Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canimmm hosbulduk..gecmis sayfaları okuyordumm..yarın bi aksilik olmazsa yasin okuyacağım bende.. bugn kalkamadm yataktan... Bu arada bisoi msormak isterim.. tesbih astım ne demek :s

tamam kuzum kendını sıkmadan okuya varıste çekebilirsin istersen
bu arada bana scopiosum söylemişti
abdest alıp 41 tane tesbih tanesinin her birine 1 fatiha 3 ihlas okuyorsun..sonra duanı yapıyorsun..o tesbihi kıbleye bakan yöne asıyorsun..dileğin olana kadar oradan almıyorsun..olunca alıp 41 adet tesbih dağıtıyorsun..
sela ile ezan arası yapıyorsun priorim

selam kısçelerimm.. tatlı kuşlarım benimm.. ben geldimm yine Alpınımm kusumm.. noldu sana yaa.. Allahım yardımcın olsun.. ballı habitem benimm scorpimm.. hayalotumm ellerinizie sağlık kuslarımm.. Rabbim gönlünüzden geçen n varsa ve diğer kısçelerimin bütün dilekleriniz kabul olsun inşallah.. keserimm hadı hayırlısı bakalım.. Rabbim gönlünden geçeni kucağına kondursun insaAllahhh bnde biraz uyuya kalmışım biraz önce kanepede yarışmaya bakarken evdekilerle, yeni kalkdım da bi bakim dedim sizlere ..

Son düzenleme:

hayalotummmmmm AllAH KABUL ETSİN BİTANEMMMMMMM
bu cuma ben de yapcamm, ama sela ile ezan arası yetiştirebilir miyim bilmiyorum:26: o saatlerde okula gidiyorum da

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1 Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

medd cezırımı ekledim bıtanem

amin canım inşallah bu ay çoğumuza uğurlu gelcek:)sende minnoşları hayırlısıyla al getr

gonzalezimmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn

ooo masaAllah balım sen bu işi çözdün he

canlarımmmm ben yasin de okumaya çalışcammm ama ya varisi sürekli çekerim... sayıyı da söylerim sizee... vallaa emeğinize sağlık süppper olmuşş
Rabbim dularımızı kabule tsin inşşşş

bu cuma ben de yapcamm, ama sela ile ezan arası yetiştirebilir miyim bilmiyorum:26: o saatlerde okula gidiyorum da

allah razı olsun canbonum inşallah kabul olurrr
valla kuzum ben sela okunurken abdest aldım bıter bıtmez oturdum :26:ama ezan bitti benım yaklaşık bi 10 kere daha çekmem kalmıstı yetiştiremedim galiba başlarda biraz yavaşmı okudum anlamadım ama benımkıde yetişmedi kuzum yınede astım ama tesbıhımı rabbım kabul eder ınsallah
sende as kuzum kabul eden rabbım inşallah hayırlısıyla gelır meleklerımız

valla kuzum scorcip yaptı herşeyi allah razı olsun ben anlamıyom bu işlerden
scorcipim ellerine sağlık kuzukulağımmmm

umudum hoşgeldin bitanemmmmm naıslsın kuzuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm

hsbuldum cankusum nassın bakimm iyidir ne olsun, spoşla yumosu baş göz etme yakındır , onlarla uğraşıyorum sen nassın balım, nasıl gidiyor bıcırıklar ve klomenle aran nasıl :26:

umudummm ne demekkkk..ilk dileğimiz sensin şuann..al teyzoşları gel hayırşlısıylaaaaa
kuzum bak ozaman evdeyken oku..cuma saati de duani yap kuzum..
anammmm keserriiimmm daha regline var ondandır kuzummm.en garantisi sabah idrari tatlım..bak yarın sabah yeniden yap..eğer yine çıkarsa kanda baktır tatşlımmmm..
ama emin ol bişey olmasa çıkmaz 2. çizgi..test bozuk olsa hiç çizgi çıkmazzz
ahhh scorpimmmmmmm canimsin sen yaaa..bende seni cok iyi anliyorummm...allah teyzosumu korusun:26::26::26::26:
amin canımmm uzucuklarımızı Allah korusunn..onlar bize neşe olacak..gidenler geri gelmese de 'ananesinin gülü ve dayısınıngülü '' bize umut olacak
olsun kuzum bak geldım yıne asılsın ıyımısın bırazdaha ılaclarınmı içtinmi

inşallah kuzum benimmmvalla yazını okurkende ağladımmmne olcek bızım bu halımızzz
ahh tatlım insan iyice duygusallaşıyor zamanla..olsun varsın şimdi ağlayalım da sonra gülelimmm
bitanem meddcezırımı ekledim ama sen yine gelince bi bakarsın scorcipim
kızzzz sen kaptın bu işi heeeeeeeee..olmuş bitanemm..ben diğer topiğe bi bakayım kızçelerden katılım varmı

ya ben tesbihibi yanlış yapmısım yaaaa
41 tane yazmısın sen ben dıkkat etmemısım yada aklımdanmı cıkmıs bak yenı farkedıyorum dıyorumkı nnasıl yetişmediiii:26::26::26:
ben 1 tesbıhın butun tanelerıne okudum yaaaahay allah bıdaha yapım şimdik dime
güleni öperimmm valla gülmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tatlım yaaa bişey olmazzzz.
hani cuma saati çok mübarek ya ondan..hani rahmet kapılar açık..dua kapıları açık..yoksa dua herzaman aynı..öyle bir şartı yok..ama en güzel zamanda yapabilmek güzel..sen içini ferah tut şekercimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…