- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.381
priorım sanada günaydın görmedim öcür...
kızçeler uf çok karnıım ağrıo adetim okadar az gelioki delircem ya zaten hergün ayarımı kaçırcak bişi oluo hergün bıktım ya bu koşuşturmadan annemin evinde sessiz sessiz yatmak uyumak uyanmak istiorummmmmmmmmmm bıktım
umudum nasılsın ii misin napıosun dünden beri allah bilio ya attğm her adımda benledin banakda yolda ewde eşimle bile paylaşıorum her gelişmeni
cnm insaAllah meleğin seninledir, Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah...
bitanem.. bu anlattıklarını bned yasıyorum, yıllardır görev icabı, devlet gndrdiği için bizimde şehrin göbeğinde oturma lüksümüz yok.. o yüzden millet hersyi söylüyo..yetisme tarzımızdan dolayı, ya susuyorum, ya da ters cvp vermemek için grmezden gelmeye çalısıyorum ama içten içe insan kızmıyor da değil hani..hep dua ederim, Allahım canımı sıkabilicek konusma tarzlarından beni uzak et diye.. ve smdi bu oturudğumuz yer de küçük bi yer.. ve inan ki kimseye gitmez oldum..sırf onların dediklerini duymamak için..
demen gibi köylü kafası deyip küçümsemek değil de işte, ne diyeceklerini bilen insan yok..
bu 3. senemiz ..buraya geldiğimizde hep sordular,
-işte nerdensin, çocuk var mı..?
--yok dedim !
-hemen kaç yıllık evlisin diyolar?..
--^^ oldu biraz ^^deyip kapıyorum lafı ağızlarına..
--eğer bi anlatsam tamam soruların ardı arkası kesilmez..
hem benim özel hayatım onları ne ilgilendirir..ben öyle deyince ööyylece yüzüme bakıyolar..
hatta öyle diyorum, bida aynı soruyu soruyo..yüzüme bakıyo, halime tipime bakıyo, Allah'tan çok sene evli giib durmuyorum..15 yılı hayatta konduramıyorlardır belkide..
demen gibi cahillikten geliyor..
anladım ki, küçük yerde otura otura, küçük şeylere takılmaya baslamısım.. <-- bunu farkettim kendimde..
ama Ankara, yda kendi ailemin oldğu yere gitsem bütün ruh halim, düsüncelerim edğisiyo..
ilk gelidğimin senesi bikaç ay oldu, baskanın karısı oturmaya gelse demis benim için, benden 2-3yaş küçük bir bayana, o da eşi geldi smdi gelemez heralde demis, balkonda oturuyolarmıs.. bakmıslar bide arabaları şu demis..esim arabadan inmiş..
---- Aaaa eşi bu mu demis.. ?!!! başkanın karısı..!
yani bütün bu konusmayı gelip bana anlatan bnden küçük olan dedğim evli biri.. ama yaş da bi yere kadar, akıl yok.. o konusmayı orada yapıyolar, gelip bide anlatacak beyin var işte..aylarca görüsmedim o ikisinle.. başkan karısı olmuş ama kafa beyin yok işte.. esimin neyini gördüler de öyle diyolar, anlamadım ? ben kimsenin kocası için en ufak bisey geçirmem aklımdan..
ama iste küçük yerdekilerin de kafası küçük seylere çalısıyo..
----------
ve smdi bu oturudğumuz yerden tasınıyoruz..esimle geçen dr a gitmden önceydi.. şu yaşı küçük dedğim bayan insanı yoran bi tip ..verilen rahatlığa, gösterilen iyi niyete yayıldı da yayıldı..
ve şöyle etrafa bakarsan, "şu adam akıllı buna gidilir, gelinir diyecek" kimse yok ..yada yürüyüş yapsam tek basıma o da içim elvermiyo..laf dicekler diye, kendimi kısıyorum..yani esim bi yere götürmedikçe ben bi yere gidemiyorum..
