmm
inşallah ya bıde benım yumurtalıklarımın kenarlarında mercımek gıbı dızılı kıstler var onlarıda erıtmek lazım belkı onada cozum olur
tamam tamam panık yok ben uygun bı vakıtte yaparım onu beyım ters ters bakıyo bana sımdı konsntre olamıyom o seylere :)
kuzum ne pskiyatrisi yaa :26::26:
tememben sana öğretirim siteyi gonzalezde pek iş yok sen bana takıl 2 gunde kaparsın bu işi gonzalezimmmm senı sevıyorummm
kız sendemi polikistik overlisin ahh benım kader yoldaşımmmminşallah ya bıde benım yumurtalıklarımın kenarlarında mercımek gıbı dızılı kıstler var onlarıda erıtmek lazım belkı onada cozum olur
heh bak kistler için de çok faydalı..
hayalotumda uğrasıyo garibim bu kistlerlerle
insaAllah çözüm olur.. bi yap bu ay bakalım..
bir de soğan kürünü yaparkene.. o ay , eczanelerde yumurta takibi testi var.. onda kırmızı çitf çizgiyi gördüğgünde çalısma yapıyosun artık kaç gün üst üste görürsen çitf çizgiyi.. o gaünlerde çalısma yapcan.. sonra.. sonuç bekliyosun
kız sendemi polikistik overlisin ahh benım kader yoldaşımmmm
:hançek seni tebrik ediyordu kuzum unuttum sana söylemeyi selam söyledi eşinin ayağı alçıdaydı giremiyordu kkya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?