- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.801
canım sayfayı 1 ileri al geri al sayfa yenileniyo bu şekil yapınca
bizlere cevap yazmak istersen yorumlarımızın altında alıntı ile cevaplama kısmı var oraya tıklayıp bızlere cevap yazabılırsın
zamanla alışırsın canım bızde ılk zamanlar cok zorlanmıstık 2 gun bızlerle konus anında öğrenirsin olayıistersen sana benım yaptıgım gulen suratları bile öğretirimmm
ay çok saol şekerim ya bi bakıorum ben okurken altta bisirü şey çıkıo ooo kaçırmısım herşei saolasın...zaten hayatı da böle mi kaçırıorum herkes kısırmısın dio nie çocuk yapmıosun dio herkesede maddi durumlar denmio tabi d.kont.hapı korunuorum burda çıkmadan 2 muhabbet edeim dedim onuda beceremedim die çok üzülmüştüm
bide öle denim tabi muck
annemmmm sen bursadan mısın..... Ben uludağ da okudumm... Bak yaaa hüzün çöktü şimdi...
Kamu Canim.....canım hangi bölümü okudun?
canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii
yemek yedim gonzalezim çok şiştimmmbence sen hayalotuma bakma, baksana böyle yapıp o senin sinir katsayını yükseltiyo benden dimesiiiiiiiiiiiiiiinber hayaloottttt
ewet aynen doğru anlamışşsın şimdikte bu kararı almaktan çok korkuorum ya olmazsa ya düşerse ama okdar tatlı ki burdaki hamişler içim gitti doğrusuoldumu
kız o nasıl lafffaman allahım yine yedimlafı
:18::18:kız bak vala sen bigün büle bana laf soka sokabebişimi göremicem vala he
büyük geliyo yutamıyom yawww
hımmmmmmmm tabi kızcemizin bebişlerinekavuşmasına az kaldı ya işi olmaz artıkın benim gibi tüpçülerle
iyi akşamlar melekimmmmmmmmmmmm
hayolutum iyi akşamlar sana
kuzummm seni inan görmedim baktım sadece hayalot çevrim içi oyzden ona seslendm seni görsem sanada seslenrdm:))
bak sen şu gonzalezeyaw kuzum bnde gördüm seni ama bakdım sen bnden önce yazmışım bide hayalota bakdım yeşil ışık yakıyodun, e ben çekiliyim aradan dedim napimyoksam unutur muyum seni hiç , iyi yaptın dal tabi aramıza hiç çıkma bilem evt kuzum inşşaAllahh emekliye ayrılırık bebisler birbir geleir insaAllahh zaten epey bi yorulduk ayyyiihhh sarıl kuzum hadi.. hayalotum görmesin hahaha hatta sen hayalotum çıkdı gel bi sarılam dedin ne işş hayalotum bak senin çıkmanı bekliyomus bu melekinin hahahah ay ne fenayım he haydin görüşürüz çıkdım ben
bende sana yollım üğrencimmmmsaol yardımın için öpücükkleer yollim bende sana hocam kuvvetli yaafiet olsun
sarıl melekim sarılllgit hadi deli kız gitdinlen acıkta yumoşlarına güç gelsin he bide görümcene ne numaralar çekiceğini düşün planlar yap kafanda
hayolotum la aramıza kara kedi
girmeye çalışıyon deme gelince onada sarılrım ben
şekerim sayfa başındaki adres çubuğunun baş ya da son kısımlarına doğru yenileme simgesi var CHROME kullanıyorsanız başta EXPLORER kullanıyorsanız sonda... birbirini takip eden oklar var.. ona basın bekleyin sayfa yenilenir.. geri ileri yapmayın vakit alıyoo o..
canlarim kesemizi gordukcook sukurrr.
4+6 gorunuyor.sata gore 5+2 ama biraz gec ovulasyondan boyle.
İki hafta sonra kalp atisi icin gidicez hayirlisiyla.hala ruya gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?