esimde tmm şu tedavi bi sonuçlansın tasınma kolay dedi..smdi buradan çıkma zamanı geldi.. önce ortamı bi rahatlatayım istiyorum.. --yıllardır eşim için küçük yerlrde oturmaya ben fedakarlık yaptım, smdi kendisi taşınınca yarımsaatlik bi yola gidip gelicek ins.
zor yani küçük yerde oturmak.. eşime bir sürü söylendim.. bak o öyle, bu böyle; şu şöyle derken, ben yoruldumm..
kendi hayatımı zaten anlatamıyorum, kimseyle paylastığım birsey yok.. en azından sehir olsa, çıkarım iki yürür gelirim nebilim, kafa dağıtırım, tasıncağımız yerde önceden tanışdığımız arkadslar var hep çağırıyolar, onlarla da vakit geçer.. yapacak biseyler buluruz.. hem gelip gitmesi zor oluyor diye ailelerden de çok fazla kimse gelemiyo, ben gidemiyorum istedğm an.. ozaman rahat gider gelirim..
biraz uzun oldu ksra bkmayın.. çok doluyum=(
günaydın canbonlarım nasılsınızzz
günaydın canbonlarım nasılsınızzz
yeni uyandım hala uykum var kuzum birde belim çok ağrıyo
umudum çıktımı:26:
canbonlarım bi duşa girmem gerek benim belim tutuldu yinede
gelirim yine kızçelerim
canbonlarım bi duşa girmem gerek benim belim tutuldu yinede
gelirim yine kızçelerim
^^arkadaslar eslerinizin sperm kalitesi icin su proxeed plus ı sorun bir doktorlariniza biz kullandik ve faydasinida gorduk .. Benim esiminde sperm kalitesi sayisi cok dusuktu bi sorun bence 3 ay kullaniliyormus tedaviye baslanmadan biz ikinci denememizde kullandik sukurler olsun hamileyim belki bir faydasi olur denemekten ne cikarki ^^
kızlar bunu , tüp bebek topğmizden bi arkadas yazmıs, hatta dün özelden epey konusduk da..sağolsun sizler gibi yardımıc olmaya çalısıyor..
Yani diyorum böyle birsey varsa, neden bizlere denilmiyorr ??..
Olmadığının açıklamasını hep bizden kaynaklanan sorunlardan olduğu söyleniyor da, hiç mi kendilerinde bir hata, eksik birsey olmuyo...??
En son pzrtesi ultr. Ve kan için gittiğimizde, bunları yapıp eve dönerken esim dedi, para konusunu demediler halen..heralde o sabah gititğimizde dicekler dedik .
çrsmba ymurnta toplmaya gidceğmiz sabah hazırlanıyom ben, sekretr hanım arıyor,
--- ödemeyi yapmamışsınız hala, bu sbah gelince ilk ödemeyi yapın<< dedi..
Dedim son ki geliste demediniz..
--- yok iste biz hastalara en basından söylüyoruz da,sizin bunu bilmeniz gerekirde, söylenmemis olabilir de.
Yani hep hastayı suçla..!
şimdi ise, yapılmayan son ki islem için görümcem dedi, o islem yapılmadı iki islemin ücretini bastan almıslardı dedi, onu geri verme yapmıyılormı ki ddi.. Onu hemsiremize yine ben dedim kendilerinn böyle biseyi dedikleri yok.., veriyoruz dedi, pzrtsi skrter hanımla görüsün dedi..
Ama skrtek hanım en hikmetse, fırçalar gibi istiyo, geri verecek parayı hiç arayıp demiyor??
Sekreteri ayarıpta fırça atasım var, o arayıp fırça atmasını biliyo, sıra bnde bnde mi onun gibi yapsam da içimdeki ates biraz olsun ondan da çıkarırdım, kendinin yaptığını hasta pskilojisi düsünmeden ona yapmak gerek aslında
bıkdım artık para için çalısanlardan!!!!
bi tanem bence ara we sor yapılmayan işlemlerin ücretini ne zaman iade etceksiniz die böle emriwaki yap onlar hiç bi zaman hasta psikoljisini düşünmez hergün onlarca gelio nie uğraşsınkı bizle ara bence
hoşbulduk gonzalezim sende hoş geldin yuvanahsgeldin balım.. gnyldınlar..
