- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.301
hayalim hoşgeldinnn
Keserim nasılsın
bizde seni özledikkkkHoşbuldum BİTANEMMMtelefondan takip etmeye çalışıyorum işte hepinizi özledim
iim canım eşimin yemeğini verdim öyle takılıyorm birazdan da yatarm sanırım yarın malum okul var:)
hoşbulduk canlarımmmmmm
naber nasıslınız, dün ovu testim pozitifti bugün de pozitif...
dün çalışmıştık, gece bi uyandım kasıklarım acayip ağrıyo.. yumoşlarımın çatladığını düşünmüştüm.. sabah bişey yoktu ama akşam yine başladı ağrı üstelik bu kez çok fena özellikle de sağ kasığım :26: dr.um sağdaki yumurtamın daha büyük olduğunu söylemişti zaten ama ben ilk kez yumoş dönemimde böyle şiddetli ağrı yaşadım, klomenden mi acaba :44:
selam kızlar..maalesef sizlere iyi haberler getiremedim .. Cumtrtesi 9 da kötü haberi aldığımdan beri ağlıyorum .. kendimi çok güçsüz , ne düsünceğini bilmeyen biri olarak hissediyorum..
Verdiğim bu 4. Savaşta yine yenildim..bütün hislerime, bütün hissetmek istediğim her ne kadar duygu varsa bebis adına..Hepsi ellerimden bu kez de, daha baska uçup gitti ... Yine yıkıldım, yine yıkıldım..
Cmartesi günü ben hastaneyi gitmek için hazırlık yaparken, dus fln aldım 3gün alamıycam diye..derken giyinme hazırlığında 9' da tel. Geldi..
Baktım embriyolog dedi ki...............
Dün kü embriyionuz da gelisme beklerken, yine aynı bölünmede kaldığı için transfer işleminizi yapamıycaz..içimi nasıl bi ates sardı anlatamam.. Ben saatined burda olun diyecekler sanarken, olumsuzun ötesinde sözler söyledi, ağlamaya basladım.. Gözlerim doldu doldu .. O konustuu ..
Cünkü çarsamba opum dan sonra, birazdan isleme alıcaz demisti odama geldiğinde..
O günü 2 hücreli olan .. Persembe günü yine aynı suanda ama ilerlemesini bekliycez bgün dedi ki, cuma isleme alabiliriz demisti..
Ve cuma günü yine konusutğıumuzda, halen aynı gün içinde bekliycez dedi.. Ben anlamıstım bi terslik mi var acaba diye..
çok dua ettim, allahım o 1 taneyi bizlere bağısla diye.. Ve ben cumartesi günü yine ayın haberi alınca hepten yıkıldım..
öncekilerde böyle olmamıstım, hep bi yaptırdığımız bi öncekinden düşük gelişiyo sonuçlar ..
öncekilerde toplanan yumuralardan dr um 8 olması güzel ult. Baktığıma göre de iyi gelisiyorlar demisti..
Cmartesi öğlende dr um aradı görüstüm :
Bana ilk dediği nasılsın sorusu oldu ? Dedim kötüyüm ..ağlıyorum bi yandan ..
Bizde çok üzüldük.. Bizde olması yönünde çok çaba sarfettik ama maalesef yapılan bütün hersey bu noktaya geldi..
Smdi bana neden böyle oldu sorusu sorucaksın.. Ben sana şöyle açıklayayım dedi ..
Smid zaten yumurta rezervimiz öncekilerde de az oludğu halde bu kez kinde 8 yumurta elde etmistik..
Fakat incelemeye alındğında yumurtalardan 8 tanesinden 4 tanesine islem yapılda 1 tanesinde gelisme olduğunu gördük ama yine de yeterli gelmedi bölünmesi için..
Bunun en önemli ana faktör sperm konusunda bir sıkıntımız vardı..
2. Faktör yumurtaları büyütmeye çalıstık fakat yumurtalar üzerinde yaptığımız çalısmada yumurta anomalisi görüldü dedi.. Bu yüzden sağlıkıl bölünme olamadı dedi..
Ve birde benim kan sonuçlarımdan ben birtek homosistein yüksek diye bilirken, fsh değerim de yüksek mis.. Bu da etkiliyebiliyor dedi.. Sordum kaç olması gerek dedim.. Normali 10 ama senin 15 çıkmıs değerin dedi.. Fazla da yüksek olmamasına rağmen.. Olumlu bir sonuç elde edemedik yine ..
Isterseniz biraz dinlenin bi müddet.. Sonrasında ister bizim merkeze, ister bska bi merkeze gidebilirsiniz,..
Zaten şu ana kadar bu 4. Denemeniz olduğu için zaten yapılacaklar gerektiği kadar yapıldı ama bndan sonrası için bi fsh değerinize 2 aylık ilaç tedavisi verebiliriz dedi..
