- 25 Şubat 2013
- 887
- 202
- 133
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.521
aman yarabbi sen ne beceriklisin öle eline sağlık denerim bende
Canim gecen ay bende hamileydim ara kanamam olmadi hic ama bende kasigimda acaip bi batma oluyodu nefesim kesiliyodu 20 30 saniye surup gidiyodu ve benimde karnimda bi doluluk hissediliyordu bende bi kan tahlili yaptir derimm. insalllah hayirli haberini duyarizz. bu arada aramiza hosgeldinnn ...
yolundaydı bitanem ama midem bulanıyor benim çok fenahayalotum naber ya eltin dün gitmedi sandım hersey yolundamı napısoun
canım sen böle herkesin yazısını nasıl alıp hepsinin altına yorum yapıosun bide ilk açtın dielim nerelere bakıosun yani saana gelmiş leri okuyacağın bi yer war mı yoksa bı profil aboneeleer falan war ordan mı yoksa tek tek ekran dan mı
bencede yat uyu artık alaalaaabiraz evde iş yaptım, balkon temizledim çiçeklerimi balkondaki masanın üzerine koydum, tatlı yaptım.. yemek yedim, smdi de uykum geldi iyi mi
fenayımmmmmmmm ki ne fenaaaaahayalotum fenaaaa ymışşş :))
bencedeönemli bişi olmasın dadeğmiştir
hoş geldin seremcemimmmmmnasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Çalışmak şükür iyi geldi birde esim ise başlasa tam olacak. Aynı canım benimde kırmızılar gelecek yarın birgun .
şekerim ne tatlısı yaptın...akşam da ben yaptım ama asscikk yaptım ... bu akşam kalanı da biter... yarına ne yapiiim diye düşünüomm .. çooooookk severim ben tatlıyı...
hayalotun izini sürdüm, taa nerde buldum :)
scorpim nasılsın balım mucx :)
anam yine buldu beni
scorcipimmi gelmişşşşnassın teyzoşumun anası
umudum sen nasılsınnnn gonzalezim görüşmeyeli
Kursu devam ediyor canım benim , calisana kadar gidecek bakalim simdilik :) burdamisin ?
heya buldunm seni.. elimle koymus gibi :))
iyidir ne olsun.. öğldn sonar uyudum tv karısında.. ohh bi güzeldi uyumak :)
iim hayalotum sen nasılsın kuzum? umudum sen napysn canım revani mi yaptın oy oy ellerine sağlık kuzum benim:)
scorpim.. geçmis olsun .. dr lar tekrar gelsin diye illa bisey dicekler ya.. korkma sen .. o kanamayı okuduklarıma göre diyolarmıs ..ama bisey olmuyomus.. e bebek yerlesiyo git gide.. illa bi değismeler olucak... ferah tutmaya çalıs kendini, öpüyorum ..
scorpim çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et ne iş yapıodun sen çok yorma kendini ozaman
canlarım bende biraz araştırdım..yerleşme kanamasından da kalıntı olurmuş..bi arkadaşıma sordum diğer topikten o şuan budurumdan raporlu yatışta..ona doktoru hemen yatış vermiş ve ilaç..bana bu kadın mırın kırın etti..10-15 gün sonra yeniden göreyim dedi..heralde önemli bişey olsa okadar gün bekletilmez..valla bende anlamadım..en iyi kendi doktorum bilir de onada şimdi başka doktora gittim böle böle dedi, diyemiyorum..neyse salıya az kaldı..minişim Allaha emanet..Scorpim canim skain uzme kendini doktorlar cogu zaman abartiyolardir sen sadece bebisini besle ona iyi bak hic bisey olmicak.. ...
Kizlar ben simdi batimi nasil hesaplamam gerektigini bilmiyorum bana yardim edermisiniz? Sat 24 ocak dusuk yaptigim tarih 16 mart 28 gunde bir adet olduguma gore 14 nisanda mi adet olucam anlamadim gitti :44:
tatlım en garantılı yöntem prez..biz 5,5 sene kullandık..geri çeklime falan çok riskli..eğer çocuk konusunda endişesi yoksa sorun değil ama sürpriz bi bebiş gelir yoksa..erkekler nedense prez pek yanaşmıyor..ama bence en iyi yöntem o..kızlar ya bi şi sorcam bizim yiğen war da kız korunmak değilde eşi korunsun istio prz. dışında korunabilceği yöntem warmıymış bana sordu bende sizlere siz benden daha bilgilisiniz çünkü canlarım..............
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 675210 Amiinnnn(
hayalotun izini sürdüm, taa nerde buldum :)
scorpim nasılsın balım mucx :)
anam yine buldu beni
scorcipimmi gelmişşşşnassın teyzoşumun anası
umudum sen nasılsınnnn gonzalezim görüşmeyeli
canlarım bende biraz araştırdım..yerleşme kanamasından da kalıntı olurmuş..bi arkadaşıma sordum diğer topikten o şuan budurumdan raporlu yatışta..ona doktoru hemen yatış vermiş ve ilaç..bana bu kadın mırın kırın etti..10-15 gün sonra yeniden göreyim dedi..heralde önemli bişey olsa okadar gün bekletilmez..valla bende anlamadım..en iyi kendi doktorum bilir de onada şimdi başka doktora gittim böle böle dedi, diyemiyorum..neyse salıya az kaldı..minişim Allaha emanet..
cnm ben düşükten sonra 28. gün regl oldum yine..ama bu seferki çok yoğun oldu..böyle parça parça gitti.sanırım rahim temizlendi ve o ay hamile kaldım..
tatlım en garantılı yöntem prez..biz 5,5 sene kullandık..geri çeklime falan çok riskli..eğer çocuk konusunda endişesi yoksa sorun değil ama sürpriz bi bebiş gelir yoksa..erkekler nedense prez pek yanaşmıyor..ama bence en iyi yöntem o..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim canlarımmm..iyiyim yorgunum ama şikayetçi değilim bu günüme şükür..bulantılar artıyor yavaşyavaş..bakalım ebiş iyiolsun da varsın bulansın..
Fsh hormonunun normal değerleri
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
------
böyle olduğunu bilen var mı kızlar ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?