Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kıyamam kuzum ama sana çalışmak iyi geldiallah bozmasınbende iyiyim bitanem yine kırmızıları bekliyorumda
uf garip bi heycan dimi tatlım tabi hayal kurmak belirtileri yormak daha ii di olsun allah büyük bekleriz kızçem ne olcak
öyle kuzumsağlık olsun önümüzdeki maçlara bakcez artık
eşine güveniyorsa geri çekme yöntemiyle korunsunlar ben senelerdir böyle korundumama tabi prz. kadar güvenlimidir tartışılır bir konu

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
hayalotum naber ya eltin dün gitmedi sandım hersey yolundamı napısoun

canım sen böle herkesin yazısını nasıl alıp hepsinin altına yorum yapıosun bide ilk açtın dielim nerelere bakıosun yani saana gelmiş leri okuyacağın bi yer war mı yoksa bı profil aboneeleer falan war ordan mı yoksa tek tek ekran dan mı

Son düzenleme:
biraz evde iş yaptım, balkon temizledim çiçeklerimi balkondaki masanın üzerine koydum, tatlı yaptım.. yemek yedim, smdi de uykum geldi iyi mi

Son düzenleme:
biraz evde iş yaptım, balkon temizledim çiçeklerimi balkondaki masanın üzerine koydum, tatlı yaptım.. yemek yedim, smdi de uykum geldi iyi mi

süper umudum ya benim yerime de yat dinlen çiçek sula allahım yoruldum çalışmaktan

şekerim ne tatlısı yaptın... akşam da ben yaptım ama asscikk yaptım ... bu akşam kalanı da biter... yarına ne yapiiim diye düşünüomm.. çooooookk severim ben tatlıyı...

şekerim ne tatlısı yaptın... akşam da ben yaptım ama asscikk yaptım ... bu akşam kalanı da biter... yarına ne yapiiim diye düşünüomm.. çooooookk severim ben tatlıyı...

bende tiremusu yaptım 2 aksam önce eser yok tatlıdan bende çok yiorum ya sen ne yapmıştın akşam

bende tiremusu yaptım 2 aksam önce eser yok tatlıdan bende çok yiorum ya sen ne yapmıştın akşam

slm canım nasılsın bakalım:))bende geçen hafta tiremusu yaptıum bu haftada köstebek pasta bizimkisi tatlıyı çok sever yemekten sonra çayla falan ii gdyr valla bende alıştım:)))

şekerim... petibör bisküviyi kırıyorum bi kaba.. üzerine elma rendeleyip karıştırıyorum sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapıyorum.. önceden pişirdiğim yoğun kıvamlı çikolatalı pudingin içine atıyorum , sonra bi kaşıkla borcama çıkarıp üzerine hindistan cevizi atıyorum..

aman yarabbi sen ne beceriklisin öle eline sağlık denerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…