Dedim ki, yumurtaları iğnelerle bi sekilde büyümesini sağlıyabiliyoruz, esim için sperm de hiçbirsey yapılamıyor mu dedim..
Yok dedi.. Sperm konusunda çok fazla bi müdahale yapılamıyor dedi..
Ben onca iğneleri olmaya katlanırken, es konusunda bu tıp ta neden birsey yapılamıyor onu anlamıyorum bi türlü ..
Gerçi yumurtalarıma o kadar ilerlemesini sağladık yine tam istenilen kalitede gelismedi sanırım ki, :26:yumurta anomalisi dedi..
özetliycek olursak
1. Tüp te, 7 yumurtadan 3 ü döllenmisdi ve transfer edilmisti. (8 hücreli)
2. Tüp te, 5 yumurtadan yine 3 ü döllenmisdi ve trnsfer edilmisti.(8 hücreli)
3. Cü de, 3 yumurtadan 2 si isleme alındı derken, biri bölünmeyi basarıyo dediler ve 6 hücreli emrbyo verilmisti.
4. Cü de, 8 yumurtadan 4 ü islme alındı derken 1 i dölleniyo dediler ama yetersiz kaldığı için bölünmeyi basaramadı denildi..
Allahım ..Canım o kadar yanıyor ki.. Onca çabamıza, onca uğraşımıza, neden her seferinde bu kadar bedenim yorgun düsüyor, umutlarım hep boşa çıkıyor , neden hayallerim artık gerçeklesmiyor.. Istediğim sağlıklı bebisler yada sağlıklı bebisti... canım halen o kadar yanıyor ki.. Içimde bir ates.. Ne kadar soğuk su içsem yetmiyo sanki..
Bebis sahibi olmak bu kadar mı zor yaaa, her defısanda zaman geçtikçe kalitemized düsüyor, + lar - ye dönüşüyo, hep bir baska sıkıntılar, bska engeller çıkıyor önümüze .. Benim suan yatmam gerekirken, yatamıyorumm yaa yatamıyoruumm... Ayın 10 unda sonuç belli olucakdı eğer güzel gelişseydii , artık sonuç bekleme işim de kalmadı..
Umudum bitanem hergece oldugu gibi bu gece de dualarimdasin... Rabbim tez zamanda gonlune gore versin insallah hayirlisiyla.. benim anneminde 18 Yil cocugu olmadi benim cocuklugum muayenehanelerde hastanelerde gecti cok sukur simdi ikiz kardeslerim var 5 yasinda .. bunu neden soyluyorm sende ne olursa olsun yilma sakin kendini birakma rabbimden iste verir er ya da gec. insan maddi manevi cokus yasiyo ama Allahim sevdigi kuluna dert verirmis sonrada mukafatini dermaniyla verir... Sana yemin ediyorum kendimden cok senin cocugun olsun istiyorum.....
Hiç bişi için kendinide eşinide suçlama allahın gücüne gider kendine de haksızlık yapma allah büyük herkesin ne derdi vardır bilmediğimiz allah daha kötülerinden saklasın başını yaslıcak kocan yanında tedavi olcak durumun war şükred umudum hiç yıkma hayyalerini olucak bi gün olucak bebişim
smdi elde edemediğiniz bebisin geri ödemelerni yapıcaz yine eskiden olduğu gibi ..evt biliyorum esim var çok sükür.. Hatta beni ailemin yanına götüreyim, orda kal 1hafta açılırsın dedi,. Ama ben kabul etmedim, bu günlerde onu yalnız bırakmıyım diye.. Ama sen gündüz yalnız kalıcan dedi.. Olsun dedim. Biraz ağlar, biraz uyur.. Aksamı ederim sen gelirsin işten dedim
Selam kızlar..maalesef sizlere iyi haberler getiremedim .. cumtrtesi 9 da kötü haberi aldığımdan beri ağlıyorum .. kendimi çok güçsüz , ne düsünceğini bilmeyen biri olarak hissediyorum..
verdiğim bu 4. savaşta yine yenildim..bütün hislerime, bütün hissetmek istediğim her ne kadar duygu varsa bebis adına..hepsi ellerimden bu kez de, daha baska uçup gitti ... yine yıkıldım, yine yıkıldım..
cmartesi günü ben hastaneyi gitmek için hazırlık yaparken, dus fln aldım 3gün alamıycam diye..derken giyinme hazırlığında 9' da tel. geldi..
baktım embriyolog dedi ki...............
dün kü embriyionuz da gelisme beklerken, yine aynı bölünmede kaldığı için transfer işleminizi yapamıycaz..içimi nasıl bi ates sardı anlatamam.. ben saatined burda olun diyecekler sanarken, olumsuzun ötesinde sözler söyledi, ağlamaya basladım.. gözlerim doldu doldu .. o konustuu ..
cünkü ÇARSAMBA opum dan sonra, birazdan isleme alıcaz demisti odama geldiğinde..
o günü 2 hücreli olan .. PERSEMBE günü yine aynı suanda ama ilerlemesini bekliycez bgün dedi ki, cuma isleme alabiliriz demisti..
ve CUMA günü yine konusutğıumuzda, halen aynı gün içinde bekliycez dedi.. ben anlamıstım bi terslik mi var acaba diye..
