Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim gecen ay bende hamileydim ara kanamam olmadi hic ama bende kasigimda acaip bi batma oluyodu nefesim kesiliyodu 20 30 saniye surup gidiyodu ve benimde karnimda bi doluluk hissediliyordu bende bi kan tahlili yaptir derimm. insalllah hayirli haberini duyarizz. bu arada aramiza hosgeldinnn ...

gurbet kızçemmmm hoşgeldinnnnnnnnasılsın bıtanem nasıl gıdıyor iş hayatınbizde seni çok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Şükür canım çalısmaya devam gecen hafta Perşembe gunu 11 kadar çalıştım ordan Annemlere gittik eşimle Pazartesi gunu ikindin donduk baya bi degisiklik oldu benim icin ve iyi geldi dün de ise başladım 4-5 gun aradan sonra zor oluyor çalışmak , ah su sabahları olmazsa uykumun en tatlı yerinde kalkıyorum, ama elhamdullah saglikliyim ve iyiyim canım . Sen nasılsın ? Sizlerde ne var ne yok.. Bizim hamişlar iyidir inşallah . ?

scorpim çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et ne iş yapıodun sen çok yorma kendini ozaman

iş yoğunlaşmadan yazayım dedim.. bu aralar çok yoğunuz.. akşam nete pek giremiyorum... girsemde telefon elimde uyuya kalıom koltukta

aynen ya saat 10 buçukta bizim ki ne izleyelim die beni dürdütüo bi bakmış uyumuşum sen çalışıomudun ya

kızlar ya bi şi sorcam bizim yiğen war da kız korunmak değilde eşi korunsun istio prz. dışında korunabilceği yöntem warmıymış bana sordu bende sizlere siz benden daha bilgilisiniz çünkü canlarım..............

yok die biliom canım...

gunaydın kızlar ..

günaydın bebeğim nasılsın iyimisin beslenmene çok ii bak aksam sen geldin aklıma yemek yerken zorla yoğurt yediriolar bana sofrada...dikkat et besslenmene die....güzelim sende çok dikkat et sağlığına yediğine içtiiğine pes edip salma kendini tamam mı cansın

nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canimcimmm bende folik asit kullaniyorum da gunde bi tane iciyorm iki tane icsem bisey olur mu ? ;D
canım sen yine 1 tane iç
Kizlar ben simdi batimi nasil hesaplamam gerektigini bilmiyorum bana yardim edermisiniz? Sat 24 ocak dusuk yaptigim tarih 16 mart 28 gunde bir adet olduguma gore 14 nisanda mi adet olucam anlamadim gitti :44:
bitanem bu ay adetın değişiklik gösterebilir.olduğunda takip etmen lazım12 14 nisan gibi olman lazım canım 28 güne dönersen yine

hoş geldin canım aramıza.anlattıkların gebelik belirtisi olanılır.kan testi yaptırabılırsın eğer istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…