Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlar bende cıkıyorum iyi geceler sizee öpüldünüzz..

kızçelerim gonzalezımle konuştum sabah gıtmışler doktora yumurtacıklara bakmışlarsağda 3 solda 2 yumurtası varmışşküçük olupta gorunmeyen olabılır demıs doktoru yumurtacıkların boyutları 10-11mm arasıymıs suan
sonram cumartesı gunu tekrar bakılcakmıss17 -18mmde çatlatma iğnesi vurabılırım demiş doktorueğer cumartesi pazar pazartesi gecesı buyumus olursa yumurta toplama işlemine geçilecekmiş hayırlısıyladoktoru yumurtacıklarını çok beğenmişşşnet bulabılırse kkya kesın yazar gerçi telden yazmısişte böyleeee dualarımızı eksik etmıyelım inşallahhhteyzoşlarımıııı zı alıp getırmeye az kaldııııı

ooh bu çok güzel bir haber çok sevndm az kaldı mutlu sons

tesekkür ederiim canım rahatladım biraz olsun :)
inşallah ozaman çıkar olduysa bebiş :) forumları araştırdımda biraz hep yazmış kızlar adetime 1 hafta kala pozitif cıktı diye o yüzden takıldı kafama :)))

selam canlarimmm nasilsinizzzz bu aralar canim cok skkin nete giremiyorummm...sizler nasilsiniz bugun biraz daha iyiyimm...

oooooyyy hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tummmmm tummmm tummmmmm canim benimmmm hosgeldinnnnnnnnnn

iim canm bugün evdeym temzlk yaptım oturyrm sen nasılsn burası çok güzel orası nasıl güneş varmı
ay kuzum benım cıkmak zorunda kaldım kusura bakma bıtanembugün burasıda cok guzeldı parçalı bulutlu dıyım ama yaz havası sanki acayım nemliydi havane güzel tertemız olmustur sımdı yuvan
Ohooo o kadar çok şey var kiiii hamile kalmak istiyorum daha ne olsun he heeeee
ozaman hoşgeldın aramıza hıcrancımmmrabbım en kısa zamanda meleğine kavusturur inşallah
tabi oyle çıkanlarda vardır ama her hamilelik bir değilki bitanemoyuzden sıkma canını hayırlısı hangısı ise o olsun
selam canlarimmm nasilsinizzzz bu aralar canim cok skkin nete giremiyorummm...sizler nasilsiniz bugun biraz daha iyiyimm...
habıbtelerin habibtesiiiiiinolduki bitanem canın niye sıkkın ya anlat bakım yıne naptılar benım bıtanem canbonuma
slm kızlar nasılsınız

melekim görüşemik yine ayrı düştükkkk
iyiyiz canbon sen nassın bakemm

habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın canbonum nıye morelın bozuk bakemfındığım nasıl

bilmiyorum canimmmm oyleee bir can sikintisi sen nasilsin habibtemmmm hci gorunmedin bugunn merak ettimmm bende bekliyorum oyleceee kimsecikler yok neredesinizzzz huhu habibteler

iyiyim hayolotum sen nasılsın

umudum seksenbirimden haberin var mı

bilmiyorum canimmmm oyleee bir can sikintisi sen nasilsin habibtemmmm hci gorunmedin bugunn merak ettimmm bende bekliyorum oyleceee kimsecikler yok neredesinizzzz huhu habibteler

canım habıbtem tam kkya gırmısken işim cıktı dışarı çıkmak zorunda kaldım
sen nassın bitanem kçük habıbte nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…