Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum .. Meryem Süresini bende okuyorum ama sayı tutmadım şuana kadar kendim .. 41 e tamamlanıcaksa, ben okudukça söylerim size, eklersin sende olur mu kusum :26:

hayalotum .. Meryem Süresini bende okuyorum ama sayı tutmadım şuana kadar kendim .. 41 e tamamlanıcaksa, ben okudukça söylerim size, eklersin sende olur mu kusum :26:

tamam gonzalezim nasıl istersensonucta dualar sana başladı kuzum
normade biz ilk dualara karar veremediğimiz zamanlarda meddcezırım 1 meryem suresi okumustu senı gonlunden geçirerek
sonra yasin ve yavarise karar verdık oyuzden meryem suresi sadece 1 tane kaldı
ama okudukların varsa eklıyelım gonzalezim nasıl ıstersen
bu arada 1 hatım yapmış olduk yasindençok şükür

siz böle hızlı hızlı nerden yazıosunuz ya ben bu kadar hız lı takip edemiorum ekranda

siz böle hızlı hızlı nerden yazıosunuz ya ben bu kadar hız lı takip edemiorum ekranda

canım sayfayı 1 ileri al geri al sayfa yenileniyo bu şekil yapınca
bizlere cevap yazmak istersen yorumlarımızın altında alıntı ile cevaplama kısmı var oraya tıklayıp bızlere cevap yazabılırsın
zamanla alışırsın canım bızde ılk zamanlar cok zorlanmıstık 2 gun bızlerle konus anında öğrenirsin olayıistersen sana benım yaptıgım gulen suratları bile öğretirimmm

tamam balım Allah razı olsun hepinizden
bestekız.. hayalotum sana simdi öğretir uçar gidersin valla
umudum beste kız kızçem sana soru sormustu ama okumadın sanırım dua etcek senın için sağolsun

gözümden kaçmış olabilir, ne sormuştu ki :26: duası için saolsun, tsk ederim

ay çok saol şekerim ya bi bakıorum ben okurken altta bisirü şey çıkıo ooo kaçırmısım herşei saolasın...zaten hayatı da böle mi kaçırıorum herkes kısırmısın dio nie çocuk yapmıosun dio herkesede maddi durumlar denmio tabi d.kont.hapı korunuorum burda çıkmadan 2 muhabbet edeim dedim onuda beceremedim die çok üzülmüştüm

tamam balım Allah razı olsun hepinizden

bestekız.. hayalotum sana simdi öğretir uçar gidersin valla

gözümden kaçmış olabilir, ne sormuştu ki :26: duası için saolsun, tsk ederim

beste kız ne için okunduğunu sormus bız yokken sonra senın bır alıntını yapıp tüp bebek için sanırım dıye dua etmıstı oyuzden dedım umudum

hep gel canım bizler sana öğretiriz burayı her 5 saniyede bir sayfayı dediğim şekilde ileri geri yap ozaman yetişirsin yazdıklarımızaşuan korunuyormusun bebek için tam anlayamadım yaşın kaç kaç yılllık evlisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…