- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.481
Canim gecen ay bende hamileydim ara kanamam olmadi hic ama bende kasigimda acaip bi batma oluyodu nefesim kesiliyodu 20 30 saniye surup gidiyodu ve benimde karnimda bi doluluk hissediliyordu bende bi kan tahlili yaptir derimm. insalllah hayirli haberini duyarizz. bu arada aramiza hosgeldinnn ...valla nereye yazacağımı şaşırdım bir yerde daha vardı kadın doğum başlığı orayada yazdım ama sanırım oraya kimse uğramıyor diye tekrar buraya yaziyim dedim :)
ben zeyno izmirden yeni katıldım aranıza günlerdir takip ediyordum zaten sonra dayanamayıp üye oldum sonunda
sizden yardım istiyorum sorunum hakkında 3 aydır korunmuyoruz eşimle 8 yaşındada bir oğlumuz var ama artık yeter deyip çocuk yapmaya karar verdik eşim görevi dolayısıyla sürekli evde olamıyor yani düzenli bir cinsel ilişki şu sıralar mümkün değil en son mart 6 da adet oldum 16 martta eşim 2 gün izinle eve geldi ve 2 gün korunmasız ilişkiye girdik 22 martta kahverengi lekelenmem oldu ve 2-3 gün sürdü adet kanaması gibi yoğun değil ama ara kanama gibi diyelim bir dönem geçirdim çok merak ediyorum hamile olabilirmiyim diye doktorada gitmedim hüsrana uğramamak için eşimde dört gözle haberimi bekliyor kasık ağrılarım çok fazla daha önce hiç böyle ağrı yaşamamıştım ve şişkinlik hissi var alt karında öyle hissediyorum bel ağrısı ve akıntımda var sizce ne olabilir acaba 1-2 gün bekleyip bi betahcg yaptırsammıki sizce hamile kalmış olabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar
gurbet kızçemmmm hoşgeldinnnnnnnnasılsın bıtanem nasıl gıdıyor iş hayatın bizde seni çok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
test yaptım belirtilerde gitti iyimi
günaydınlarrrrrrrrrr.. herkeslereee......
günaydın gugum sen erkencisin ya
iş yoğunlaşmadan yazayım dedim.. bu aralar çok yoğunuz.. akşam nete pek giremiyorum... girsemde telefon elimde uyuya kalıom koltukta
aynen ya saat 10 buçukta bizim ki ne izleyelim die beni dürdütüo bi bakmış uyumuşumsen çalışıomudun ya
bankacıyım canım ben
kızlar ya bi şi sorcam bizim yiğen war da kız korunmak değilde eşi korunsun istio prz. dışında korunabilceği yöntem warmıymış bana sordu bende sizlere siz benden daha bilgilisiniz çünkü canlarım..............
gunaydın kızlar ..
Eki Görüntüle 675210 Amiinnnn(
canım sen yine 1 tane içCanimcimmm bende folik asit kullaniyorum da gunde bi tane iciyorm iki tane icsem bisey olur mu ? ;D
bitanem bu ay adetın değişiklik gösterebilir.olduğunda takip etmen lazımKizlar ben simdi batimi nasil hesaplamam gerektigini bilmiyorum bana yardim edermisiniz? Sat 24 ocak dusuk yaptigim tarih 16 mart 28 gunde bir adet olduguma gore 14 nisanda mi adet olucam anlamadim gitti :44:
valla nereye yazacağımı şaşırdım bir yerde daha vardı kadın doğum başlığı orayada yazdım ama sanırım oraya kimse uğramıyor diye tekrar buraya yaziyim dedim :)
ben zeyno izmirden yeni katıldım aranıza günlerdir takip ediyordum zaten sonra dayanamayıp üye oldum sonunda
sizden yardım istiyorum sorunum hakkında 3 aydır korunmuyoruz eşimle 8 yaşındada bir oğlumuz var ama artık yeter deyip çocuk yapmaya karar verdik eşim görevi dolayısıyla sürekli evde olamıyor yani düzenli bir cinsel ilişki şu sıralar mümkün değil en son mart 6 da adet oldum 16 martta eşim 2 gün izinle eve geldi ve 2 gün korunmasız ilişkiye girdik 22 martta kahverengi lekelenmem oldu ve 2-3 gün sürdü adet kanaması gibi yoğun değil ama ara kanama gibi diyelim bir dönem geçirdim çok merak ediyorum hamile olabilirmiyim diye doktorada gitmedim hüsrana uğramamak için eşimde dört gözle haberimi bekliyor kasık ağrılarım çok fazla daha önce hiç böyle ağrı yaşamamıştım ve şişkinlik hissi var alt karında öyle hissediyorum bel ağrısı ve akıntımda var sizce ne olabilir acaba 1-2 gün bekleyip bi betahcg yaptırsammıki sizce hamile kalmış olabilirmiyim yorumlarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?