- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.421
Datliiii hayırlısı olsun hakkında.....
Canimmm hosbulduk..gecmis sayfaları okuyordumm..yarın bi aksilik olmazsa yasin okuyacağım bende.. bugn kalkamadm yataktan... Bu arada bisoi msormak isterim.. tesbih astım ne demek :s
evet canm ya:) baklm bi pazartesi olsunda benm bat salı günü umudum hayırlısyla gelsnde yapıvrsn
tamam kuzum kendını sıkmadan okuya varıste çekebilirsin istersen
bu arada bana scopiosum söylemişti
abdest alıp 41 tane tesbih tanesinin her birine 1 fatiha 3 ihlas okuyorsun..sonra duanı yapıyorsun..o tesbihi kıbleye bakan yöne asıyorsun..dileğin olana kadar oradan almıyorsun..olunca alıp 41 adet tesbih dağıtıyorsun..
sela ile ezan arası yapıyorsun priorim
selam kısçelerimm.. tatlı kuşlarım benimm..ben geldimm yine Alpınımm kusumm.. noldu sana yaa.. Allahım yardımcın olsun.. ballı habitem benimm scorpimm.. hayalotumm ellerinizie sağlık kuslarımm.. Rabbim gönlünüzden geçen n varsa ve diğer kısçelerimin bütün dilekleriniz kabul olsun inşallah.. keserimm hadı hayırlısı bakalım.. Rabbim gönlünden geçeni kucağına kondursun insaAllahhh bnde biraz uyuya kalmışım biraz önce kanepede yarışmaya bakarken evdekilerle, yeni kalkdım da bi bakim dedim sizlere ..
selam kısçelerimm.. tatlı kuşlarım benimm..ben geldimm yine Alpınımm kusumm.. noldu sana yaa.. Allahım yardımcın olsun.. ballı habitem benimm scorpimm.. hayalotumm ellerinizie sağlık kuslarımm.. Rabbim gönlünüzden geçen n varsa ve diğer kısçelerimin bütün dilekleriniz kabul olsun inşallah.. keserimm hadı hayırlısı bakalım.. Rabbim gönlünden geçeni kucağına kondursun insaAllahhh bnde biraz uyuya kalmışım biraz önce kanepede yarışmaya bakarken evdekilerle, yeni kalkdım da bi bakim dedim sizlere ..
kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar
[/TD]
[TD]okunan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors
[/TD]
[TD]5 Yasin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482
[/TD]
[TD]1 Yasin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman
[/TD]
[TD]1 Yasin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions
[/TD]
[TD]5 Yasin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek
[/TD]
[TD]707 Ya Varis
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx
[/TD]
[TD]1 Yasin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot
[/TD]
[TD]8 Yasin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir
[/TD]
[TD]1 Meryem/3000 Ya Varis
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81
[/TD]
[TD]313 Ya Varis
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin
[/TD]
[TD]1 Yasin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak
[/TD]
[TD]707 Ya Varis
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
medd cezırımı ekledim bıtanem
kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1 Meryem/3000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]
medd cezırımı ekledim bıtanem
hayalotummmmmm AllAH KABUL ETSİN BİTANEMMMMMMM
bu cuma ben de yapcamm, ama sela ile ezan arası yetiştirebilir miyim bilmiyorum:26: o saatlerde okula gidiyorum da
ayy inşallah kuzummmamin canım inşallah bu ay çoğumuza uğurlu gelcek:)sende minnoşları hayırlısıyla al getr
hsbuldum hayalotummmgonzalezimmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn
canlarımmmm ben yasin de okumaya çalışcammm ama ya varisi sürekli çekerim... sayıyı da söylerim sizee... vallaa emeğinize sağlık süppper olmuşş
Rabbim dularımızı kabule tsin inşşşş
umudum hoşgeldin bitanemmmmmnaıslsın kuzuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm
umudummm ne demekkkk..ilk dileğimiz sensin şuann..al teyzoşları gel hayırşlısıylaaaaaselam kısçelerimm.. tatlı kuşlarım benimm..ben geldimm yine Alpınımm kusumm.. noldu sana yaa.. Allahım yardımcın olsun.. ballı habitem benimm scorpimm.. hayalotumm ellerinizie sağlık kuslarımm.. Rabbim gönlünüzden geçen n varsa ve diğer kısçelerimin bütün dilekleriniz kabul olsun inşallah.. keserimm hadı hayırlısı bakalım.. Rabbim gönlünden geçeni kucağına kondursun insaAllahhh bnde biraz uyuya kalmışım biraz önce kanepede yarışmaya bakarken evdekilerle, yeni kalkdım da bi bakim dedim sizlere ..
kuzum bak ozaman evdeyken oku..cuma saati de duani yap kuzum..hayalotummmmmm AllAH KABUL ETSİN BİTANEMMMMMMM
bu cuma ben de yapcamm, ama sela ile ezan arası yetiştirebilir miyim bilmiyorum:26: o saatlerde okula gidiyorum da
anammmm keserriiimmm daha regline var ondandır kuzummm.en garantisi sabah idrari tatlım..bak yarın sabah yeniden yap..eğer yine çıkarsa kanda baktır tatşlımmmm..slm kızlar ya bişiy dycem bugün test yaptım sabah ilk idrarla bellii belrsz ikinci çizgi çıktı ama öğldn snra tekrar yaptım ama çıkmadı test mi bozktu yoksa sabh idrarı oldğndan mı anlymdm akşm eşim glince onada göstrdm o da gördü valla kafm karştı
amin canımmm uzucuklarımızı Allah korusunn..onlar bize neşe olacak..gidenler geri gelmese de 'ananesinin gülü ve dayısınıngülü '' bize umut olacakahhh scorpimmmmmmm canimsin sen yaaa..bende seni cok iyi anliyorummm...allah teyzosumu korusun:26::26::26::26:
ahh tatlım insan iyice duygusallaşıyor zamanla..olsun varsın şimdi ağlayalım da sonra gülelimmmolsun kuzum bak geldım yıneasılsın ıyımısın bırazdaha ılaclarınmı içtinmi
inşallah kuzum benimmmvalla yazını okurkende ağladımmm ne olcek bızım bu halımızzz
kızzzz sen kaptın bu işi heeeeeeeee..olmuş bitanemm..ben diğer topiğe bi bakayım kızçelerden katılım varmıbitanem meddcezırımı ekledim ama sen yine gelince bi bakarsın scorcipim
valla kuzum scorcip yaptı herşeyi allah razı olsun ben anlamıyom bu işlerden
scorcipim ellerine sağlık kuzukulağımmmm
allah razı olsun canbonum inşallah kabul olurrr
valla kuzum ben sela okunurken abdest aldım bıter bıtmez oturdum :26:ama ezan bitti benım yaklaşık bi 10 kere daha çekmem kalmıstı yetiştiremedim galiba başlarda biraz yavaşmı okudum anlamadım ama benımkıde yetişmedi kuzum yınede astım ama tesbıhımı rabbım kabul eder ınsallah
sende as kuzum kabul eden rabbım inşallah hayırlısıyla gelır meleklerımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?