- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.401
sagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz
gurbetkızçem hoşgeldinnnnnaıslsın bitanem, özlemişim seni
çalışmak güzel ama evde oluncada sıkılıyo insan dimibaştan beri eşimle kız olursa feyza olsun demiştik şimdiden feyza dye konuşmaya bile başladık şu an aklımızda olan o yani. suyum hala az bu arada.10.haftamda bi kere doktor suyun iyi demişti ozamanda kesem sarkmıştı kanama nedeniyle.bende kendimce kesem sarktı diye az su içmeye başlamıştım.dün gittiğimde yine suyun sınırda dedi..canım skılıyo ya böbrek yada akciğerlerinde bi sıkıntısı vardır dye endişeleniyorum
ben tesbihimi astım ama sela okunduğu gibi başladım daha bitmeden ezan okunmaya başladı beni bir ağlama tuttu yetiştiremedim vaktinde diye
ama yınede astım tesbihimi
inşallah kabul olur niyetim
allah razı olsun senden
hamilelikten oncede cok duygusaldimm...simdi birseyler eksik...her zaman eksik birsey konusursam susamam...aglama habuibtemmm kusuras bakmayin canlarim yaa ilaclarimi icmeye calisacam 2 gundur icemiyorum..
oyy canımmm sen sussan da ben seni o kadar iyi anlıyorum kiii.ah habibtem ahhh..keşke yakın olaydık ta sana sarılsaydım beraber ağlasaydıkkkkkk
olsun kuzum bak geldım yınesagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz
Allah kabuletsin canımmmmm..olacak emin ol olacakkk...o tesbihi yerinden alırken de ağlayacağız eminimmmm
kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1meryem /3000 ya varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
hayalotumm hosgeldinnnnnn...kardeslerimi gordummmm daha iyi oldummm simdi konusuuyoruzz onlar bana desten ben onlaraaa desten veriyorummm..cok ozlemisimm..:26::26::26:
slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz bir çizgi çıktı am öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı
hoşgeldınnnn canbonumben geldim canlarımmmnasılsınız bakalımm
alpınıımmmm çabucak yanına döneyim diye çoook hızlı içtim çayımııııı
iyi misin bitanem benimmmmmmmmm :26:
slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz bir çizgi çıktı am öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı
ayyy çok heyecanlandım şimdi bitanem yaaaa :18:
adetine 3-4 gün vardı di mi kuzuummmmmyarın sabah ilk idrarınla tekrarla bi, ayy inşş güzel haberlerini alırız bitanem yaaaaa
inş test bozuk değildir bitanem,belki idrara yeni yeni geçmeye başlamıştır hcg.. sabah idrarında çıkması ondandır bitanemmmmmm
canm evet ellerm titredi valla batım salı günü 26 mart eşim pazartesye kadar bekle dyo
piorim keserim hoşgeldınızzzzz
piorim keserim hoşgeldınızzzzz
slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz ikinci çizgi çıktı ama öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı
hoşgeldınnnn canbonumafıyet olsun kuzum nasıl gıdıyor klomen
bi var bi yok yani oldu hesap:26:keserim bat neydi liste yokkya unutuyorum hepgonzalezım donsun tedavıden de yapsın yıne lıstemızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?