Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

e napim melekim yemiceksin o zaman öle bana poz yapim derken, pozun altında kaldın öle hıh heya napim ben artk senn gibi tüpçüyle yakında emekliye ayrılırım zaten, yoruldum valla bu islerden ahanda bülem oldum

Son düzenleme:
bestekız da dicek smdi düştüm bunların arasına, bnde arada kaynamasam fln

kaldım vala

ama pcyi açınca seni gördüm hemen daldım yanınıza
inş umudum seksenbirim bu kez tüp çülükten emekliye ayrılırsın sonrada ben ayrılırım
ayyyyy dayanamdım yaw gel bi sarılım sana

neyse kısçelerim benm çkmam lazım smdik daha sonradan görüşürüz, görümcem geliyor yarın için, ona naz yapam az yarın için öle bedavadan hala olunmuyor cicim derim haydin ben kaçtım sizi seviyorum

yaw kuzum bnde gördüm seni ama bakdım sen bnden önce yazmışım bide hayalota bakdım yeşil ışık yakıyodun, e ben çekiliyim aradan dedim napim yoksam unutur muyum seni hiç , iyi yaptın dal tabi aramıza hiç çıkma bilem evt kuzum inşşaAllahh emekliye ayrılırık bebisler birbir geleir insaAllahh zaten epey bi yorulduk ayyyiihhh sarıl kuzum hadi.. hayalotum görmesin hahaha hatta sen hayalotum çıkdı gel bi sarılam dedin ne işş hayalotum bak senin çıkmanı bekliyomus bu melekinin hahahah ay ne fenayım he haydin görüşürüz çıkdım ben

hakkikaten nerden girdim buraya onuda bilmiorum ama iyi oldu inşallah yarında bulurum sizi şekerler

yok yok .. iyi yaptın gelmekle .. işin şakası bi yana, biz böyle gırgır olsun maksat deyip takılıyoz birbirimize aslında biz severiz birbirimizi sen yine gel tamam mı. aksam da kalabalık oluyo burası digğer kısçelerle de tanışırsın her zaman bekleriz seni öptüm hadi

git hadi deli kız git dinlen acıkta yumoşlarına güç gelsin he bide görümcene ne numaralar çekiceğini düşün planlar yap kafanda
hayolotum la aramıza kara kedi
girmeye çalışıyon deme gelince onada sarılrım ben

melekim yaaa umudum gitmişte ondan yok demi geç gelio demek bnm ekranıma ne diyim aartık çıkcam birazdan bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…