Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bi sayfa daha önde dursun bizim liste geride kalmasın

kendini sıkmadan oku habıbtemmmm
benimde kardeşim yarın sınava girecek bende okuyacam onun içinde
inşallah ıstedıklerı yerlere yerleşirler habıbtemmm

insallahhh habibtemmmmmm kardesim tip istiyorr hedefi her zaman bu oldu...keske yaninda olabilseydimmm

insallahhh habibtemmmmmm kardesim tip istiyorr hedefi her zaman bu oldu...keske yaninda olabilseydimmm

rabbım gonlundekı yere yerleştırsın ınsallah habıbtemmm
benım kardeşimin 2. senesi geçen sene kazandı ama yerleşemedi aylarca ağladı hep bavulunu bıle hazırlamıştı gıdıyorum dıye ama bu sene olur ınsallah

canim cok skkin kizlarrr agliyorummm nedenini de bilmiyorummm belkide biliyorumm ama kafam cok karisik yaaa..

canbonlarım benim bugün fetih suresine başlamam gerek
dualrımı okuyıp yıne gelcem olurmu
bide büyük yasin hatmi yapıyoruz dua topiğinde kabede bağış yapılcak yetiştirmem gerekiyo bugecede okursam çok şükür 41 olcak
ayın 2sıne kadar bıter allahın izniyle
1 saat sonra gelırım yıne öpüyorum hepınızı

ben tesbihimi astım ama sela okunduğu gibi başladım daha bitmeden ezan okunmaya başladı beni bir ağlama tuttu yetiştiremedim vaktinde diye
ama yınede astım tesbihimi
inşallah kabul olur niyetim
allah razı olsun senden

neden habıbtem hamılelık duygusallıgımı yoksa bıseymı oldu kuzum neye stres yapıyosun yaaa ağlama bende ağlarım bak

hamilelikten oncede cok duygusaldimm...simdi birseyler eksik...her zaman eksik birsey konusursam susamam...aglama habuibtemmm kusuras bakmayin canlarim yaa ilaclarimi icmeye calisacam 2 gundur icemiyorum..

hamilelikten oncede cok duygusaldimm...simdi birseyler eksik...her zaman eksik birsey konusursam susamam...aglama habuibtemmm kusuras bakmayin canlarim yaa ilaclarimi icmeye calisacam 2 gundur icemiyorum..

kuzum niyeki oldu boyle bırden bı sorunun var bak ıstersen özelden yaz balım yaüze kendını sıkma o tatlı canını herseyden once bak meleğin senınle artık.senın bır uzulmene oda uzulur senle.onun ıcın gul sevın eglenmene bak olurmu bıtanemherşey cok guzel olcak habıbtem yarın teyzoşumda bellı olcak sonra telaşlar başlıcak bıtanem herşey gelıp gecer sen kendını yıprattıgınla kalırsın kuzumsenı cok sevıyorum ve sevıyoruzzz herzaman yanındayız arkandayız uzakta olsaktaoyuzden aglama sımdı olurmu kuzum kusura bakmada nedemek nekadar çok şey paylatık burda iyi gunlerın yanında kotu anılarda oldu ama gulduk yınede bunu da atlatcan kuzum her neyse canını sıkan emın ol cabuk gecıcekilaçlarını kullan bıtanem onlar gereklı senın için lütfen

ben biraz cıkım yıne gelcem bıtanelerım
habıbtem ne oldugunu özelden yaz merakta bırakma benı senı sevıyorummmm gelırım 1 saatte kadar

ben geldim canlarımmmm ama çok kalamıycam kociş çaya bekliyo.. hemen bi sizee bakayım dedim
ama alpınımı görünce çıkamadım
alpınıımmmm noldu bitanem, yapma böyle nolur fındığını düşün nolurrrrrrrrr

sagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…