çok dua ettim, Allahım O 1 taneyi bizlere bağısla diye.. ve ben CUMARTESİ günü yine ayın haberi alınca hepten yıkıldım..
öncekilerde böyle olmamıstım, hep bi yaptırdığımız bi öncekinden düşük gelişiyo sonuçlar ..
öncekilerde toplanan yumuralardan dr um 8 olması güzel ult. baktığıma göre de iyi gelisiyorlar demisti..
cmartesi öğlende dr um aradı görüstüm :
bana ilk dediği nasılsın sorusu oldu ? dedim kötüyüm ..ağlıyorum bi yandan ..
bizde çok üzüldük.. bizde olması yönünde çok çaba sarfettik ama maalesef yapılan bütün hersey bu noktaya geldi..
smdi bana neden böyle oldu sorusu sorucaksın.. ben sana şöyle açıklayayım dedi ..
smid zaten yumurta rezervimiz öncekilerde de az oludğu halde bu kez kinde 8 yumurta elde etmistik..
fakat incelemeye alındğında yumurtalardan 8 tanesinden 4 tanesine islem yapılda 1 tanesinde gelisme olduğunu gördük ama yine de yeterli gelmedi bölünmesi için..
bunun en önemli ana faktör sperm konusunda bir sıkıntımız vardı..
2. faktör yumurtaları büyütmeye çalıstık fakat yumurtalar üzerinde yaptığımız çalısmada yumurta anomalisi görüldü dedi.. bu yüzden sağlıkıl bölünme olamadı dedi..
ve birde benim kan sonuçlarımdan ben birtek HOMOSİSTEİN yüksek diye bilirken, FSH değerim de yüksek mis.. bu da etkiliyebiliyor dedi.. sordum kaç olması gerek dedim.. normali 10 ama senin 15 çıkmıs değerin dedi.. fazla da yüksek olmamasına rağmen.. olumlu bir sonuç elde edemedik yine ..
isterseniz biraz dinlenin bi müddet.. sonrasında ister bizim merkeze, ister bska bi merkeze gidebilirsiniz,..
zaten şu ana kadar bu 4. denemeniz olduğu için zaten yapılacaklar gerektiği kadar yapıldı ama bndan sonrası için bi FSH değerinize 2 aylık ilaç tedavisi verebiliriz dedi..
dedim ki, yumurtaları iğnelerle bi sekilde büyümesini sağlıyabiliyoruz, esim için sperm de hiçbirsey yapılamıyor mu dedim..
yok dedi.. sperm konusunda çok fazla bi müdahale yapılamıyor dedi..
ben onca iğneleri olmaya katlanırken, es konusunda bu tıp ta neden birsey yapılamıyor onu anlamıyorum bi türlü ..
gerçi yumurtalarıma o kadar ilerlemesini sağladık yine tam istenilen kalitede gelismedi sanırım ki, :26:yumurta anomalisi dedi..
özetliycek olursak
1. tüp te, 7 yumurtadan 3 ü döllenmisdi ve transfer edilmisti. (8 hücreli)
2. tüp te, 5 yumurtadan yine 3 ü döllenmisdi ve trnsfer edilmisti.(8 hücreli)
3. cü de, 3 yumurtadan 2 si isleme alındı derken, biri bölünmeyi basarıyo dediler ve 6 hücreli emrbyo verilmisti.
4. cü de, 8 yumurtadan 4 ü islme alındı derken 1 i dölleniyo dediler ama yetersiz kaldığı için bölünmeyi basaramadı denildi..
Allahım ..canım o kadar yanıyor ki.. onca çabamıza, onca uğraşımıza, neden her seferinde bu kadar bedenim yorgun düsüyor, umutlarım hep boşa çıkıyor , neden hayallerim artık gerçeklesmiyor.. istediğim sağlıklı bebisler yada sağlıklı bebisti... canım halen o kadar yanıyor ki.. içimde bir ates.. ne kadar soğuk su içsem yetmiyo sanki..
bebis sahibi olmak bu kadar mı zor yaaa, her defısanda zaman geçtikçe kalitemized düsüyor, + lar - ye dönüşüyo, hep bir baska sıkıntılar, bska engeller çıkıyor önümüze .. benim suan yatmam gerekirken, yatamıyorumm yaa yatamıyoruumm... ayın 10 unda sonuç belli olucakdı eğer güzel gelişseydii , artık sonuç bekleme işim de kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?