Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorcipim nasılsınız

yorgunuz kuşummm..
bizim çıkışlar 18:00 oldu..eminönüne geçene kadar otobüs kalkana kadar 19:00 eve gelene kadar 19:30..tabi trafik ve boş otobüs bulamamaktan halimi sen düşün tatlım..şimdi yarının yemeğin koydum uzattım bacaklarımı yalan dünya izlyom bi yandan bi yandan da kk..
sen nasılsın tatlımmmmm

bıtanem benım kıyamam bentamda en yoğun olduğu saatler bide bocuğumun karnında teyzoşum:26:
valla düşünemiyorum bıtanemalah yardımcın olsun.bu arada teyzoş iyice buyunce nasıl gıdıp gelıcen onca yolu scorcipim ya
bende yalan dünyayı izliyorum bi çekirdek çitliyoz kocişle

slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız benimde adete 9 gün kaldı gögüsümde acaip bir ağrı var 2-3 gün öncesine kadarda hafif leklenme oldu ertesi güne düzeldi ...kafam karışık kızlar ya ...

bitanem hoşgeldın
canım seni heyecanlandırmıyım ama yerleşme kanaması olmasın sakın.:26:ayy hadi inşallah.bu arada kanamanı gözetle.bat günü gelincede hemen bi test yaparsın canım

cnm valla bi süre idare ederim ama 1 saat izin istiycem kuzum..bayılır kalırım bigün valla..:26::26:

bitanem hoşgeldın
canım seni heyecanlandırmıyım ama yerleşme kanaması olmasın sakın.:26:ayy hadi inşallah.bu arada kanamanı gözetle.bat günü gelincede hemen bi test yaparsın canım

hoşbulduk canım yumurtlamadan 4 gün sonra geldi leke gibi ümitlenmekte istemyorum sonra kötü oluyorum ...bu ara ben hatayda yaşıyorum eşim imam köyde yaşıyorum herkes soruyor sinir oluyorum dedi kodu sürekli bugun bir yere gittik hoca çocuk olmuyorsa doktora götür falan dedi moralm bozuldu

canım sen yinede takılma her nekadar zor olsada bi şekilde düşüncenin yerine başka bişeyler koymaya çalış
milletin ağzı torba değilki büzesin.insan oğlu konuşurbozma hiç morelini rabbım ol diyecekki olcakinşallah hayırlı zamanda gelcek bebeğin

canın niye sıkkın bitanemm:26:

aman okuldaki iki yüzlü hocalar canmı sıkıyor birbirlernn ardndn konşp sonra bişy olmamş gibi canmlı cicimli konşmaları beni deli ediyor......hele biri varki sa.ını başını yolcam dye korkuyorm:))

canım ya milletin ağzı torba değil..istemiyoruz deyin kuzum yaaa..onlara ne kiii..
onlara mı kalmış karar vermek..günaha giriyorlar vallahi..
sen hiçtakma cnm..ama bu ay anlattıkların gerçekten yerleşmefalan da olabilir..ben yaşamadım ama adet günü yada adete yakın böyle yaşayanlar var.

aman okuldaki iki yüzlü hocalar canmı sıkıyor birbirlernn ardndn konşp sonra bişy olmamş gibi canmlı cicimli konşmaları beni deli ediyor......hele biri varki sa.ını başını yolcam dye korkuyorm:))

boşver kuzu sen onlarırelax sakın ol ben gelırım ama yınede ılla saç yoluncaksa

slm canlarımmmm.. netin azizliğinden gelemiyorum 2 gündür :26:
umudumdan naber , çok merak ettim:26::26::26::26::26::26: :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…