- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.441
ooo masaAllah balım sen bu işi çözdün he
allah razı olsun canbonum inşallah kabul olurrr
valla kuzum ben sela okunurken abdest aldım bıter bıtmez oturdum :26:ama ezan bitti benım yaklaşık bi 10 kere daha çekmem kalmıstı yetiştiremedim galiba başlarda biraz yavaşmı okudum anlamadım ama benımkıde yetişmedi kuzum yınede astım ama tesbıhımı rabbım kabul eder ınsallah
sende as kuzum kabul eden rabbım inşallah hayırlısıyla gelır meleklerımız
ya ben tesbihibi yanlış yapmısım yaaaa
41 tane yazmısın sen ben dıkkat etmemısım yada aklımdanmı cıkmıs bak yenı farkedıyorum dıyorumkı nnasıl yetişmediiii:26::26::26:
ben 1 tesbıhın butun tanelerıne okudum yaaaahay allah bıdaha yapım şimdik dime
güleni öperimmm valla gülmeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla sayfamız 4444 olmuss yuppiii
kuzum yaa bende anlamamıştım bu tablo olayını ama başka topikten buldum evirdim çevirdim olduuuuuuuuuuuuuuuu
umudummm ne demekkkk..ilk dileğimiz sensin şuann..al teyzoşları gel hayırşlısıylaaaaa
kuzum bak ozaman evdeyken oku..cuma saati de duani yap kuzum..
anammmm keserriiimmm daha regline var ondandır kuzummm.en garantisi sabah idrari tatlım..bak yarın sabah yeniden yap..eğer yine çıkarsa kanda baktır tatşlımmmm..
ama emin ol bişey olmasa çıkmaz 2. çizgi..test bozuk olsa hiç çizgi çıkmazzz
amin canımmm uzucuklarımızı Allah korusunn..onlar bize neşe olacak..gidenler geri gelmese de 'ananesinin gülü ve dayısınıngülü '' bize umut olacak
ahh tatlım insan iyice duygusallaşıyor zamanla..olsun varsın şimdi ağlayalım da sonra gülelimmm
kızzzz sen kaptın bu işi heeeeeeeee..olmuş bitanemm..ben diğer topiğe bi bakayım kızçelerden katılım varmı
Ayy kuzuum benim olsun bitanem 2 tesbihlik dua yapmışsın ne güzeeelllll....
ayy yoksa ikizlerin mi olcak
Canlar rakamlar sizi şüpheye dusurmesin... Önemli olan kalben istemek,niyet...RAbbim hepimizin gönlüne göre olanların içinden en hayırlı olanını versin.
umudummmm hosgeldinnnnnnnn nasilsin bitanemmm...
keserimmm insallah oazartesi iyi haberi veririsin bizlere...kan testi yaptir derim...insallah halay cekeriz burda...
umudummmm hosgeldinnnnnnnn nasilsin bitanemmm...
keserimmm insallah oazartesi iyi haberi veririsin bizlere...kan testi yaptir derim...insallah halay cekeriz burda...
olmuşşş valla bu sefer ama scorcipimin yazısı bıraz daha buyukmüşşş çırak oldugum nasılda belıııı
Canlar rakamlar sizi şüpheye dusurmesin... Önemli olan kalben istemek,niyet...RAbbim hepimizin gönlüne göre olanların içinden en hayırlı olanını versin.
ikizmiiiii yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla hemde nasıl ağladım yetiştiremdim diye oan gorsenız gulerdınız hatta gulmekten çatlardınız orta yerindinizdennnn
ben bari dileğim olunca çektiğim adet kadar tesbih dağıtayımmm
amin alpinim dua et hamişlern duaları kabul olurmuş sporcumda sende dualarınızı esirgemeyn bitanelerm
kesinlikle cnm..ben sadece böyle duydum diye söylüyorum..ama gerçekten çook tesbh dağıttık bizzzzz
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
olsun kuşummm şevkle hevesle inanarak okumuşsunn.Rabbim kabuletsinnn.
ben mesela 41 dedim ama bebek mevlitinde dağıtıcam inşallah..eee yetmezki 41 taneeeeee
Datliii yanlış anlama sakin... Çok üzülürüm... Doğrudur elbet dedigin.. hayalot üzülmesin diye dedim ki ben ... Allah kabul etsin yerine ulassin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?