- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.741
iyiyim kuzum çok şükürrhayalotum napyn canm?
hsbuldum hayalotumm
hayalotum .. Meryem Süresini bende okuyorum ama sayı tutmadım şuana kadar kendim .. 41 e tamamlanıcaksa, ben okudukça söylerim size, eklersin sende olur mu kusum :26:
iyiyim kuzum çok şükürrsen nasılsın bıtanem
naber yivri kuş
tamam canbonum ekledim allah kabul etsın dualarınıı
nasılsın esilam
siz böle hızlı hızlı nerden yazıosunuz ya ben bu kadar hız lı takip edemiorum ekranda
iyidir ne olsun beaseni gördüm daha süperim nedense
İyiyim cnm sen nasılsın
tamam balım Allah razı olsun hepinizdentamam gonzalezim nasıl istersensonucta dualar sana başladı kuzum
normade biz ilk dualara karar veremediğimiz zamanlarda meddcezırım 1 meryem suresi okumustu senı gonlunden geçirerek
sonra yasin ve yavarise karar verdık oyuzden meryem suresi sadece 1 tane kaldı
ama okudukların varsa eklıyelım gonzalezim nasıl ıstersen
bu arada 1 hatım yapmış olduk yasindençok şükür
bestekız.. hayalotum sana simdi öğretirsiz böle hızlı hızlı nerden yazıosunuz ya ben bu kadar hız lı takip edemiorum ekranda
umudum beste kız kızçem sana soru sormustu ama okumadın sanırımdua etcek senın için sağolsun
canım sayfayı 1 ileri al geri al sayfa yenileniyo bu şekil yapınca
bizlere cevap yazmak istersen yorumlarımızın altında alıntı ile cevaplama kısmı var oraya tıklayıp bızlere cevap yazabılırsın
zamanla alışırsın canım bızde ılk zamanlar cok zorlanmıstık 2 gun bızlerle konus anında öğrenirsin olayıistersen sana benım yaptıgım gulen suratları bile öğretirimmm
melekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam balım Allah razı olsun hepinizden
bestekız.. hayalotum sana simdi öğretiruçar gidersin valla
gözümden kaçmış olabilir, ne sormuştu ki :26: duası için saolsun, tsk ederim
ay çok saol şekerim ya bi bakıorum ben okurken altta bisirü şey çıkıo ooo kaçırmısım herşei saolasın...zaten hayatı da böle mi kaçırıorum herkes kısırmısın dio nie çocuk yapmıosun dio herkesede maddi durumlar denmio tabi d.kont.hapı korunuorum burda çıkmadan 2 muhabbet edeim dedim onuda beceremedim die çok üzülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?