- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.341
scorcipim nasılsınız
yorgunuz kuşummm..
bizim çıkışlar 18:00 oldu..eminönüne geçene kadar otobüs kalkana kadar 19:00 eve gelene kadar 19:30..tabi trafik ve boş otobüs bulamamaktan halimi sen düşün tatlım..şimdi yarının yemeğin koydum uzattım bacaklarımı yalan dünya izlyom bi yandan bi yandan da kk..
sen nasılsın tatlımmmmm
slm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız benimde adete 9 gün kaldı gögüsümde acaip bir ağrı var 2-3 gün öncesine kadarda hafif leklenme oldu ertesi güne düzeldi ...kafam karışık kızlar ya ...
bıtanem benım kıyamam bentamda en yoğun olduğu saatler bide bocuğumun karnında teyzoşum:26:
valla düşünemiyorum bıtanemalah yardımcın olsun.bu arada teyzoş iyice buyunce nasıl gıdıp gelıcen onca yolu scorcipim ya
bende yalan dünyayı izliyorum bi çekirdek çitliyoz kocişle
bitanem hoşgeldın
canım seni heyecanlandırmıyım ama yerleşme kanaması olmasın sakın.:26:ayy hadi inşallah.bu arada kanamanı gözetle.bat günü gelincede hemen bi test yaparsın canım
cnm valla bi süre idare ederim ama 1 saat izin istiycem kuzum..bayılır kalırım bigün valla..:26::26:
hoşbulduk canım yumurtlamadan 4 gün sonra geldi leke gibi ümitlenmekte istemyorum sonra kötü oluyorum ...bu ara ben hatayda yaşıyorum eşim imam köyde yaşıyorum herkes soruyor sinir oluyorum dedi kodu sürekli bugun bir yere gittik hoca çocuk olmuyorsa doktora götür falan dedi moralm bozuldu
aman kuzum allah korusun.seni yorduğu gıbı bırak hemen kendını be bebeği sakın olaki tehlikeye sokma.inşallah hamılelıgınde sorunsuz geçer
canın niye sıkkın bitanemm:26:
hoşbulduk canım yumurtlamadan 4 gün sonra geldi leke gibi ümitlenmekte istemyorum sonra kötü oluyorum ...bu ara ben hatayda yaşıyorum eşim imam köyde yaşıyorum herkes soruyor sinir oluyorum dedi kodu sürekli bugun bir yere gittik hoca çocuk olmuyorsa doktora götür falan dedi moralm bozuldu
inşallah kuzummm..ama bugün midem biraz ayaktaaaa:18::18::18:inşallah daha beter olmaaammm:26:
aman okuldaki iki yüzlü hocalar canmı sıkıyor birbirlernn ardndn konşp sonra bişy olmamş gibi canmlı cicimli konşmaları beni deli ediyor......hele biri varki sa.ını başını yolcam dye korkuyorm:))
boşver kuzu sen onlarırelax sakın ol ben gelırım ama yınede ılla saç yoluncaksa
valla gel beraber yolalım bunlarda öğretmen olmuşya içim ona yanıyo:))
zaten canım da sıkkın 2 gündür valla iyi giderr keserimmm
kız zati bende sinir küpü oldum bu bebek olayndan sonra gel beni yol dye bağryo resmen:))))))))))))))))
slm canlarımmmm.. netin azizliğinden gelemiyorum 2 gündür :26:
umudumdan naber , çok merak ettim:26::26::26::26::26::26: :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?