Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz

bitanemmm ben de merka içinde kaldım, kocişim hadi hadi diyip duruyo çay için.. şimdilik çıkıyorum, ama aklım sendee :26:

bu arada liste süper olmuş scorpionsum ve hayalotummm ben 3000 ya varis çektim bugün
bir de meryem suresi okudum Allah kabul etsin dularımızıııııı

gurbetkızçem hoşgeldinnnn naıslsın bitanem, özlemişim seni

selam canim kusuruma bakma gormedim yazdigini ... allaha sukur iyiyim is guc iste hafta sonu evdeyim .. bende sizleri özledim canim sen nasilsin?

Feyza gercekten güzel bir isim .. Canim kötü seyler dusunme , olumlu dusun canim benim insallah hersey yolluna girecek en kisa zamanda... kendine cokk dikkat et..

Allah kabuletsin canımmmmm..olacak emin ol olacakkk...o tesbihi yerinden alırken de ağlayacağız eminimmmm

hamilelikten oncede cok duygusaldimm...simdi birseyler eksik...her zaman eksik birsey konusursam susamam...aglama habuibtemmm kusuras bakmayin canlarim yaa ilaclarimi icmeye calisacam 2 gundur icemiyorum..

oyy canımmm sen sussan da ben seni o kadar iyi anlıyorum kiii.ah habibtem ahhh..keşke yakın olaydık ta sana sarılsaydım beraber ağlasaydıkkkkkk

gurbetkizcemmmm nasilsinnnnn ahh ne ozledim seni nerelerdesin cok ozlettin kendini nasilsinn iyiyimisin habibtemmm

oyy canımmm sen sussan da ben seni o kadar iyi anlıyorum kiii.ah habibtem ahhh..keşke yakın olaydık ta sana sarılsaydım beraber ağlasaydıkkkkkk

ahhh scorpimmmmmmm canimsin sen yaaa..bende seni cok iyi anliyorummm...allah teyzosumu korusun:26::26::26::26:

sagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz
olsun kuzum bak geldım yıne asılsın ıyımısın bırazdaha ılaclarınmı içtinmi
Allah kabuletsin canımmmmm..olacak emin ol olacakkk...o tesbihi yerinden alırken de ağlayacağız eminimmmm

inşallah kuzum benimmmvalla yazını okurkende ağladımmmne olcek bızım bu halımızzz

bitanem meddcezırımı ekledim ama sen yine gelince bi bakarsın scorcipim

hayalotumm hosgeldinnnnnn...kardeslerimi gordummmm daha iyi oldummm simdi konusuuyoruzz onlar bana desten ben onlaraaa desten veriyorummm..cok ozlemisimm..:26::26::26:

ben geldim canlarımmm nasılsınız bakalımm
alpınıımmmm çabucak yanına döneyim diye çoook hızlı içtim çayımııııı
iyi misin bitanem benimmmmmmmmm :26:

hayalotumm hosgeldinnnnnn...kardeslerimi gordummmm daha iyi oldummm simdi konusuuyoruzz onlar bana desten ben onlaraaa desten veriyorummm..cok ozlemisimm..:26::26::26:

hoşbuldukkkkkkkk
habıbtemmmmmmmmmm çok sevındımmmmmmmmm kuzummmmmmmmmm
allahım sizileri ayırmasınnnn canım habıbtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz ikinci çizgi çıktı ama öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı

Son düzenleme:

ayyy çok heyecanlandım şimdi bitanem yaaaa :18:
adetine 3-4 gün vardı di mi kuzuummmmm yarın sabah ilk idrarınla tekrarla bi, ayy inşş güzel haberlerini alırız bitanem yaaaaa
inş test bozuk değildir bitanem,belki idrara yeni yeni geçmeye başlamıştır hcg.. sabah idrarında çıkması ondandır bitanemmmmmm

ben geldim canlarımmm nasılsınız bakalımm
alpınıımmmm çabucak yanına döneyim diye çoook hızlı içtim çayımııııı
iyi misin bitanem benimmmmmmmmm :26:
hoşgeldınnnn canbonum afıyet olsun kuzum nasıl gıdıyor klomen

bi var bi yok yani oldu hesap:26:keserim bat neydi liste yokkya unutuyorum hep gonzalezım donsun tedavıden de yapsın yıne lıstemızı

canm evet ellerm titredi valla batım salı günü 26 mart eşim pazartesye kadar bekle dyo

canm evet ellerm titredi valla batım salı günü 26 mart eşim pazartesye kadar bekle dyo

aslında en sağlıklısı batı beklemek ama maalesef kendimize söz geçiremiyoruz ki bu konudaa... bat yaklaştıkça sabrımız tükeniyo sanırım
kuzummm eğer çok aklına takılcaksa yarın hemen kandan baktır bi, beklemek zor yaaaa

piorim keserim hoşgeldınızzzzz

Datliiii hayırlısı olsun hakkında.....

hoşgeldınnnn canbonum afıyet olsun kuzum nasıl gıdıyor klomen

bi var bi yok yani oldu hesap:26:keserim bat neydi liste yokkya unutuyorum hep gonzalezım donsun tedavıden de yapsın yıne lıstemızı

evet canm ya:) baklm bi pazartesi olsunda benm bat salı günü umudum hayırlısyla gelsnde yapıvrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…