brdayım kuzum.. sen git bıcı bıcı ol da gel .. seviyorum seni
ufff süper süper al bakalım duşunu bnm için böle saatlerce falan al hatta......saol şekerim cewaplar için konuşulanlardan kafam TAKIL DI DA SAOL
^^Arkadaslar eslerinizin sperm kalitesi icin su proxeed plus ı sorun bir doktorlariniza biz kullandik ve faydasinida gorduk .. Benim esiminde sperm kalitesi sayisi cok dusuktu bi sorun bence 3 ay kullaniliyormus tedaviye baslanmadan biz ikinci denememizde kullandik sukurler olsun hamileyim belki bir faydasi olur denemekten ne cikarki ^^
kızlar bunu , tüp bebek topğmizden bi arkadas yazmıs, hatta dün özelden epey konusduk da..sağolsun sizler gibi yardımıc olmaya çalısıyor..
yani diyorum böyle birsey varsa, neden bizlere denilmiyorr ??..
olmadığının açıklamasını hep bizden kaynaklanan sorunlardan olduğu söyleniyor da, hiç mi kendilerinde bir hata, eksik birsey olmuyo...??
en son pzrtesi ultr. ve kan için gittiğimizde, bunları yapıp eve dönerken esim dedi, para konusunu demediler halen..heralde o sabah gititğimizde dicekler dedik .
çrsmba ymurnta toplmaya gidceğmiz sabah hazırlanıyom ben, sekretr hanım arıyor,
--- ödemeyi yapmamışsınız hala, bu sbah gelince ilk ödemeyi yapın<< dedi..
dedim son ki geliste demediniz..
--- yok iste biz hastalara en basından söylüyoruz da,sizin bunu bilmeniz gerekirde, söylenmemis olabilir de.
yani hep hastayı suçla..!
şimdi ise, yapılmayan son ki islem için görümcem dedi, o islem yapılmadı iki islemin ücretini bastan almıslardı dedi, onu geri verme yapmıyılormı ki ddi.. onu hemsiremize yine ben dedim kendilerinn böyle biseyi dedikleri yok.., veriyoruz dedi, pzrtsi skrter hanımla görüsün dedi..
ama skrtek hanım en hikmetse, fırçalar gibi istiyo, geri verecek parayı hiç arayıp demiyor??
sekreteri ayarıpta fırça atasım var, o arayıp fırça atmasını biliyo, sıra bnde bnde mi onun gibi yapsam da içimdeki ates biraz olsun ondan da çıkarırdım, kendinin yaptığını hasta pskilojisi düsünmeden ona yapmak gerek aslında
bıkdım artık para için çalısanlardan!!!!
bi tanem bence ara we sor yapılmayan işlemlerin ücretini ne zaman iade etceksiniz die böle emriwaki yap onlar hiç bi zaman hasta psikoljisini düşünmez hergün onlarca gelio nie uğraşsınkı bizle ara bence
ben çok kötüyüm ya hasta olcam sanırım
Midem ağzımda gözlerimde yanıyor :2::2:
ıhlamur yap ttatlım içine tarçın zencefil de kat 4 bardak falan iç günde başlamadan biter
yaw enistene de dün de dedim.. bgün de dedim az önce tlde..
tmm arıcam dedi, aradım zaman snra yaw işim var snra ararım dedi..
dedim ben arayıp söyleyim, sennin arayacağın yok işinden, ara dedi
aradım, dedim böyle böyle.. evt hatırladım sizi fln dedi..
dün ben izindeydim, diğer arkadaslarda diğer merkezdeymis, bişey varmıs dedi de anlamadım
ben diyo sizin transfer isileminizin cmrtesi ertelendi haftaiçi yapılcak sanıyodum dedi.
yok dedim tamamen iptal oldu.
iste muhasebenin telin verdi..dedim kartla ödeme yapmıstık, onun silipini getirmeniz lazım dedi..
öyle işte.. arayıp fırçalıycamdım da, sadece dün aramadınız bunun için diyebildim, baktım izinli çıkdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?