Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

pardon canım ya olabilir karıştırdım galiba ya kusura bakma canım ya isim benzerliği olabilir gülcenandı galiba...hay allah neyse artık...

kız hayalotum sen nerden girdin hayatıma ya sözlüğüm gibisin yaaa seni umudumu priorim keserim esilam hepinizi çok sewiorum sanki kankime kardeşime msj yazıo gibiyim......

tatlım aradım bi durumunu göreyyim belki düşük belki yüksek dozda başlatırım belki ek bişi yazarım bi takvim olştruz 10 gün dayan didi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bekle olsun 10 günden ne olucakki ben folik asit kullanmayalı 1 sene olmuştu bebek düşünürkenaslında haplarda pek etkili değil bol sebze meyve bile tüketmen yeterli
kızlar .. folik asit .. çokbi etkisi olan vitamin değilmis.. yani bana öyle demislerdi.. benim daha çok vitamine ihtiyacım var demek ki =)
onun yerine folbiol kullandım. bu ona göre daha iyiymiş..
bende folbiol kullanıyorum umudum hatta bazen unutuyorum bile düzenli olmuyo bazennn
Eki Görüntüle 674566 Eki Görüntüle 674567

canlarım bakın size köstebek pasta yaptım:))))

buyrun yiyelim:)
vallahamıellerine sağlık keserimmmm
ecehan ben antakya ya bağlı bir köyde oturuyorum reyhanlıya bir kere gezmek için gitmek nasip oldu yenişehir gölüne ...sen ne kadar kaldın hatayda

canım o gulchan arkadaşımızdı

Son düzenleme:
vee ben geldimmmmm
test yaptımmmmmm
veeeeeeeeeeeeee
negatifffffffffffffffffffff
sinirden gülüyorum valla iyimi
aman ne zormuş beklemek yaptım kurtuldum valla
yalnız tek sorunumuz var bu negatifi eşime kim diyecekkk

Son düzenleme:
ben geldim hayalot nasılsın hayırlı akşamlar bat günün mü bugün test yaptım yazmışın ya

ben geldim hayalot nasılsın hayırlı akşamlar bat günün mü bugün test yaptım yazmışın ya

hoş geldin bitanemm
canım kistlerimden dolayı batımı bilmiyorum ben ama 3 aydır ilaç kullanıyodum 21 güne dönmüştü satım 7 mart
ee buayda ilaç kullanmadım vermedi doktorum 21 günü devirdik son 3 gündürde az çok belirti gibi bişeyler vardı adetmi bebekmi karar veremedimşimdik öğrendimki kırmızılar gelici

hadi ya...olsun kırmızılar gelmediği müddetçe sorun yok...inş olmazsın ...

yok bitanem bebek yoksa gelsin kırmızılarım zaten ayda yılda bir geliyor sağolsunlarhayırlısı neyse o olsun hakkımızda yola devam napalım rabbım en doğrusunu bılır

yok bitanem bebek yoksa gelsin kırmızılarım zaten ayda yılda bir geliyor sağolsunlarhayırlısı neyse o olsun hakkımızda yola devam napalım rabbım en doğrusunu bılır

ne diyelim o zaman hakkımızda hayırlısı artık benimde gelir bu ay kırmızılar 7 gün kaldı pek bir belirti yok aman aman ...ama her ay eşime hastalandım demeye çekinir oldum artık

ne diyelim o zaman hakkımızda hayırlısı artık benimde gelir bu ay kırmızılar 7 gün kaldı pek bir belirti yok aman aman ...ama her ay eşime hastalandım demeye çekinir oldum artık

inşallah meleğin senledir kuzumda gelmez kırmızılaraz kalmış seninde hadi inşallahhhh

canbonlarım misafirim geliyor ben çıkıyorumbıktım bu mahalleden ya
neysem bıraz etrafı toparlım 20 dakkaya gelmek üzeredirler
haydık size bol sohbetler
ngasg canım allaha emanet ol öpüyorummmm

slm kızlar ben de geldm bende.. hayalotum ngasgımm canınızı sıkmayın gelin pasta yiyelim heheheh:)) benimde kırmızılar bitti çok şükür çalışmalara start vercez :)) inşallah hep beraber göbüşleri büyütelimmm burda:))

kızlar bende çıkıyorum misafirliğe gidilecek herkesi öptüm allaha emanet olsun dualrım sizinle hayırlı akşamlar

ayy çok güzel olurdu da ben çıkmak zorundayım canım inş bu ay bebğin seninle olur bol bol rabbi hebli minessalihin oku boş kaldığın zamanlarda inş biz de bir gün hamile kalacağız ...hadi öptüm gelenlere selam söylersin canım

canlarım hamileliğin etkileri bende iyiden iyiye başladı
henüz kusmuyorum ama bulantılar arttı..gözüm yemek görmek istemiyor..işte uyumamak için direniyorum.performansım da düştü..ama elimden bişey gelmiyor..bide malesef yazsaatine geçtik çıkışlar 18 oldu istanbul trafiğinde 1.5 saat yol beni bitiriyo..
bugün devlete tahlil için gittim..doktor ultrasona aldı kesem büyümüş..içinde minnacık 4 mm lik bi nokta var..sanırım bebişim o.
ama doktor kafamı bulandırdı kesenin yanında hafifbikanama görür gibiyim dedi 10 gün sonra yine gel dedi..zaten haftaya kendi doktoruma gidicem ama bana 1 hafta stres olucak of offf..
öptüm hepinizi canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…