- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.761
beste kız ne için okunduğunu sormus bız yokken sonra senın bır alıntını yapıp tüp bebek için sanırım dıye dua etmıstıoyuzden dedım umudum
oluyo oluyo yetişcem galiba :)
iyiyim kuzum çok şükürrsen nasılsın bıtanem
naber yivri kuş
buyrun efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
ewet eskiye dönüp az buçuk hikayeyi anladım okurum ewe gidince allah herkesin duasını kabul etsin hala işteyim 6 da çıkıcam daha 1 saat war
hoşgeldinnnnnnnnn bak gonzalez boyle işte seni gormedi bilem
ben gordum melekım
süle bakem hangımızı daha çok sevıyosunsoyle gonzalez gelmeden
hoşgeldinnnnnnnnn bak gonzalez boyle işte seni gormedi bilem
ben gordum melekım
süle bakem hangımızı daha çok sevıyosunsoyle gonzalez gelmeden
valal dedim ya, hayalot seni yarına kalmaz yetiştirirbirazdan bu smileyleri öğretir .. sonra bilmediğin ne varsa.. bu fırsat kaçmazz
çok yaşa sen bak çokdoğru demişin gonzalesim bide benim tüpçü arkadaşım olcak ama görmedi bilem beni hıh küstüm ona seni seviyom artıkın en çoookk
ben aranızdan çekilirim sıkıntı yok
çok yaşa sen bak çokdoğru demişin gonzalesim bide benim tüpçü arkadaşım olcak ama görmedi bilem beni hıh küstüm ona seni seviyom artıkın en çoookk
doğum kontrol hapıyla korunuyrum 2 yıl 8 aylık evliyim 25 yaşındayım
rabbım uzun bır evlılık nasıp etsın eşinle canım
maddı yuzdenmi bebek düşünmüyorsun yazdıklarından bunu anladım çünkü:26:rabbım gonlune gore versin inşallah
bende 24 yaşındayım 2 yıldırda bebişi bekliyoruz3.5 yıl korunduk maddı sebeplerden dolayı
benim tüpçülük yakında bitiyoyani işi bırakıyorum gerisini sen düşünn hem tüpçü bilem olsam, sen bnden çok başka topiklerdekilerle aldatıyon beni smdi gelmiş bana tüpçü arkadaşım olucak bide diyosun hıhh küstüm oynamıyom iştemm
canımm napıyosun nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?