Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok şükür canım.. hayırlısı olsun ah bu hemşireler hep asistan çömezler var hastanede.. çoluk çocugun eline kaldık
ahh canım sorma nasıl tedirgin oldumm.zaten uyuz bir hemşireydi..gitmiş yanlış tüpe kan almış..hadi dedim susayım daha kaç kere gidicem aynı yere..sağol bitanem evet çok şükür..
COK SUKUR HABIBTEMMMMM
çok şükür habibtemmm inşallah böyle ddevam ederrrr
evetttt umudum transfere giderken hepberaber dualar okuyaım..hayırlısıyla toplasın bebeleri gelsin inşallahhhh
scorpimmm.. masaAllah kuzum değerin katkat katlanır insaAllah
Rabbim hayırıl haberler almanı nasip eylesin insaAllah tatlım. öpüyrulm seniii
amin umudum inşallahhh.
birkaç hafta sonra sen daha da yüksek dğerlerle aramıza geleceksin inşallahhh.hanı bebolar bikaç tane olacak yaaaa ondannnn
amin cnm.tedirgin olma.inş.bişey olmıcak.Rabbim saglıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsın inş.
amin cnmmm inşallahhhh
keserin takma kafana onlar daha çocuk..ama o saf niyetleriyle belki de içlerine doğmuştur yakında hamile olacağıon
geldim hayalotummmm fazla kalamıycam ama geldim çook şükürrr

insanların ağzı torba olsa da büzebilsek bitanem yaaa.salla gitsinnnn.
valla inşallah sağlıklı bir hamileyimdir..
sağlıklı güzel birhamilelik için darısı başınıza diyorummmmm tez zamandaaaaaaaaaaaaa

Ayy yaptım dayanamayıpp ama negatif tabikii..
cok sinirr oldumm neden çıkmazkiii

canım çünkü gebelik hormonu adetten 1 hafta sonra salgılanmaya başlıyo genelde.
kan testi için bata en az 2 gün kala
idrar testi için bat ve battan 1 hafta sonra belli ediyor tabı bu sadece genelleme idrarda gebelık olmayıp kanda bellı olanda var oyuzden bekle dedım sen yıne umudunu kesme batını bekle atın 2 gun gecerse bi test daha yaparsın oldumu canım.hadi hayırlısı olsunnn

hayalotummm canımsınnnn..
kuzum çok bekledim yatmadan bi baktım ki sen gelmişsin..çok uykum var tatlım..dün az uyudum..ben seni öpeyim yarın görüşürüz kusuruma bakma bitanem yaaa

tamam kuzum benım tatlı ruyalar dualarımdasın unutmabusefer oldu scorpıonsum senı sevıyorum teyzosumu yerıme oksaaatatlı uykularrrr

8scorpinsum çok sevndim değernn yükselmesne inş kat kat artar darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…