Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah biliri izinlide değildir heeesüle hangi hastaneydi ben kafalarına kafalarına vurcammm

yuppiii Kavga war benide alın beni de çok ii gelir bi tanem ya deneseydin miden bulanıosa nanlimon yap Hasta olmayın beni yanlız komayın

gerçekten aynen anlattıklarına katılıyorum arkadaş edilecek komşuluk yapacak kimse yok evet bende sırf bu çocuk meselesini soracaklar diye hiç gitmek istemiyorum o kadar garip ki kadınları bıraktım artık erkekler soruyor her ne kadar bir şeyler desen de anlamıyorlar ....1 haftalık gelindim eşimin tanıdığı bir komşu vardı hasta ziyaretine gitmek zorunda kaldık yanıma nişanlı bir kız oturdu kulağıma eğildi hamile misin dedi dondum kaldım ya ki o zamanlar korunuyordum roaccutane içtiğim için ilacı bahane ediyordum ...ben anlamış değilim artık küçük yerleri birde dedi kodu çıkarıyorlar kendi kendilere ben 4 aylık hamileymişim benim haberim yok ...daha neler neler ....büyük şehirde olmak güzel bakalım tayin için bekliyoruz kısmet...

Canim hatayin havasindan mi suyundan mi bilmiyorm ama ordakiler gercekten ilk geceden haile kaliyor bende anlamadim ben nerden biliyorum akrabalarim var orda iki senede reyhanlida okudm. bende sasiyorm.. sen neresinde yasiyosn hatayin ?

antakya ya 15 dk yakınlık da bir köyde yaşıyorum canım ...nasıl beceriyorlar bilmem ama doğal organik yediklerinden de olabilir ilk geceden hamile kalıyorlar bunların yumurtaları hep mi canlı kalıyor anlamadım ....

ilahi ngasg sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...

şekerlerim siz yokken biraz öteki konulara göz attım da göbek çatlamasına neler yapılır siz ne düşünüosunuz ve folik asit cildini alerji yapmış böle bişi duyan warmı kızçelerim??????????????????????

umudum ne işler becerion bakim sen ikidir başka şeylere bakıorum diosun

kulllanıcı adı değiştrmei bilen war mı

bak Anasayfa ya gel..
orada Üyelik İslemleri diye bir baslık var..
onun yan tarafında Üye Adını Değistirmek var..
oraya bi bakarsan eğer, ama sen kendin yapamıyosun bildiğim kadarıyla, kk yöneticileri tarafından yapılıyor, sen söylüyor muşsun.

umudum ne işler becerion bakim sen ikidir başka şeylere bakıorum diosun

4. tedavimde neler eksik kaldı, neler yapılmadı ki diye, bunların pesine düstüm, kötü bise değil yani :)
biraz biseyler buldum gibi ..

sen ne yapıyon, sen nerdendin bestekız :44:

4. tedavimde neler eksik kaldı, neler yapılmadı ki diye, bunların pesine düstüm, kötü bise değil yani :)
biraz biseyler buldum gibi ..

sen ne yapıyon, sen nerdendin bestekız :44:

ben bursa / gemlik güzelim şuan da işteyim

ah kuzum sakın olaki düşünüyoruz deme düşünmüyoruz daha erken debi girdilermi hayatına işin bitiyo ozaman bak ben o hatayı yaptım önüne gelen beni doğurttuda hatta bebek mevlütümü yapan bile olduoyuzden kımseyı sokma özeline kimseyide igilendirmez bu zateninşallah olcak hayırlısıyla hayırlı zamanda
siz durun ben burdayımm.. yerini biliom...

temem sen önden giriş yap ben çıkışlarını veririm priorim

canonlarım bugun 2si
selencelkım doktora gıdıcekti değilmi?
bu arada hamişlerden katrem klnim yok hayalimde gelmiyodu ama o geldi:26::26:
nerdesiniz kuzucuklar:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…