- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.781
bence sen hayalotuma bakma, baksana böyle yapıp o senin sinir katsayını yükseltiyo benden dimesiiiiiiiiiiiiiiinber hayaloottttt
hayolutum iyi akşamlar sanacanbonlarım ben cıkıyorum esas eltı gelıyomusss
öptüm akşam gelırım yemekten sonramsizi seviyorummmm
aman allahım yine yedimlafı
:18::18:kız bak vala sen bigün büle bana laf soka sokabebişimi göremicem vala he
büyük geliyo yutamıyom yawww
hımmmmmmmm tabi kızcemizin bebişlerinekavuşmasına az kaldı ya işi olmaz artıkın benim gibi tüpçülerle
kaldım valae napim melekim yemiceksin o zamanöle bana poz yapim derken, pozun altında kaldın öle hıh heya napim ben artk senn gibi tüpçüyle yakında emekliye ayrılırım zaten, yoruldum valla bu islerden ahanda bülem oldum
bestekız da dicek smdi düştüm bunların arasına, bnde arada kaynamasam fln
bestekız da dicek smdi düştüm bunların arasına, bnde arada kaynamasam fln
neyse kısçelerim benm çkmam lazım smdik daha sonradan görüşürüz, görümcem geliyor yarın için, ona naz yapam az yarın içinöle bedavadan hala olunmuyor cicim derim haydin ben kaçtım sizi seviyorum
valla iyidir ne olsun.. gözün hayalotdan bskasını görmüyor sanırım, bnde bi görüniiym dedim
kaldım vala
ama pcyi açınca seni gördüm hemen daldım yanınıza
inş umudum seksenbirimbu kez tüp çülükten emekliye ayrılırsın sonrada ben ayrılırım
ayyyyy dayanamdım yaw gel bi sarılım sana
kuzummm seni inan görmedim baktım sadece hayalot çevrim içi oyzden ona seslendm seni görsem sanada seslenrdm:))
hakkikaten nerden girdim buraya onuda bilmiorum ama iyi oldu inşallah yarında bulurum sizi şekerler
umudum nerden görüonuz birbirinizi sizya ağlaıcam sinirden
hayolutum iyi akşamlar sana
canım sayfanın en altında sol tarafta yazıyor bak baekm bu arada hoşgeldin sende:)
yaw kuzum bnde gördüm seni ama bakdım sen bnden önce yazmışım bide hayalota bakdım yeşil ışık yakıyodun, e ben çekiliyim aradan dedim napimyoksam unutur muyum seni hiç , iyi yaptın dal tabi aramıza hiç çıkma bilem evt kuzum inşşaAllahh emekliye ayrılırık bebisler birbir geleir insaAllahh zaten epey bi yorulduk ayyyiihhh sarıl kuzum hadi.. hayalotum görmesin hahaha hatta sen hayalotum çıkdı gel bi sarılam dedin ne işş hayalotum bak senin çıkmanı bekliyomus bu melekinin hahahah ay ne fenayım he haydin görüşürüz çıkdım ben
allah razı olsun o demek odemek miş heeeeeeeeeeeee çok şey var sizden öğrenceğim uffffff
saol yardımın için öpücükkleer yollim bende sana hocam kuvvetli yaafiet olsun
ben sen melek var umudum yok ama orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?